Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dobra pedikura v Ljubljani

Dobra pedikura v Ljubljani

Pozna kdo dobrega pedikerja v Ljubljani? Kakšna je pedikura v Lassani? Hvala za odgovore.

Ne zamenjam nikoli več. Lassana, zaloška 7. V kleti kliničnega centra. Rešijo vse.

Ne zamenjam nikoli več. Lassana, zaloška 7. V kleti kliničnega centra. Rešijo vse.

A gre tu bolj za medicinsko pedikuro, ali delajo tudi samo estetsko? A delajo gelish? Kakšna je pa cena? Hvala vnaprej za odgovor.

Kaj pa Pedimed za Bežigradom, je že bil kdo? Na spletni strani nimajo objavljenih cen, so tako visoke?

Jaz sem bila pred par leti, bilo je okej, zelo prijazno osebje. Cen se ne spomnim ampak ni bilo ravno poceni..

Delajo oboje. Cena 30 eur. Tudi gelish. Potrebno se je naročiti. Drugače pa je pedikura v lassani tudi na dalmatinovi 11, derčevi 38, slovenski 27, in kmalu tudi na tržaßki . Ampak po mojih izkušnjah ukc najboljše.

To skrivanje s cenami gre meni prav na živce. Ziher so dragi, ker ni vidna cena. Vprašanje pa, če so res tako dobri, da opravičijo visoko ceno. Drugače pa preizkušeno dobri Energomed. Cen ne skrivajo, so vidne na internetni strani in zmerne.

Kakšno skrivanje cen. Če si računalniško pismena greš na spletno stran lassana in imaš cenike za vse storitve javno objavljene. Kr neki noo.

Lassana na Slovenski, salon Bernie

Kr neki je to, da napadaš žensko, ki sploh ni govorila o tem, da cene skriva Lassana. Meni gre pa to na živce, da ljudje ne preberete (mogoče pa ne znate dobro brati, nedokončana OŠ pa to) in kar napadate z vsemi topovi.

Se opravičujem, res nisem videla da je bil odgovor za pedped. Če ga userjem se opravičim.
Lep vecčer naprej.

zate dobra pedikura? Kar se mene tiče, je v LJ več dobrih opcij, ampak kriteriji so različni in vprašanje, kaj konkretno ti potrebuješ? Samo gelish? To delajo danes praktično v vsakem salonu. Imaš medicinske probleme? To je potem ena druga zgodba.

Lavanda v Šiski, me je razočarala. Bila sem dvakrat, ker so res blizu mojega doma, opozorila na težave na enem nohtu, ki se vrašča, pa mi je tako visoko odstrigla noht, da sem komaj hodila nekaj časa. Pa lastnica grdo gleda. Tako, da tudi jaz zdaj prisegam na Lassano.

Jaz hodim v nov salon Nogoped, v Trnovem, na Opekarski. Notri dela učiteljica pedikure in je res strokovnjakinja za medicinsko pedikuro

Jaz hodim v nov salon Nogoped, v Trnovem, na Opekarski. Notri dela učiteljica pedikure in je res strokovnjakinja za medicinsko pedikuro.

jaz imam malo slabšo izkušnjo , vraščen noht in malo glivičen, dana sponka in preveč gela in vraščen noht se je odtrgal. Ostala sem brez sponke in stran vržen denar

New Report

Close