Dobra On line dating stran za zmenke?
Mene pa zanima če poznate kako res dobro stran za zmenke na internetu v sloveniji? Poznam že twoo, ona-on, kupid vendar na teh ni kaj posebnega. Če poznate kako res dobro internetno stran za zmenke s katero imate pozitivne izkušnje jo prosim napišete ali komentirajte.
Res hvala!
Tle kaj lepega napiši o ženskah pa boš imel hitro gužvo.
avtorica, kaj posebnega bi ti rada? če iščeš avanturo imaš urgenca.com, če iščeš tudi mešane ali tujce imaš badoo, če hočeš krščane imaš spet nek katstik…
Že vidim, da moramo narediti tudi portal za resne zmenke.
Razmišljam v to smer.
Za začetek forum http://med.over.net/forum5/list.php?235
Ampak morate priti v skupino, osebo preverimo.
Primož
v čem naj bo pa dobra??
ker ekrana pa glih nebi grizel
Borut, in kako naj mi vemo kaj je tebi dobro??
Sama sem imela fajn izkušnjo s twoojem, v dveh mescih, koker sem bla gor, sem se zaštekala z enim, po enem tednu pisanja, sva se dobila, in še danes, po 10-ih mescih nama dobr laufa.
Tako da, ne vem kaj točno ti iščeš in pričakuješ. Na vsakem takem portalu imaš vse živo, od super do krš robe.
Primož, ala ti vera! Naredi to! Samo naj bodo malo bolj strogi pogoji uporabe (kar se tiče resnosti in določenih podatkov), kot na teh iztrošenih portalih (ona-on, twoo…), drugače bo ista pesem. Samo za resne in mora biti vključenega tudi nekaj tveganja, drugače samo smetijo portal in zavajajo resne.
[/quote]
Preverite solventnost?
Resni zmenki so možni le, če so resni akterji zmenkov. V resnici pa gre za ljudi z bremeni, ki niso sposobni vzpostaviti kvalitetnih stikov z drugimi, zato tudi so sami. Imajo strahotno visoke zahteve, sami pa ne ponujajo ničesar. Ti se potem šlepajo od portala do portala in tarnajo, da tam ni nič uporabnega. S tem seveda govorijo tudi o sebi. Primož, še tako se lahko trudiš, tudi tvoj portal bodo obiskovali isti negodujoči osebki.
Brez skrbi, da bomo preverili osebo. In ja, treba je biti resen in tudi kaj storiti za to.
primož
hello i am a serious communicative pretty lady simple heart, loyal honest, romantic, interesting emotional loving romantic single lady who just want be in a serious relationship with cute kind man.
Forum je zaprt za komentiranje.