Dobra ljubimka….
Sej sem opozarjala, da se bo kaka babnca zatrapala, pol jo pa fraj ne boš:)
Se ne da vsaki dopovedat, da sam sex…..pol bi rade še, pa šeeee, pa da jo pokličeš, pošlješ sms, mail…jo pogrešaš…..etc…ŽENSKE:P
…..
Sem pa začela razmišljat, če bi ti kar pisala, tud če nimam ravno slabega dedca:)….sam tak videz….sposobnosti….MY GOD:) ….mogoče bi pa lahko našla pol urce:)))))))…sam kaj, ko si štajerec…bi imela vlke potne stroške:)…al prideš na dom? mislim….v domači kraj? 🙂
Mi imamo tudi reko, otoček, gozdiček….in dobrega sexa ne more bit nikol preveč…ne vem zakaj bi sam une s slabimi dedci dobile tako diskreten shaq:)
Glej pri meni je tako…..jaz imam rad(ga obožujem) mojo pa spoštujem kot mater otrok.
ma, saj si tudi privoščim kakšno sobo….samo včasih je časa samo kako uro, dve…..takrat pa paše tudi kaj hitrega,,,,pa tudi iskreno….jaz imam rad sex v naravi….koca, visoka trava, sonček, mravljice….mmmmm V sobi se pa počutim kot delavec na normo:)))) zasačen…..to mi je všeč. Sem že sexal na ženskem stranišču v diskoteki(v študentskih časih) pred leti….uf, ko sva prišla ven….ti pogledi:))))
en nasvet bivše ljubice..
prava ljubica ne hodi za dravo,prave ljubice ne zanima tvoj kratki čas,prava ljubica zahteva svoj čas,darila,sladke besede,večerje,izletke in kak lep obroček okoli psta po možnoti s pravim kamnom-verjemi za take stvari imamo oko.Imamo domišljijo in še kaj več.Očitno pa si take ne moreš privoščiti,ker ti primankuje časa ..zato ne pričakuj,da boš dobil žensko z domišljijo,okusom,inteligenco..,zato ti jaz predlagam ,da kar doma veslo zaigraj,samo na prave tipke je treba znat prtisnit.[/quote]
Razmišljala sem… “Prava ljubica” je recimo ljubica, ki je samska in ima zvezo s poročenim oz. vezanim moškim. Morda ji pomaga sofinancirat stroške stanovanja, morda ne, morda ji nosi darila, morda ne… Lahko so načrtovano koristoljubne, s fer ali nefer odnosom, morda so samo žalostne in zaljubljene v svojega ljubimca in čakajo, da se loči in zaživi z njimi… Zaljubljene in nemočne, da prekinejo zvezo, v kateri trpijo. Po moje vse možne variante.
Lahko pa sta dva ljubimca, oba vezana… V tej zvezi iščeta to, česar doma več ni, kar je zaspalo, se odtujilo, naveličalo… V takšni zvezi se morda ne razvije prevelika navezanost (ali pa), ampak če si zamislim sebe, bi gotovo želela več. Kot praviš Ta prava Monica, zahtevala bi nekaj časa, pozornosti, prijateljstva, zaupanja (nikakor materialnih dobrin). Želela bi, da osebi, s katero tvegam povezavo nekaj pomenim, ne zaljubljenosti, od njega pa bi želela spoštovanje, Odnos. Odnos, z veliko začetnico. Kar pomeni več, kot da sem samo objekt.
Jaz pa sem to kar sem. Nisem ne pretirano bogat, pa tudi časa nimam na pretek,pa tudi izpostavljam se po raznih sobah ne rad….imam pa karizmo, lepo postavo, vzdržjivost, kvaliteten izgled, športnik, , da ne govorim, da ne pijem , ne kadim itd….Veliko je žensk, ki imajo rade take moške. Pa četudi je samo kakšna tortica, pica, mučkanje v naravi, avtu itd…..Niso vse “pleh” pičke , vem morda se bo to slišalo prepotentno…Ampak ženska, ki ima doma slabega dedca bi preprosto dala vse za to, da bi bila lahko z mano v postelji….Sploh takšne, ki so leto, dve, tri starejše od mene….po domače…..meša se jim. Z to zadnjo imam tako ali tako probleme. Trikrat sem jo kresnil, zdaj pa se ji meša in dobesedno prosi, da bi jo še vsaj enkrat….če ne verjameš ti lahko na zasebno pastam zadnji njen mail….
