Dobra ljubimka….
Ni v moji navadi biti nekulturen….a taki priliznjenci kot ti mi pa gredo pošteno na živce….
Lepo sem napisal, da iščem žensko, ki ji podoben stil moškega odgovarja….bil sem iskren in ne takšen kot večina moških, ki to povedo na drugem ali tretjem sestanku….
Ne vem zakaj komentirš to temo….Preprosto je preskoči….ne iščem ne moškega, ne moraliziranj in pametovanj…odprtih imaš na desetine drugih tem….Verjetno te muči zavist, saj še nisem zasledil, da bi bila kakšna tema komentirana s tolikimi postmi….
Hi, hi, hi…..meni je prav zanimiva ta ženska domišlija. Scenarij brez scenarista. Napisal sem, da sem dve spoznal….
Ampak naj vam bo…..z eno sva se dala dol.In to brez obljub. Bila vsa si všeč….Privlačila sva se. Bil je lep dan……sonček. Bila sva ob obrežju reke Drave….močno je sijalo sonce….Enkrat, dvakrat….verjetno bi še bilo več a sva dobila na obisk nekega voyagera….Bil je nadležen in sva odšla….Vidiva se zopet enkrat naslednji teden….
A vam je kaj lepše….[/quote]
Js sem si zdej kupila revijo NOVA:)) Tam tudi članke na taki podlagi pišejo, kot ti tega…o sexu ob Dravi:))) …sej ti verjamemo, da si sexal:))))) in še boš:)
Sem itak rekla, da vem, da je veliko takih dam, ki vedo kaj hočejo:)
P. moški, jaz ti pa ne verjamem. Enostavno ne. Čeprav mi je tvoje nakladanje všeč, ti ne verjamem, da si kakšno položil, ob Dravi, pa to je dolga reka. Blizu česa? Pakaj je bla profesionalka al tko potrebna, da je takoj dol legla. Pismo, še jaz ki sem potrebna ko hudič, bi še dva kroga naredila, da ne izpadem lahka. A si tko neodoljiv al kaj. Prmejduš da ni mogla bit ne vem kok fejst, al pa tud take obstajajo. Kaj pa vem. Me potrebne, ta dobre, vedno dva kroga ko kure, pa čeprav smo v duši lahke. A ne bejbe?
Poznam mariborski otok, ampak še vedno ne verjamem. Ok če je blo res, pol si ga mal na hitro namočil. Važen da je toplo, pa da ne plavajo crknjeni galebi.Drugič jo pa pel al v Orla, saj ni tko daleč, al pa v tisti fajn kmečki turizem, ko z vrta gledaš od Jauševke kva ma že tam, se ne spomnim. Vem sam da je poleti in ko je toplo super razgled z vrta, pa zraven dobr papaš. V Slov. Konjicah je tud en fajn majhen motelček, fino papaš, fino f…aš, pa noben te več al manj ne vid, ko so majhne.Evo ti ga na, ti kar špilaj gorenjca, pa v avtu. Jaz loverka, pač poznam te place pri vas, pa še bi se najdlo. Sila kola lomi, Mirella moj lover se vratio, vauuuuu, jao kako sem hapy, ne bo treba tlele več teh jebačev prosit. Usranci, provokatorji, ne pa jebači. Goflje velike, korajže nikakve. KIR, ti si me pa totalen razočaral, celo na zajebancije ne odgovoriš, ker si se bal da bo res treba. Ondi, ti si pa itak že poznan usranc. No pa sej ne zamerim,uživajte vsaj virtualno, kot bom jaz v živo. Pa ne na mariborskem otoku, pač pa na …., pa kaj vas končno briga. Važen da men zdej od veselja lica gorijo, čist sem pa ne mokra, to še pride. Čao vsem,uživajte še naprej, jaz grem jutr uživat drgam. Lp maxi,dolg nič čula od tebe, Mirella se čujemo kaj. Ostante v cvetju tako kot sem jaz.
Hmmmm, mirellca
praviš, da si spoznala veliko takšnih fantov? Hudoooooo, kaj vse ti res ne znaš in ne poznaš.
Meni se pa zdi prav zanimiv oglas. Fant je pač konkreten in moram priznat, da mam takšne najrajš:-)))))
Ja Pi.kica….dej piši mu, če ne mu bom jaz:) Pa bom spet bogatejša za eno izkušnjo in spoznanje….
