Dobra restavracija na Bledu?
Z mozem in otrockom se odpravljamo na Bled. Ker bomo malo praznovali, bi si radi privoscili se dobrro kosilo. Prosim za nesvete, kam naj gremo jest. Ampak za noralno cene, ke mi ni za nekee ful drage restavracije. So predrage, pa tud z malim otrokom tja? Ne hvala! Nekje kjer je prijetno in okusno, pa po moznosti na Bledu. Pa svetujte tudi kaksno specialiteto te restavracije.
Hvala vam!
Ja v Pegleznu je zelo dobro, dobro hrano pripravijo tudi na Mlinem, vendar ne vem kakšne so cene, normalne cene in dobra hrana (a mnogokrat gužva) je pri Planincu (blizu glavne avtobusne postaje), včasih je bilo o.k. tudi pri Majerju (za gadafijem) a že nekaj let tam nismo bili in ne vem kako je sedaj.Jaz bi verjetno izbrala Planinca. Če pa se vam da peljat do Radovljice pa predlagam gostilno Avguštin.
LP A:
peglezn: ribe so drage, pa še stehtajo jih tako, da so še dražje (ena riba s prilogo in malo pijače – za 2 osebi je zneslo krepko čez 20000 sit), najraje strežejo tujim gostom
leški dvor v lescah (blizu letališča): srbska hrana, po zmernih cenah, zelo okusno – imajo tudi navadne jedi, ampak tja hodimo na srbske
letališče lesce: meni ena boljši restavracij, ni pa ful poceni, imajo zelo velik izbor jedi, vse okusno pripravljene; zelo dobro, če je lepo vreme, da jeste na terasi, ker je super razgled; lahko greste samo na sladico in gledat letala
avguštin: tudi ok – je pa skoraj nasproti lectarja v starem delu radovljice
lectar: zelo drago, primerno za praznovanja – vse v gorenjske stilu, narodne noše ipd, …
planinc: vedno gužva, nimajo terase
grajska gostilnica: super opremljen prostor, res krasna atmosfera; hrana pa bolj tko: pize in solate, pa kalamari,…
mnenja so različna