Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra šivilja v LJ

Dobra šivilja v LJ

Iščem dobro šiviljo za šiviljska popravila, če je kje na relaciji Center-Bežigrad pa sploh terna. Sem žal take postave, da moram marsikaj dat popravit (krajšanje hlač, rokavov, ožanje oblek in hlač ipd.), kakšni kosi poslovne garderobe znajo biti malo bolj zahtevni in tukaj marsikatera pogrne:-( Imela sem velike upe za Mimi na Trubarjevi, vendar sem bila povsem razočarana, tako da res prosim za priporočila. Hvala.

Probaj 20m desno od mestne palače, v podhodu, delajo od 9-18

Jaz sem zadovoljna z Barbaro na Jurčkovi 1, samo to ni na tvoji relaciji. Imajo menda še eno šiviljo nekje za Bežigradom, pa pravi šef, da je menda Barbara mnogo boljša. Tel. 041/394-066

Šiviljstvo Tina, v podhodu Ajdovščina.

A si lahko malo bolj natančen, morda kako ime?

https://www.facebook.com/galia.center

v siski, pri stari cerkvi, nad kitajsko restavracijo je ena zelo dobra sivilja. robljenje mislim da je bilo nazadnje 4 evre.

A si lahko malo bolj natančen, morda kako ime?[/quote]

Šiviljstvo Karim, mislim da se kliče. To ene 20 m od Jankoviča, na desno. Iz ulice greš v en velik podhod, v atriju je ta gospa. Zraven je štacuna z rabljenimi oblačili.

Pred Tušem (al kaj je zdaj tam) pri Ruskem carju, ob Dunajski, so ene nizke zgradbe in tam je bila pred časom ena fajn šiviljska popravljalnica, so mi super zamenjali podlogo na jakni.
Zna bit, da so še tam.

Hvala za vse predloge!

pripročam šiviljstvo Tina podhod ajdovščina, ampka pride šele drug teden z dopusta

alenka bratovšek

poznam odlično šiviljstvo Gumbek za Bežigradom na Trebinjski ulici

alenka bratusek je slaba sivilja

Pred leti sem na enem forumu zasledila dobro oblikovalko za Bežigradom, Zupančičeva jama.

Takrat mi je naredila maturantsko obleko, še vedno sodelujeva, med drugim mi je naredila tudi čudovito poročno obleko. Tudi mojemu partnerju, ker ni želel klasične obleke.

Izdeluje vse vrste oblačil, dobro svetuje, in ima zelo lep salon.

Jaz sem zelo zadovoljna, in jo z veseljem priporočam.

Karmen 040 202 112

New Report

Close