Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobra predigra

Dobra predigra

Če berete poste moje internetne ženičke opazite, da steguje svoj nežni jeziček okoli vsakega k****ka, jaz pa dosti boljši nisem. Oba bi se dala dol z vsakim/vsako, šele na koncu se midva, samo virtualno mislim. Očitno se morava najprej zrajcat drugje, drugače ne gre, predigra pač haha

Ljubi moj najdražji!

Pa ja ne misliš naju primerjat? Ravno zajtrkujem pa bi se mi skorej zaletel…. jaz, da opletam z jezičkom okrog vsakega k? ha ha. Če torej izmenjujem mnenja to pomeni, da se ravno (uh, kva že) dol dajem z enim?

A veš, zdi se mi, da sem ti pa še čisto zares pri srcu…..sicer ne bi bile tvoje očke takoooo velike in bi prebrale točno tisto, kar pišem. Tako pa si tvoji možgančki naslikajo druge slikce, al kaj? Ne, no, princ moj zlati!

Sicer pa preberi malo tvoje ljubke besedice….ljubezni….in to drugim!!

O princeska mojega srca, nič se ne izgovarjaj! Kar preberi kaj si pisala samsungu, pa krenu, mm-ju, celo Svetilnikku, pol ti pa pošiljajo maile, pa tel. štev…. Si se dala dol ali ne? Z mano se itak nočejo, saj vidiš da so vse neznansko zveste svojim, aviv si še pomisliti ne upa, kaj da bi šele v realnosti sexala z nekom. In kjub temu, da je potrebna kot Sahara vode. Pismo, ga lomijo te ženščine, ali ne?

Ja se strinjam, moje sožalje, sploh te ne štekajo, nekatere te celo obsojajo, res so čudne, kaj se potem sploh menijo po forumih, verjetno nas samo testirajo, pol pa odj….. ;-))))

Prav imaš! Nekaj se naslajajo tu gor, da bi ga pa katera vzela v usta, to pa ne – da ima sperma slab in neslan okus, kao

Jaz ga rada vzamem v usta in še raje posrkam na koncu, kar mi da njegov K, zato ne meči vseh v en koš dragi KIR;)
Naj pa te raje vprašam, le kaj drugega pa tukaj od netne komunikacije pričakuješ, tukaj bi vse delale vse, so vroče in sladke ino lepe in oh in sploh, saj ti je jasno, da je resnica pa daleč od tega, mar ne?
Kakorkoli že, tukaj si zato???, zakaj že;)) in zato piši dalje, saj ti to zelo odgovarja!

Ja, vzameš ga v usta, sam ne mojega! To men nič ne pomaga! Če bi ti predlagal sestanek bi ga tudi neznancu kar tako, iz strasti in da mi nekaj dobrega narediš? Saj si menda tudi ti dobra riba, ne?

Ko bom želela še komu drugemu to delati, ne samo mojemu, verjemi, da tega ne bom iskala tule preko neta, saj vidiš, da se tu samo piše, lapa;) a nič ne naredi, ampak tebi to itak odgovarja.Velik besed in nič dejanja;)))))

Ja tko je to..same besede so jih..pa sj so v rl tisti najbolj glasni tud v bistvu reve 😉

www.studentarija.net

Rubyfruit napisal:

> Ja tko je to..same besede so jih..pa sj so v rl tisti najbolj glasni tud v bistvu reve 😉

Ja, Rubika, to si pa vseen ne bi mislila. Mlada si še. Pa ja nimaš same take izkušnje? Besede so vseen pomembne, se mi zdi. Rajcajo, saj veš…

Po moje moraš pa vseeno vedet, da če bi te eden od glasnih, ljubkih petelinčkov postavil pred dejstvo, mala pridi, se greva dat dol in bi se zmenila…potem bi verjetno…kaj??? On stisnil repek med nogice ali….?

Mislim, da ga vseeno imajo, med nogami namreč, ha ha.

Saj pravim: poizkusi, pa vidiš! Kje se dobiva?

Mala, a bi ti rada, da takoj poravnava najine račune>>? Daš mail?

to velja za kira NE PA ZAME!!!

AJDE KUŠTRA PA RUB SE GREMO DOBIT V RL.

A mene pa spustu, haha?

sej mi nič ne odgovoriš pod drugim postom!
dej čakam tvoj email

Ja predigra je zelo zelo pomembna pri uvodu v strastno igro.

New Report

Close