Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobra ljubimka….

Dobra ljubimka….

Hvala za psihoanalizo:))))

Hm, hm…ne se jezit Flash.;-)

Hja, samo vseeno obstajajo dileme…tako oh in sploh, pa je ne najde ene, ki bi se z njim na štrom priklopla.

Motiš … jaz nisem !:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

… ne v popolnosti, sem želela dodati !.-))) A to še ne pomeni, da se potem lahko vsakdo javi za “dodat nekaj”, da bom lahko zapisala tudi “v poponosti” ..:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ta je bila sicer pod pasom in sprašujem se, koga lahko na kakšni podlagi ocenjuješ, da bi si želel takih ali podobnih izkušenj? OZ. da jih potrebuje? Lahko ti jih on sam ponudi, ali ta varianta ne pride v poštev ?? Konec koncev … vsi menda vse vemo !.-)))) Flaš, zapoj si pesem: Ne daj se, Ines! in vrni?:-))) Se gremo zdaj besedno fajtat? 🙂

Ma ne, flaš, najbrž izživlja svoje senje in izluzije, saj je napisal v enem postu, kaj je to tu ?:-)))

… in vornih stresanje !:-)) pa metanje u luft :-))

Najbrž zato, da napolniš svoje baterije !?:-))

Hvala za psihoanalizo:))))[/quote]
kadarkoli in kjerkoli

Aha….bog majhen fant, ki ga mora ženska vzeti v bran.Vedno bolj verjamem Ruglju, da je pravih moških izredno malo….

Aha….ne obljubljam oh in ah, ne sanjarim o neki večni ljubezni….sem pa iskren in stojim pokončno….

Ne maram pa takšnih babjih prilizancev, ki se slinijo in se imajo za neke oh in ah, ki razumejo ženske, vse z namenom, da bi prišli do p….ne delaj se drugačnega, boljšega….Žensk pa tako ali tako ne moraš razumeti….tako kot ona nas ne morejo….

fleš,

oni “p”je mislil za nadure, popldansko partnerstvo.

P. moski,

midva se lahko zmenva, fajn zavarujeva tvojo ženo in poskrbiva, da gre rakom žvižgat, polej greva pa na en svobodni otok in se greva orgije do konca svojih dni. kaj praviš?

mallory

---------- le vent nous portera...

hi, hi…..to pa ne….. Živi in pusti drugim živeti….

Na otok pa lahko greva kljub temu:))))

Ma saj ne branim nikogar, dragi P.??? Le tvoj način komuniciranja danes je malce provokativen??? Sicer pa, če nam to paše, zakaj pa ne ! Udri po….kom že ? Dejmo eno udarno ! Pa zamera gor ali dol, napišimo si vse, itak je to virtuala, kjer se menda lahko izzživljamo, bo že Primož pol vse porihtal in pošlihtal … bo že on nalepil gor pravilnik o lepem vedenju in obnašanju na MON-u! :_)))

zdaj mi boš miško kupil, ker moram toliko rolat

pa kakšen moški si mi ti? vanchyka? je že dolgo ni… ma ponavadi se ženske po postih smejijo “hihi”

če maš vikend pa mesečno rento, bi se dalo pogovarjat. če pa misliš, da te jaz častim, si se pa narobe obrnil. saj veš, tukaj smo vsi še v 18. stl., morajo deci skrbet za ženskovje

Ane, to je tudi meni padlo v “uho” …. Se je morda spozabil/a??

Mogoče se je pa Vanči spet pojavila pod drugim nikom in morda spremenila spol:-):-)

Ondi, kaj pomeni ta SPET?

Ne vem,saj ni poniknila prvič.

in…ne morem se v jezik ugriznt – zakaj le??!!!…ma ste ga popluvali!! a moški je sam direkten – hmm, mogoče je novost ravno to, da je direkten (ejj, da bi bil še diskreten :-)))) in da ne menca na skrivaj z bedri, medtem ko tkole, prek čveka, fantazira…

:-))

brez veze…število ogledov te teme pove vse ;-))

menisemizdi, da ti pa nekaj veš… 😉

New Report

Close