Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra pizzeria v Ljubljani?

Dobra pizzeria v Ljubljani?

… ki je odprta tudi v ponedeljek …

Tenk ju.

Te pridem pogledat v ponedeljek. Gotovo boš sam sedel, brez punce. Ali pa s sestro. 😏

Pop’s pizza, Trappa, Verace, 5-6kg, Azur, Peruzza,..

Trappa, Verace sta mi daleč najboljši

Napiši za kateri kraj sprašuješ, v Ljubljani namreč so pizzerije odprte tudi ob ponedeljkih.

Sicer pa odvisno kakšno pizzo hočeš, napolitansko kruhasto ali romano s tanjšim testom.

tudi argentino ni slaba

Picerija Sonček v Tomačevem, ampak je zaprta ob ponedeljkih.

Druga picerija Novak, Lj-Polje.

V Ljubljani Azzur in Piazza…

Če pa si pripravljen-a iti malo ven iz Ljubljane, zelo priporočam Antico v Grosuplju

kebab  od musliča.

Dodo ni slaba.

Odgovor na objavo uporabnika
Najboljse so v, 07.04.2025 ob 13:14

Pop’s pizza, Trappa, Verace, 5-6kg, Azur, Peruzza,..

Me, myself & I, 07.04.2025 ob 14:21

V Ljubljani Azzur in Piazza…

Če pa si pripravljen-a iti malo ven iz Ljubljane, zelo priporočam Antico v Grosuplju

Vi pa res še nikoli niste jedli pice v italiji kajne?

Tam bi šele videli kaj je dobra pica.

In kaj je dobrega pri Azurjevih picah? A imajo krušno peč? Vedno ko sem jih naročil na dom od tam, so mi delovale kot, da so iz pečice. Mehko mokasto testo, pač kot da bi si jo doma nek amater pripravil.

Kaj pa Kašča Mrlačnik?

zakaj azur, 07.04.2025 ob 23:36

Vi pa res še nikoli niste jedli pice v italiji kajne?

Tam bi šele videli kaj je dobra pica.

In kaj je dobrega pri Azurjevih picah? A imajo krušno peč? Vedno ko sem jih naročil na dom od tam, so mi delovale kot, da so iz pečice. Mehko mokasto testo, pač kot da bi si jo doma nek amater pripravil.

Azur ima vrhunske pice, seveda ima krušno peč lol. Vsaka.pica iz  kartona in postana je čudna.

Pizza je hrana nižjega razreda, nametane različne jedi in spražene v vročini. Pražene jedi so na robu pooglenelosti, kakršne so ena od osnov razrasta rakastih tvorb zato stran od picerij.

po moje je pa Foculus ena boljših

Tia’s pizza Črnuče, če le lahko, grem tja….

helsinki23, 08.04.2025 ob 06:26

Azur ima vrhunske pice, seveda ima krušno peč lol. Vsaka.pica iz  kartona in postana je čudna.

Enkrat je več pic iz azurja naročil tip iz dejavnosti v katero sem hodil. Bile so dobre. Vsakič ko sem jih jaz naročil so bile slabe.

Je to odvisno od picopeka? Sem imel smolo in naročil ravno takrat, ko je bil slabši picopek?

Ali pa za stranke, ki jih ne poznajo in smatrajo, da niso redne in jih ne bojo več videli, naredijo pico iz slabših materialov in v pečici?

🍕, 07.04.2025 ob 12:22

… ki je odprta tudi v ponedeljek …

Tenk ju.

V Lj je pa res ni. Vse so zbirališča čefurske gamadi. In drogeraške srbske mafije. Mogoče malo ven iz lj. Gostilnica orle nad škofljico je super.. pizze in ostale jedi

Foculus.

…Foculus

Dodo, 07.04.2025 ob 22:48

Dodo ni slaba.

V kuhinji samo še obarvani, od zelo do še bolj zelo. Pa ne moti obarvanost zaradi barve, ampak zaradi privzgojene nesnažnosti.

Dodo smo črtali. Ker ne zaposljuje domače delovne sile. Ker je profit nad ljudmi.

top pizza, na igriski ulici. jaz boljse pizze v sloveniji se nisem jedel

Kje lahko dobim v ljubljani (najboljšo) pizzo brezglutena?

Sonček458, 07.04.2025 ob 14:03

Picerija Sonček v Tomačevem, ampak je zaprta ob ponedeljkih.

Druga picerija Novak, Lj-Polje.

Ne ena, ne druga!

Azur ze dolgo ni vec dobra picerija.

New Report

Close