Sem ga pa že pohvalila, da je fino, da je direkten;), bolje kot taki, ki ti tvezijo, da so se vate zaljubili in te bodo rešili vseh tvojih problemov;)
…v resnici bi te pa samo…povaljal:)
Kot sem rekla, vsakemu tisto, kar mu fali:)
en nasvet bivše ljubice..
prava ljubica ne hodi za dravo,prave ljubice ne zanima tvoj kratki čas,prava ljubica zahteva svoj čas,darila,sladke besede,večerje,izletke in kak lep obroček okoli psta po možnoti s pravim kamnom-verjemi za take stvari imamo oko.Imamo domišljijo in še kaj več.Očitno pa si take ne moreš privoščiti,ker ti primankuje časa ..zato ne pričakuj,da boš dobil žensko z domišljijo,okusom,inteligenco..,zato ti jaz predlagam ,da kar doma veslo zaigraj,samo na prave tipke je treba znat prtisnit.
Glej ….popolnoma iskreno.Jaz te razumem in vem kaj misliš povedati…taki dedci, ki si jih ti opisala kupujejo ženske. Ali so zavaljeni, nikakvi, nimajo samozavesti itd. Ti imajo edino denar…..in ti glumijo neke tipe. pa kupujejo prstane, pa večerje, pa rožice itd….Skratka velike 0!
Jaz pa sem to kar sem. Nisem ne pretirano bogat, pa tudi časa nimam na pretek,pa tudi izpostavljam se po raznih sobah ne rad….imam pa karizmo, lepo postavo, vzdržjivost, kvaliteten izgled, športnik, , da ne govorim, da ne pijem , ne kadim itd….Veliko je žensk, ki imajo rade take moške. Pa četudi je samo kakšna tortica, pica, mučkanje v naravi, avtu itd…..Niso vse “pleh” pičke , vem morda se bo to slišalo prepotentno…Ampak ženska, ki ima doma slabega dedca bi preprosto dala vse za to, da bi bila lahko z mano v postelji….Sploh takšne, ki so leto, dve, tri starejše od mene….po domače…..meša se jim. Z to zadnjo imam tako ali tako probleme. Trikrat sem jo kresnil, zdaj pa se ji meša in dobesedno prosi, da bi jo še vsaj enkrat….če ne verjameš ti lahko na zasebno pastam zadnji njen mail….
Uživaj…..
en nasvet bivše ljubice..
prava ljubica ne hodi za dravo,prave ljubice ne zanima tvoj kratki čas,prava ljubica zahteva svoj čas,darila,sladke besede,večerje,izletke in kak lep obroček okoli psta po možnoti s pravim kamnom-verjemi za take stvari imamo oko.Imamo domišljijo in še kaj več.Očitno pa si take ne moreš privoščiti,ker ti primankuje časa ..zato ne pričakuj,da boš dobil žensko z domišljijo,okusom,inteligenco..,zato ti jaz predlagam ,da kar doma veslo zaigraj,samo na prave tipke je treba znat prtisnit.[/quote]
Glej ….popolnoma iskreno.Jaz te razumem in vem kaj misliš povedati…taki dedci, ki si jih ti opisala kupujejo ženske. Ali so zavaljeni, nikakvi, nimajo samozavesti itd. Ti imajo edino denar…..in ti glumijo neke tipe. pa kupujejo prstane, pa večerje, pa rožice itd….Skratka velike 0!
Jaz pa sem to kar sem. Nisem ne pretirano bogat, pa tudi časa nimam na pretek,pa tudi izpostavljam se po raznih sobah ne rad….imam pa karizmo, lepo postavo, vzdržjivost, kvaliteten izgled, športnik, , da ne govorim, da ne pijem , ne kadim itd….Veliko je žensk, ki imajo rade take moške. Pa četudi je samo kakšna tortica, pica, mučkanje v naravi, avtu itd…..Niso vse “pleh” pičke , vem morda se bo to slišalo prepotentno…Ampak ženska, ki ima doma slabega dedca bi preprosto dala vse za to, da bi bila lahko z mano v postelji….Sploh takšne, ki so leto, dve, tri starejše od mene….po domače…..meša se jim. Z to zadnjo imam tako ali tako probleme. Trikrat sem jo kresnil, zdaj pa se ji meša in dobesedno prosi, da bi jo še vsaj enkrat….če ne verjameš ti lahko na zasebno pastam zadnji njen mail….
Uživaj…..
No moj bivši ni bil zavaljen,se pa strinjam je bil pa blazno naporen,tiranski in na koncu že skrajno neukusno tečen.No pa jaz nisem pleh pička,sem ga imela TUDI RADA .Ja kaj je pa z zadnjo narobe,pa jo kresen še 1x ,če si jo že 3x,big deal.
Pa še eno vprašanje,zakaj se pa nerad izpostavljaš v kakih sobah-hotelskih,a ni glih to fino,ko si lahko zasačen in tisti globok odih ,ko nisi?