Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra pinceta za obrvi pult

dobra pinceta za obrvi pult

zivjo! A mi lahko katera pomaga, do sedaj sem si brila obrvi, ker me je tisto poljenje cisto izmucilo in vsa sem bila rdeca se dolgo casa….pa se mi je ratalo zabriti…in sem se odlocila, da od sedaj naprej spet pulim… pa imam doma ene zanic pincete ko res s tezavo zagrabim dlakco….pa me zanima, ce ima katera kaksno res dobro in kje jo je kupila, firma, oblika, url…karkoli! rabim pomoc res:)

za firmo ne vem, katera je. je pa na koncu tako postrani prirezana in kar je najpomembneje – res lepo skup prime. če ima pincet vmes prazne prostor, je zanič.
ti samo o dobropoglej, da se bo lepo skupaj stisnila in pa ne si neke orjaške nabavit, pa bo vse ok.

PS: meni pri puljenju zelo pomaga kozmetično ogledalo s povečavo – da res dobro vidim. pa seveda dobra luč ali še bolje dnevna svetloba- se kam k oknu spravim.

solingen ima take, pri strani prirezane. Jaz jo imam in sem zadovoljna z njo

filax, potegne ven še tako kratko dlačico. Prodajali so jih pa v limoniju.

PINCETA, KI JO UPORABLJAJO MODELARJI.
odkrila slučajno, ko sem si jo sposodila pri fantu

super zadeva!!!

taka, da je pri strani prirezana, da je dovolj mehka, ne da jo komaj skup stisneš, da se lepo ujemata konici (da ni lufta, kot je že ena pisala) in obvezno NE prevelika – je nemogoče z večjo kaj delat (vsaj meni)

New Report

Close