Dobra ljubimka….
oh, ah , eh…..
Imam mail za razliko od 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tukaj gori….če katero kaj podrobneje zanima bom z veseljem preko maila konstruktivno predebatiral, če katera želi spoznati mene, ki si upam javno priznati, da si zraven redne partnerke želim spoznati tudi še kakšno intimno prijateljico toliko bolje…
Na takšne javne otročarije pa ne bom več pisal….Seveda ne mečem vseh v isti koš tukaj gori….
l.p
Ondi, kaj pomeni ta SPET?[/quote]
Ne, ne ni panike, nisem poniknila, nisem spremenila spol, niti nicka, mislim, da ni potrebe. Kdo bi me pa pol kritiziral, če ne bi vedel da sm to jaz. Mam ful dela, pa nimam časa, sam tko mal prečekiram kaj se dogaja, pa grem naprej.
Moram pa priznat, da mi je prav zanimivo, da se je pojavil moški, ki si želi odprte zveze in si upa povedat. Upam le, da ni tu gor tud njegova žena, pa se bosta tko našla, pa sploh ne bosta vedla. To bi bilo pa zanimivo in mislim, da bi poživilo tole njihovo spolno življenje.
P. moški, ti kar k men prid, zdej sem že fejst potrebna, ne ovinkarim, se poseksava, pa drugič, pa tretjič, pa v začetku si bil mal smotkano važen, zdej si pa moja krvna grupa, ki reče bobu bob, f..u pa f..k.Sam ne vem kaj naj nardim, ko sem pa takoooooooooo zvesta, ma veš kaj, ni vreden še en nebeško dober sex, da se zgubi, kar se je gradilo več let. Sory, ko me moj sune v rit, šmrc,šmrc, tule javim (da bo ene parim prišlo od veselja),pa te poiščem. Važi, ta cajt pa veselo poseksaj kar ti nastavi. Ker za sex sta potrebna dva (čistokrvna), brez ančke in ostalih pripomočkov, pa kaj te briga kaj bodo rekli, da ga boš imel pa na toplem. Zima prihaja počasi v naše kraje,lp
Vana:Učenje rodi sad, če ga koristno uporabite.Modrost je kajpada moč iskati tudi zaradi nje same:v tem je ene vrste lepota.Toda iskreno povedano, človek nikoli ne ve, ali je moder ali ne, dokler ne vidi,kaj je vzklilo iz poskusa, da bi to modrost koristno uporabil.Citat iz knjige, moj sklep : očitno sem jaz še vedno budala.
Samo v vednost tistim, ki so skeptični glede takšnih postov….predvsem sem vesel bil spoznanja, da vsi samo ne nakladajo in jih resnično tudi privlačijo stvari, o katerih nekateri le na glas sanjajo…
Spoznal sem se z dvema, ….Ena me še posebaj privlači……njen vonj, pohoten pogled in predvsem njeni življenski pogledi so podobni mojim….
l.p
Men sam ni jasno, od kje ves ta pogum za varanje, pa zakaj za hudiča se poročajo, če ne morjo met tiča v hlačah in če ne znajo bit zvesti in zadovoljevat le eno žensko.
Sej si potihem vsi želimo tega in onega, pa mal fantaziramo kak bi blo, ampak to je še daleč od kakšnega seksa. Res svaka čast tistim, ki lahko seksajo vse povprek in se zvečer uležejo zraven svoje žene al pa moža in funkcionirajo normalno, kot da se ni nč zgodilo.
Čeprav sm še dost mlada in odprte narave, imam pa o tem vseeno predsodke.