Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobra ljubimka….

Dobra ljubimka….

Ej, pust, ne odgovarej še, bomo šli pa v četvero … počaki mal …

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Kaj mmmmmmmmmm … povej raje, kam te naj z Mariči vtakneva: med uporabne ali med neuporabne?!?!?!?!?!?!!?!

Idi se še umit,ker čistoča je tudi pol zdravja … pol pa bo, hehe!

kaj vmes ni nič?

Ja, da se ne bom slinila po nepotrebnem, hehe …

Dobro vprašanje, sedi pet! Moj odgovor: MED FULL UPORABNE !:-)))) In med tiste za posladek !

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ondi, pahorka je drgač čist zelo zadovoljna, kvaliteta odlična, kvantiteta pa glede na to, da imam ljubčka sicer še kar. Ampak jaz bi večkrat še, pa ga ni, KIR-a fehtam že encajt, pa me ne šljivi. A bi ti ondi se žrtvoval, sej bom imela čist zaprte oči, da te ne vidim, al pa bova od odzadaj, kaj praviš, kaj znaš.Razsvetli me kot si nekatere, povej kakšen jebač si, pa ti odprem vrata v mojo ordinacijo (katero pa sam ugani). Cajt maš do jutri, pa pameten premisli, drgač si ga najeb….Lp

Aja…. saj ni skrivnost….37 poletij in 36 jeseni so mi jih prišteli:))))

Aja….rad sem konkreten, pa rad se pri lepih stvareh zamudim:))))Tako, da nič se bati….nisem egoist:))))

A ti to men, porka waka !?:-))) Sem glih skidala gnoj, počaki mal, bela cesta ! Mam sam pet minut cajta in če gre za seks, bomo pa kar na gnoju nardil, sej je to čist ta prava “natura”, bella !!!!

Kaj pa bi bilo vmes?!?!?!?!?!
Pogojno uporabni?

S takimi nimava več živcev midve, veš, mucek!
Midve se zanimava samo še za kategorijo dedcev, ki ima kaj za ponudit. Nekega prekuhavanja in predpriprave pogojno užitnih dedcev se midve ne greva več!

No no stare izguljene robe se pa izogibam:-))))

Aja?!?!?!?!?!?!
A TI GA POZNAŠ?!?!?!?!?!?!?!

Pridem na kavo, mi poveš, zakaj je full uporaben, hehe!

mmmmmhhhh
nisem vedel,
se učim.

Pismo, nehi Lunca, bo še ta ušou !!:-))))) Glih dober sva ga v paco spravile, pa ga že preganjaš, pusti, bo dober tudi ta, ziher, kajti, dekle, posluš me: vse je boljše kot nič!:-)))))))))))))))) NorTON-ček, ne wjdi, ne wjdi !

Ma ja, če ti paše … ni blema.
Jaz samo pravim, da če ti je smeh dal pol zdravja, pa čistoča drugega pol … potem smo varni pred vsemi boleznimi tega sveta!

Na, ne poznam, škoda, žal, ampak ko ga prebiram, delam pluse pa minuse in garantirano ima zdaj več plusov ! Kar pomeni, da uporaben JE!

Hahahahahahahahahahaha …

Ej, mulc, ožajfej si usta !!:-)))) Da me nauš sanjau, ker ko začneš sanjati mene, te tlači mora leto dni !:-))))

Super, si že manem rokice!

Aja….rabim podnapise. Ej, saj še slike nisi videla, pa že ocenjuješ kvaliteto tv-ja:)))))

Nikoli slinjenje ni po nepotrebnem, dušica moja zlata, slinjenje ima vedno razlog in vzrok, za posledice pa itak ne odgovarjam! Ti se kar slini, več ko bo mokrote, boljš bo !:-))))) Makar slina !

Jaz ocenjujem po karakteristikah!!!!!!!
Po napisanem se dela prva selekcija!

Če je glava puhla (oziroma če so bili deli pripeljani iz “Tunguzistana”) potem me mine apetit, pa če je slika še tako lepa!

Garantirano leto dni, če ne še kak dan več, hehe!

:-))))))))))))))))

No nisem nate mislil Mariči.Ti si zakon in prima ženšče;-)

Aja:))) zate je potem radio in teletekst:))))

New Report

Close