Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobra ljubimka….

Dobra ljubimka….

Mene pa zanima, če si ti za tako dober ljubimec, da se splača s teboj ?

aha, bi probala?

nočas sam ti opet sam,
da me barem nešto udari
ko mi tebe uzeo…
še sreča da imam danes na obisku svojega dobrega prijatelja Janeza, Janeza sprehajalca, da se mal zamotim

Vaaaaaaaaaaaaaaaaav … ta pesem pa udari na nostalgijo in na vse, kar zraven sodi …

a s teboj?

Uf, uf…tole bi bil lahk dober začetek.
Za še boljšo noč…

hja, ampak nekaj fali, za odlično noč, saj ne da ne bo dobra

kaj pa?

Hm; da manjka kaj?
Povej sestavino, da vidim, če lahko pomagam!? 😉

jedna divna crna žena

Uf, ne morem.

jesi crvena? ali riđokosa-ma bolj da začnem slovensko šprahat, se bo ondi name spravil, ga mam na sumu da je mal nacionalista

Nič od tega.

tudi prav,in kako si drugače?

:))) kaj najbolje obvladaš?

znam molst, strojno pa tud ročno

Ročno imam raje.

Danes vse kaj drugega kot dobro, hvala.
Si mi pa zdaj ti lepo popestril večer.

Pa ti razen tega, da imaš nocoj romatiko na sporedu?
Ej, imam enga zate;

mmmm….narod sanjačev:)))) Tukaj je svet iluzij….v resnici pa je tako lepo se ljubiti, če je vsaj kemija prisotna…..pa ne rabi biti to ne vem kakšna ljubezen…

Ampak, vse ženske so tukaj zadovoljne oziroma zadovoljene v popolnosti….:)))))

Ali se morda motim?

pa kaj si ti , kakšen seks bog al kaj,? poslan od god allmighty da prebudiš v ženskah dolgo zatajevano strast? al misliš da je seks vse na svetu in edini pogoj za uspešno partnerstvo?

primi še neiolirano električno žico pod napetostjo pa boš dobil poleg kemije še elektriko

Ja, tukaj ni takih žensk, ki bi sam kabel:))) rabijo tudi elektriko:)

primi še neiolirano električno žico pod napetostjo pa boš dobil poleg kemije še elektriko[/quote]

Aha se pravi, imamo kemičarje pa tudi električarji se najdejo med forumaši…. flashgordon … elektrika me zanima, ampak ti verjetno rabiš v zameno kake toplovodarske izkušnje….žal ti tukaj ne moram pomagati….

kot ponavadi in to se ti dogaja kar pogosto narobe sklepaš,ali pa imaš dolgo lajtungo ,ali pa ti kdo gor stoji…vse je mogoče

Aha zakaj pa misliš, da v prtljažniku vozim s seboj še električni agregat:)))))

New Report

Close