Dobra vedeževalka
Lahko dobim kontakt od Emine na mail [email protected].
Ella a lahko se meni kontakt of emine nm
Hc
Hvala
S
[email protected]
Pozdravljeni, mene zanima,če je kdo obiskal Elizabeto iz Lenarta?
Jaz sem bila z njo zelo zadovoljna,meni se je dosti od napovedi uresničilo…
G.nima cene določene, če kdo želi imam njen mail in jo lahko kontaktirate ([email protected])
Zdravo,
tudi jaz bi prosila za kontakt Olge iz Kranja na [email protected]. Lp
Letošnje leto ti ni najbolj naklonjeno, za tabo je veliko čustvenih petresov. Veliko si že dala skozi v življenju. Vendar ne obupaj. Tudi zate še pridejo lepši časi in to prav kmalu. V začetku prihodnjega zelo dobro kaže, glede službe, premik in sprememba na bolje. Zadovoljna boš. Naslednjo jesen, v septembru ali oktobru pa pričakuj velik preobrat tudi v ljubezni.
Ali ima mogoče kdo nov kontakt od ga. Dragice iz CE? Prejšnjo telefonsko številko 041/284-477 ima namreč izključeno. Nujno bi jo potrebovala, ker se je ena zadeva izkazala za resnično pa nisem verjela. Hvala vam.
Tudi jaz poznam zelo dobro vedeževalko v Celju, ga. Dragico. Moram povedati da mi je za nazaj povedala stvari, ki jih nobenemu nisem zaupala in pač niso vsakodnevne – no me je zmrazilo, ko mi je pričela razlagati o tem. Se pravi, da sem že bila od vsega začetka naježena. Tudi za naprej mi je povedala v nulo, kar lahko potrdim, ker se mi je zgodilo. Poleg tega gospa uklanja uroke in magijo. Nočem delati reklame a sem ji hvaležna, ker se stvari pri meni zopet normalizirajo. Moram še dodati, da pred časom je bil to za mene sam larifari in sem bolj zaradi firbca šla k njej a sedaj?.hehehe imam pa drugačno mnenje. Kar pa je najvažnejše; ne šloga na minute in ne za visoke zneske kot nekateri po 100€ in več. Opazila sem tudi to, da ima stranke iz cele Slovenije, ki hodijo k njej, celo podjetniki za tako imenovano ´čiščenje´ svoje firme. Eh zdej pa že res delam reklamo. No v glavnem za mene je ga. Dragica pravi naslov. Če se hoče še kdo drug prepričati je tole njen telefon 041/284-477