Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobra ljubimka….

Dobra ljubimka….

Oj….

ne bi rad preveč nakladal…..Sem moški z obveznostmi. Poln energije,športnik,prijetnega izgleda…pač življenje je postalo na sexualnem področju monotono.Sex mi pač veliko pomeni:))) poln pohotnosti,domišlije, nežen, pa tudi strasten….vesel bi bil, če bi se s katero dobivala….tako neobvezno.Seveda si želim spoznati žensko z domišlijo in energijo…morda tako, ki dobi doma premalo ali pa tako, ki ne želi obveznosti…:))))..Mmmmmmmmm dovolj bo:) Več po mailu:)))
Zaželjeno območje 02,03:))))

Uf, moje območje….hehe
Sam mene raj kar na ulici zahaklaj, takole ne bo šlo… 😉

Aja…..kaj veš:)))Never say never. Po kateri pa največ hodiš….:))))

Mirella (ženska z domišlijo in energijo…)

Js pa nisem iz “območja” :))))

Aja, pa če bi se js dobivala, bi to bile za tistega kar OBVEZNOSTI…:))))

Aja:))))

No ja….tako hitro se ne prestrašim.Obveznosti v obliki, več, bolje, strastno, nežno, dolgo pa so mi všeč:)))))

Ej, če se ti bo mašil nabiralnik, pa jih še kaj preusmeri na mojega… Nevem kaj delam narobe ampak me sploh ne šljivijo…?!?

g.minister…..on bi se dobival, nebi sam filozofiral o varanju in anali:)))

Pa še…taki moški, ki se tako ponujajo….me nit ne privlačijo:))))

Js imam raje “sive miškoline”:) kot alenka1974 pravi…

Aja, pa rajcanja, opisovanja, vzdihovanja…ohhhhh, mmmmmmm mijaaaaaaaaaaav….se tudi ne grem preko interneta…prisegam na mojega moškega v najini spalnici(pa tudi pri mizi, v kopalnici, na stopnicah in na sedežni)

Me niti ne privlačijo….eno so besede, drugo dejanja….

jaz pa se ne želim skrivati le za napisanimi besedami in se tako naslajati….Mene privlačijo dejanja, ne osladne besede, ki nikamor ne vodijo:))))

Mimika, kretnje, pogled….pove več kot tisoče natipkanih besed. Sam verjamem vase in ne ponujem nečesar česa ni….mene ne zanime kje se s katero spoznam. Važno je, da se začutiva….

poln energije, športnik, prijetnega izgleda ampak total brez domišlije da bi doma razbil monotonost. kaj naj bi s takim?

no vidiš alenka1974:))) pa se strinjava midve spet:)

poln energije, športnik, prijetnega izgleda ampak total brez domišlije da bi doma razbil monotonost. kaj naj bi s takim?[/quote]

Vsak ni za vsako….uživaj ob svojem kaveljcu:))))

vsak ni za vse….a ne P.moski:)

Res je!

saj, sploh ko je koga za napast se mi zdi da se : )

alenka1974 pa nisem hotela js nikogar napadat:)

Sploh ne tega moškega:) Sej sem v vseh letih spoznala ogromno takih fantov in nimam nič proti njim:)

Z nekaterimi smo se prav lepo pogovorili…sej, pravijo tudi prostitutke, da poročeni moški največkrat ravno pogovor najbolj potrebujejo:)

Razumevajoč, seveda….zato nikogar ne obsojam. Tudi vem, da so ene ženske prav obupne:)))))) in sem velikokrat že rekla, da včasih kakega strička tudi razumem, da se mu ne da doma več trudit….ker trud mora bit obojestranski….

V glavnem, moškiP…nisem te hotela kej dresirat:)

Malo smo pofilozofirali, kaj si mislimo o takem oglasu;)

aha,

ti si kot “P”

P pametn moški
P prijetnega videza
P poln energije
P poln pohotnosti
P pomeni ti sex veliko
P premalo doma dobim
P po mailu več ponudim

pazi, da nisi “P”

hi, hi, hi

“P”misliš poet, kot ti:))))

Ne boj se zame….raje norTON kaj zase napiši:))))

KAJ PA “POTREBEN” MOŠKI ?

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ej….to je že bolje….Pravi moški je zmerom potreben:))))

Ej noRTON pol je pa zame, ker ste me prekrstili v M, če je on P sem jest po vaše M, ej vraga, kaj čakaš športnik P. moški. Ampak jaz ne vem kaj pomeni ta P, je to P kot pravi norTON, je po pohoten, je to pameten, je to Plemeniti, je to Picajzlasti, je to Prepotenten (stavim na tole) v duševnem smislu.Al je toPotreben, Popizden,Po- stečaju, se pravi da si reven, takih jaz ne šlivim saj to tu vedo. Se hecam,lpjavi se ,pošlji sliko v adamovem kostimu pa bomo ženske tu ocenile, če si za ponucat al boljš da se držimo tu virtualnih tipo, ki so včasih kar v redu.Lp

Ma pismo rosno, vse tak, kot je treba, pol pa območje 02, 03 …. :-)))) Ma ti si ……???????

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Jep, ampak vse pa tut ni za vsacga, ane ?:-))

batin:))))……no, šeškanja sem mislila:P

(((((((((((( – : – )))))))))

New Report

Close