Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra pizzeria v Kamniku

Dobra pizzeria v Kamniku

PRosim za kakšen predlog.
Hvala in lp

skok!!

Jaz grem rada v Napolija, tudi za domov jih včasih naročim.

A ni tam zraven tud Gorjan?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Gorjan ni niti v občini Kamnik…

Napoli, pa še akcijo imajo plačaš 2 dobiš tri. Meni so najboljše v kamniku. Drugače ima pa tudi Lastoria dobre, v Meliti so pa zelo poceni. Skok mi pa ni všeč, je pa res da je že dolgo od kar sem jo tam nazadnje jedla. Bolj mokre so tam.

Kaj pa Murka?

mi vedno hodimo v melito, nam je res fajn hrana, pa všeč nam je k majo tud še kej drugega ne samo pice…
murka je malo ven iz kamnika, pred leti smo včash tudi k njim hodili, zdaj pa kafarkol se mim peljem je bl žalost kot bi zadeva bl k ne šla v propad.
ostale pa tud niso ne vem kaj.
gorjan je pa dobr, sam to je pa komenda

Melita in Taberna Šmarca – dobre pizze, švoh ambient

Špajza – oboje na nivoju

sem stara kamničanka in odkar pomnim so pizze najboljše v napoli, tudi zdaj, ko je že nekaj čas drugi lastnik ali najmenik…napoli ima res tiste prave pizze , tanke, velike njami in še ambient je luštn…pizerija dobra že mnogo let, odraščam z njo;)).

Iz Taberbe jih kdaj naročimo domov, so tudi dobre… drugače pa je malo ven iz centra proti snoviku ena luštna oštarijca, ki se ji reče IZBA.. cene so nizke, hrana odlična , tudi pizze so tam dobre…in voziš se po lepi naravi…probajte!

New Report

Close