Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobra ljubimka….

Dobra ljubimka….

P—–kot pravi moški.S trdim stavom:)))realen, pohoten, iskren, nežen, strasten, ambiciozen….Aja, preprosto po Ruglju:)))) Nisem FAULIRANEC:)))

ne maram ljudi, ki živijo v iluzijah….jaz naredim vse, da jih uresničim.

Vejamem, da se bo našla katera in to tudi ocenila.

l.p

bog ne daj.
nič se ne bojim in sreče ti želim.
jaz sem že dovolj P******* napisal.

daj, nazdravje,
se lahko tikava.

A to FAULIRANEc pride od faula, ker drgač bil FALIRANEC. Plis, izjasni se,

Hehe, Mariči, tale je zame in za maxi, veš …
Ti kar po svojih koncih išči!!!!!!!!!!

Hmmmm … le zakaj ne nitkate odgovorov, sem se komaj prebila …

Jaz bi pa rekla, da je tale P za POROČEN, hihi …

Že dolgo se ni javil kak pogumnež, ki bi se za razliko od Razota in KIRa ponudil tudi vidno, slušno in tipalno … bo treba razmislit, bejbe …

:-))))

Punce privoščite si ga, jaz imam moje območje od 027 – 035. To je najboljše območje. Sej res, kolk ma pa let pa ni povedal. Vzamte ga, jaz bom raj moj sendvič,ki me tako pohotno gleda, ko tale tipček. Matr sem lačna, pa saj je že cajt za jest danes.Lp

eto:
akcija,reakcija
1:1

Hrana, ja!
Šit, skoraj bi pozabla it jest!!!!!!!

Aja, 027 – 035 so leta, znotraj katerih so dedci zate sprejemljivi?!?!?!?!?! Ker če je to, bom izdala svoje izkušnje: 030 – 040! Višje še nisem sprobala, hehe …

Lunca, gušti so gušti, sam da so dobri.Lp

hi, hi….me veseli, da ločiš razliko:)))) štajerci ne moramo iz svoje kože….

Aja….mmmm mislil sem, da sem na sex forumu, pa vidim, da je to bolj podobno forumu , Življenje v 18.stoletju:))))) ali pa….svet moralizatorjev in virtualnih ljubimcev:))))))

Wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuučka, Lunčica moja, ej, tudi ti si našla “sanjsko mesto” a ???????? :-)))) Dejmo navalit, mrbet se pa kakšno dete skine ??:-9)

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ne sekiraj se, ampak eni moralizirajo tudi, ko žemlje kupujejo. To jim je hobi.
Drugače pa je znal ta forum bit kdaj prav iskriv … le pravi ljudje in prava tema se morajo najt – pa gre.
Takole direktnih in javnih “ženitnih oglasov” pa nismo vajeni …

Pahorka si ti zadovoljna s svojim spolnim življenjem ali bi ti še večkrat,pa še s kom drugim?Pa v troje morda?

Bi rakla, da je tulele takule: fauliranec je wodi faula, kukar … unu, ku ga vun deneš, fauliranec ni wdi nekiga, ki ni glih ta pravi. Powjdi, mam prou ?:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Dete?!?!?!?!!?
Pod 30 ga sploh pogledam ne!!!!!!!
Mam pol skoz občutek, da bi mu blo treba nos obrisat in inštrukcije dajat!!!!!!

Veš, take, kot sva midve, smo ful neugodne! Vroče, strastne … ampak razvajene! In nismo s vsakim fukcem zadovoljne!

Ma za odvisneže od seksa je dobro vse od 20 – 80 !!:-))))

… in da imaš potem tut kaj pojest !!:-)))

mau pa res maš. Čuj dobro si to napisala:)))

Maš prav Lunčka moja zlata, bo treba mal selekcije naredit !:-))) NOskov pa res ne maram več brisat, raj kaj druzga !

To ti govoriš iz svojih izkušenj?!?!?!?!?!?!!?!?

:-))))))
(Mater, kako se režim, ko si te predstavljam z enim 80-letnim dedijem … ki je palico prislinil na grm in te bo ravno zdaj naskočil …)

Prvi mail je že prišel….aha, ponudba je zanimiva:)))) Ampak v troje mi pa res ni….

mmmmmmmmmmmmmmm

Madonca, vsaj neki od tega … smeh, ki je pol zdravja in čakanje na seks, ki je življenje!:-)))))

Ampak ne zgolj selekcije po letih!
Ker eni bi po kronološki starosti mrbit prišli v poštev, je pa njihova stopnja zrelosti in humorja in še česa tako na psu, da odpadejo ko listje zdajle med vetrom …

New Report

Close