Verjamem, da si odkrit, da tukaj nisi pričakoval moraliziranja okrog seksa. Verjetno se ti je tudi katera javila…. ampak ti bi v bistvu rad žensko, s katero se poseksata in ne vidita nikoli več… Ženska, ki te prosi, da bi bil ponovno z njo… Smili se mi… Verjetno je oseba, ki pogreša ljubezen, se prehitro naveže kot jaz… Ja neumno, pa kaj ko ljudje tako različno funkcioniramo… Mislim pa, da si ta ženska ne zasluži, da bi njene maile pastal kamorkoli, četudi brez imena, četudi zasebno. To je pisala TEBI IN NIKOMUR DRUGEMU… Mislim, da je malokatera tako “osvobojena” čustev, da bi želela samo TEHNIČNO izvedbo seksa… Pridem, vidim, seksam in se poslovim… A a, mislim, da težko…
LP.
Ej…..kakorkoli gledamo na to…..Vsi na tem forumu smo del neke zgodbe…osebe Xy….V literaturi v medijih je na 1000-će ljubezenskih izpovednih zgodb….pa se ve kdo je kdo(za razliko od tukaj kjer smo vsi popolnoma anonimni)….Tukaj pa se neki delate neke vauuu, vauuuu, moralizirate itd….
Moški, ki večinoma pišejo po tem fotumu so pravi pizdolizci….delajo se oh in ah….hodijo pa h kurbam, ki jim plačujejo(zame je to vsaka ženska, ki pričakuje, da ji bo moški plačal v kakršnikoli obliki-denarna pomoč,nakit, izleti itd) , ker normalne ženske tako ne morajo niti moralno kaj šele fizično zadovoljiti….Ej potrebni so pa vsaj toliko kot jaz!!! Morda so celo seksualni zasvojenci ampak nimajo jajc, da bi to povedali naravnost ali pa so “gnili” in se skrivajo le za besedami.Če bi imeli seksualno področje porihtano(to tudi velja za ženske) bi bili na kakšnem računalniškem, avtomobilskem, kuharskem portalu itd.
Problem je v tem, da jaz vem do kod lahko grem. Tudi sam se lahko zaljubim. In vem kako je to boleče. Sem odkrit in ko dobim občutek, da bi se lahko stvari zapletle se umaknem….kadar sem pa z žensko sem pa njen….telesno in duševno. In ženske, ki izbirajo ljubimce s srcem jim je to dovolj….Tiste, ki pa igrajo igro pa seveda rabijo več….Stvar je taka….da imam jaz rad ženske, ki me imajo rade zaradi osebnosti-takšnega kot sem( prava oziroma brezpogojna ljubezen) ne potrebujem pa ženske, ki bi me imela rada, ker bi predhodno in trenutno vse naredil za njo (zaslužena oziroma pogojna ljubezen). Tisti, ki imajo kaj v glavi bodo to , kar pišem razumeli, drugi bodo pa tumbali naprej….
saj ne zamerim nikomur…..
