Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra krema po poškodbi obraza, da ni brazgotin???

dobra krema po poškodbi obraza, da ni brazgotin???

Pozdravljene, pred kratkim sem si pri padcu poškodovala nos (zlom, predvsem pa tudi presekana koža na nosni kosti) in grdo presekala med obrvmi. Po 10 dneh je nos ok (so mi ga naravnali), bolj pa me skrbi za obe poškodbi. Imam 2x po cca 1cm navpično, na nosu in med obrvmi. Niso me šivali, ampak dali steristrip obliže, ki kožo skupaj potegnejo. Zdaj ko sem ji pobrala dol, je še vedno koža malo narazen (in seveda rdeče vmes), pa me zanima, če kdo pozna kakšno kremo, ki bi pomagala, da bi se čim manj poznalo brazgotini… Hvala za vaše nasvete!

Mogoče Bepanthen, tisti, ki je za poškodovano kožo, ali pa kašna ognjičeva krema? Bi blo fanj, da vprašaš v lekarni.

Moj sin je imel brazgotino na obrazu; kokikor se spomnim sem mu mazala s kremo…….joj……..tako čudno ime ima…..Hepan krema, nekaj takega. Resno; se ne zezam; pozanimaj se v lekarni.

Jasnica pozdravljeni!

Jaz sem CONTRATUBEX vprašajte v lekarni,če se ne motim se ga ne dobi več v naših lekarnah.V Avstriji se ga dobi v vsaki lekarni.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Krema DR.DERM preizkušeno na koži 40 letnice po izrezu lepotnih pik in šivanju.Se kupi v lekarni,je pa prav proti brazgotinam.

Uau, hvala vsem za super nasvete, jutri grem v lekarno :))

čist tko iz prve roke ti priporočam dermatix-to je silikonsko mazilo , ki si ga lepo naneseš na brazgotine. masaža z omenjenimi kremami sicer ne škodi, pomaga pa ne kaj dosti.

Vsekakor Dermatix in ZELO, če ne še bolj pomembno – brazgotin vsaj pol leta ne izpostavljaj soncu zaradi pgmentacije!

jaz ti priporočam COSMERBO,kupiš v Sanolaborju in je super.

l.p.lc

Definitivno CONTRACTUBEX! Sama sem imela po prometni nesreči 34 šivov na obrazu, pa se mi ne vidi niti brazgotinica…

Koliko pa stanejo te kreme? Tudi jaz rabim eno dobro, ker imam prazgotine od mozoljev in aken. mislim da bi te tudi pomagale.

Cosmerba je v sanolaborju 10 €, 30 ml; pri uvozniku je pa cenejša 7€ ; uvoznik pa je VI-DA Studio;Tržaška 132;Lj: Tel:01/256 74 74

New Report

Close