Dobra ljubimka….
Ondi, pahorka je drgač čist zelo zadovoljna, kvaliteta odlična, kvantiteta pa glede na to, da imam ljubčka sicer še kar. Ampak jaz bi večkrat še, pa ga ni, KIR-a fehtam že encajt, pa me ne šljivi. A bi ti ondi se žrtvoval, sej bom imela čist zaprte oči, da te ne vidim, al pa bova od odzadaj, kaj praviš, kaj znaš.Razsvetli me kot si nekatere, povej kakšen jebač si, pa ti odprem vrata v mojo ordinacijo (katero pa sam ugani). Cajt maš do jutri, pa pameten premisli, drgač si ga najeb….Lp
A ti to men, porka waka !?:-))) Sem glih skidala gnoj, počaki mal, bela cesta ! Mam sam pet minut cajta in če gre za seks, bomo pa kar na gnoju nardil, sej je to čist ta prava “natura”, bella !!!!
Pismo, nehi Lunca, bo še ta ušou !!:-))))) Glih dober sva ga v paco spravile, pa ga že preganjaš, pusti, bo dober tudi ta, ziher, kajti, dekle, posluš me: vse je boljše kot nič!:-)))))))))))))))) NorTON-ček, ne wjdi, ne wjdi !
Na, ne poznam, škoda, žal, ampak ko ga prebiram, delam pluse pa minuse in garantirano ima zdaj več plusov ! Kar pomeni, da uporaben JE!
Nikoli slinjenje ni po nepotrebnem, dušica moja zlata, slinjenje ima vedno razlog in vzrok, za posledice pa itak ne odgovarjam! Ti se kar slini, več ko bo mokrote, boljš bo !:-))))) Makar slina !