Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra optika Lj

dobra optika Lj

Opažam da mogoče malo slabše vidim svetujte mi dobro in ugodno optiko kjer lahko uredim vse od pregleda do očal

Imam kar zakomplicirano stanje dioptrije na blizu in daleč. Po dolgih letih prvič dobro vidim

Se pridružujem temu mnenju. Možak je fantastičen. Tudi sam sem imel kar nekaj težav z očmi, problemi z kontaktnimi lečami, izmera prave dioptrije……
Odkar hodim k njemu, nobenih problemov več. Res za pohvalit.

Krhlikar Martin v Polju. Noro zadovoljni tako s cenami, strokovnostjo, kvaliteto in se radi vračamo. V našem okolišu je poznan in spoštovan. Dela tudi na napotnico ter niso dolge čakalne vrste. Mislu, da je pregled zastonj, če pri njih potem kupiš očala.

Samo v Clarus -Btc ne.
Tam ti “strokovno” svetujejo navadni trgovci, ki pojma nimajo o optiki in očeh.
Mi smo tudi zadovoljnji z optiko Krhlikar v Polju. Sin hodi tja že 8 let,
zadnji dve leti pa tudi jaz.

Tudi jaz odsvetujem Clarus BTC. Kar se svetovanja tiče, sem bila sicer zadovoljna, ampak naddragi so. Nikoli več ne grem tja.

Imajo tudi koncesijo? Verjetno ne, ker ni nič objavljeno na njihovi spletni strani.

Tudi jaz odsvetujem Clarus BTC. Kar se svetovanja tiče, sem bila sicer zadovoljna, ampak naddragi so. Nikoli več ne grem tja.
[/quote]
Jaz sem šla enkrat tja za leče.. jao, kako so mi sfalili dioptrijo, da sem imela samo dodatno delo z novim pregledom in menjavo lečk, pa še hoteli so, da plačam nove po pravi dioptriji. Ja pa kaj še.. Grem najraje kar v očesno ordinacijo, itak imajo tudi optiko zraven.

Jaz vozim otroke v opriko Trbežnik. Zelo zelo zadovoljni.
Res pa je, da najprej uredim pri oftalmologu (pregled, določitev dioptrije), dobim delovni nalog, nato pa po očala/leče k optiku. Ne vem pa, ali imajo tudi preglede zdravnika.

Res je, optika Krhlikar je zakon. Samo proč od Clarusa.

New Report

Close