Dobra pizzeria v Ljubljani?
Najboljse so v, 07.04.2025 ob 13:14
Pop’s pizza, Trappa, Verace, 5-6kg, Azur, Peruzza,..
Me, myself & I, 07.04.2025 ob 14:21
V Ljubljani Azzur in Piazza…
Če pa si pripravljen-a iti malo ven iz Ljubljane, zelo priporočam Antico v Grosuplju
Vi pa res še nikoli niste jedli pice v italiji kajne?
Tam bi šele videli kaj je dobra pica.
In kaj je dobrega pri Azurjevih picah? A imajo krušno peč? Vedno ko sem jih naročil na dom od tam, so mi delovale kot, da so iz pečice. Mehko mokasto testo, pač kot da bi si jo doma nek amater pripravil.
zakaj azur, 07.04.2025 ob 23:36
Vi pa res še nikoli niste jedli pice v italiji kajne?
Tam bi šele videli kaj je dobra pica.
In kaj je dobrega pri Azurjevih picah? A imajo krušno peč? Vedno ko sem jih naročil na dom od tam, so mi delovale kot, da so iz pečice. Mehko mokasto testo, pač kot da bi si jo doma nek amater pripravil.
Azur ima vrhunske pice, seveda ima krušno peč lol. Vsaka.pica iz kartona in postana je čudna.
helsinki23, 08.04.2025 ob 06:26
Azur ima vrhunske pice, seveda ima krušno peč lol. Vsaka.pica iz kartona in postana je čudna.
Enkrat je več pic iz azurja naročil tip iz dejavnosti v katero sem hodil. Bile so dobre. Vsakič ko sem jih jaz naročil so bile slabe.
Je to odvisno od picopeka? Sem imel smolo in naročil ravno takrat, ko je bil slabši picopek?
Ali pa za stranke, ki jih ne poznajo in smatrajo, da niso redne in jih ne bojo več videli, naredijo pico iz slabših materialov in v pečici?