Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dobra šminka

Dobra šminka

Prosim pomagajte mi najti pravo šminko. Namreč imam problem in to zadnje čase. Šminke se mi “lovijo na zobe”, Zakaj? to se mi do sedaj ni dogajalo, včasih sem videla kakšno žensko, ki je imela vso šminko po zobeh.
Zdaj pa pri meni…
Pomagajte, kakšno šminko naj si kupim, da ne bo tega.
Hvala

Meni osebno najbolj odgovarja šminka Max Factor long lasting performance,to je tista,ki ima zraven vazelin.Je pasje draga,vsaj za moje pojme,ampak je pa dobra.

Pa si pred nanosom šminke na ustnice naneseš tekoči puder in potem čez tega še puder v prahu? Obrobiš ustnice s svinčnikom, našminkaš, popivnaš odvečno šminko s papirnato brisačko? Predlagam, da izbereš tudi malo manj mastne, mat šminke, pa se ti to ne bo več dogajalo! YSL in Lancome so zelo obstojne in kvalitetne!

Razen pudra v prahu, katerega ne uporabljam.
Jaz mislim, da je odvisno od šminke. Zato pa iščem dobro šminko.
Hvala za odgovor in lep dan.

Ni odvisno toliko od šminke, kolikor od podlage in pravlnega nanosa. Tekoči puder, puder v prahu, občrtavanje in barvanje celotne površine ustnic, sledi nanos šminke. Cel postopek se lahko ponovi, tako da bo stvar še bolj obstojna. Šminka, ki pa se je 3 dni ne spravi dol, pa je lipfinity MF.

Draga Miča

Jaz pa bi ti svetovala tako;ker sem sama na kozmetičnem področju že desetletje, bi morda najlažja rešitev, predvsem pa najbolj in, da bi zamenjala šminko za lip glos.Ze nekaj časa je pri šminkanju bolj v uporabi kot šminka.Lahek nanos ima, lepše poudari ustnice, daje bolj zapeljiv videz, ne rabiš niti ogledala, da si urediš ustnice kjer koli si!
Lp Petra!

Hvala.

živjo Miča in ostala dekleta:)
jaz uporabljam Phabell lips gloss ki je nekako mešanica med labelo in šminko in pride zelo dobro kot pred-podlaga in povdari ustnice..
Neda se sicer dobiti v drogerijah,lahko pa podam link na katerem si lahko preberete še več:)
lp

New Report

Close