Čisto sprejmam tvoj način razmišljanja,to je tvoja pravica,živeti kot želiš ti,moram pa ti povedat sorry ampak,če od ženske zgolj pričakuješ samo sex,se vprašaj kaj morda ženska pričakuje od takega moškega,vsak ima svoje videnje in svoj prav,kar ne pomeni da ima morda kdo narobe,različni pogledi,različne slike ne.Jaz od moškega pričakujem tudi kaj več kot to ,da me na hitro posexa,darila,izlete,dobre večerje ob dobrem vinu..tega ne skrivam,kot ti ne skrivaš svojih želja,pa to ne pomeni da sva bolnika ,sva pač taka kot sva.Seveda sem se mu pa pripravljena max.posvetiti,vendar želim tudi nekaj v zameno.Ko pa bom našla tisto pravo ljubezen -v narekovajih-nič ni večno ,bom pa morda drugače gledala na vse skupaj,ali pa tudi ne ,kdo ve.Si pa nebi dovolila hitrega sexa v avtu ,nekje ob reki ,ni v mojem stilu..ok če bi bilo kot nekaj kar želim storiti zaradi razburjenja ja,ampak da bi to vedno prakticirala-ni govora,imam pač svojo ceno,pod katero ne grem.Ceno imamo vsi takšno ali drugačno.Tudi ko ljubiš ima vse svojo ceno,čene drugega se odrekaš že zaradi ljubezni do partnerja -je tko.Pa nisem kurba-ne računam :)sem le ženska,ki ve kaj hoče in kaj želim od moškega.Će pa gledamo s tvojega vidika,potem smo vse ženske dejansko kurbe od žen do ljubic-zakaj,ker če ne drugega nam vedno nekaj prispevate kajne,ženi tako,ljubici drugače.:)Pa da nebo kdo užaljen slučajno.Sem daleč od moralistke,delam tako da je meni prav.ja MORDA SEM SEBIČNa AMPAK kje piše,da me je treba prenašat,pač če komu ni prav,svet je širok,prav to velja tudi za moškega s katerim sem,no trenutno sem samska ampak nasplošno.lp
Čisto sprejmam tvoj način razmišljanja,to je tvoja pravica,živeti kot želiš ti,moram pa ti povedat sorry ampak,če od ženske zgolj pričakuješ samo sex,se vprašaj kaj morda ženska pričakuje od takega moškega,vsak ima svoje videnje in svoj prav,kar ne pomeni da ima morda kdo narobe,različni pogledi,različne slike ne.Jaz od moškega pričakujem tudi kaj več kot to ,da me na hitro posexa,darila,izlete,dobre večerje ob dobrem vinu..tega ne skrivam,kot ti ne skrivaš svojih želja,pa to ne pomeni da sva bolnika ,sva pač taka kot sva.Seveda sem se mu pa pripravljena max.posvetiti,vendar želim tudi nekaj v zameno.Ko pa bom našla tisto pravo ljubezen -v narekovajih-nič ni večno ,bom pa morda drugače gledala na vse skupaj,ali pa tudi ne ,kdo ve.Si pa nebi dovolila hitrega sexa v avtu ,nekje ob reki ,ni v mojem stilu..ok če bi bilo kot nekaj kar želim storiti zaradi razburjenja ja,ampak da bi to vedno prakticirala-ni govora,imam pač svojo ceno,pod katero ne grem.Ceno imamo vsi takšno ali drugačno.Tudi ko ljubiš ima vse svojo ceno,čene drugega se odrekaš že zaradi ljubezni do partnerja -je tko.Pa nisem kurba-ne računam :)sem le ženska,ki ve kaj hoče in kaj želim od moškega.Će pa gledamo s tvojega vidika,potem smo vse ženske dejansko kurbe od žen do ljubic-zakaj,ker če ne drugega nam vedno nekaj prispevate kajne,ženi tako,ljubici drugače.:)Pa da nebo kdo užaljen slučajno.Sem daleč od moralistke,delam tako da je meni prav.ja MORDA SEM SEBIČNa AMPAK kje piše,da me je treba prenašat,pač če komu ni prav,svet je širok,prav to velja tudi za moškega s katerim sem,no trenutno sem samska ampak nasplošno.lp[/quote]
Oj….se načeloma strinjam s teboj. Vsak ima svoj prav….In veš kaj….kapo dol. Zame si ženska, ki imaš hrbtenico. Poveš od moškega pričakujem to in to… O.k nisi ženska zame, saj preveč kalkuliraš. Ampak zato nisi slaba. Ljudje se nasplošno delimo na racijo in emocijo. Jaz te ne bi izbral….Pa glej….nisem škrt. Tudi sam si občasno privoščim sobo, savno, kočo , razvajanja…..Vendar halo….Spoštujem sebe. In v odnos(tudi v seks) vlagam enako kot ženska. Moj del je popolnoma enak njenemu. Zakaj pa ne bi ona kdaj prišla po mene , mi kupila parfum, me odpeljala v kakšen moden hotel? saj me razumeš…
Imaš prav, alenka, P.ne išče po moje nite ženske, niti kakšnega dobrega seksa, išče samo … trofeje!?:-))) hrani svojo samozavest? Kaj pa vem, samo razmišljam, nič slabega ne mislim, so pa tudi taki ljudje, ženske in moški, ki radi povedo, koliko “so ji podrli” !