Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra vedeževalka

Dobra vedeževalka

Če koga zanima, jaz imam kontakt od gospe Emine, katera je dobra. Sem bila osebno pri njej.Lp

Lahko dobim kontakt od Emine na mail [email protected].

Lella bi jaz prosila za kontakt,pa mi kar na ZS pošlji. hvala

Jst bi tud njen kontakt prosim.

Ella a lahko se meni kontakt of emine nm
Hc
Hvala
S
[email protected]

Lella, malo več povej o tej Emini. Na kaj gleda, koliko je točna in kakšno ima ceno.

Hvala

bi mi lahko poslali njeno številko od g. Emine

pozdravljeni,
dobila kontakt od gospe Emine iz Nm…upam, da ne bo kaj narobe če jo objavim javno, kajti tudi tako sem jo našla tudi jaz….040612180

Ste pomislila,da bi jo mogoce vprasala ,ce lahko objavite?

Pozdravljeni, mene zanima,če je kdo obiskal Elizabeto iz Lenarta?
Jaz sem bila z njo zelo zadovoljna,meni se je dosti od napovedi uresničilo…
G.nima cene določene, če kdo želi imam njen mail in jo lahko kontaktirate ([email protected])

A nehate že s tem vedeževanjem, ko res ni nobene resnice, pač pa samo izkoriščajo duševno stisko ljudi, da potem še bol potonejo !!!!

Zdravo,

tudi jaz bi prosila za kontakt Olge iz Kranja na [email protected]. Lp

Tel.št. od Olge je 041653163.Dobro naj ti prerokuje.

Tudi jaz imam zelo dobre izkušnje z gospo Dragici iz Celja. Napovedala mi je vse točno tako, kot se je potem res zgodilo. Res sem bila šokirana za točne napovedi, čeprav zame niso bile ugodne, sem ji bila hvaležna. Odlična je!

A ima kdo telefonsko od jovanke iz crnuc?

Pozdravljeni,

Zanima me, številka od gospe Dragice in koliko računa?

Hvala

Kaj te muči povej, pa bom pogledala v karte.

Nehas norčevat iz zenske.

Vse gre narobe.
Pa mi za ljubezen in službo povej.

Letošnje leto ti ni najbolj naklonjeno, za tabo je veliko čustvenih petresov. Veliko si že dala skozi v življenju. Vendar ne obupaj. Tudi zate še pridejo lepši časi in to prav kmalu. V začetku prihodnjega zelo dobro kaže, glede službe, premik in sprememba na bolje. Zadovoljna boš. Naslednjo jesen, v septembru ali oktobru pa pričakuj velik preobrat tudi v ljubezni.

No, daj, povej mi iz kart glede službe (zaposlitve, dela, plačanega udejstvovanja …, vse, kar sodi pod pojem služba in je plačano ali prinese plačilo, seveda).

O ljubezni ni treba, ker tako in tako ničesar ne boš videla (in se zato ne boš preveč blamirala).

Tel.št. od Olge je 041653163.Dobro naj ti prerokuje.
[/quote]

Hahahahahaha dobraaaaa! Sam v puščo je treba ka kovanec stisnit, pa vse zveš hahahaha

Še lahko meni pogledate v karte? lp

Ali ima mogoče kdo nov kontakt od ga. Dragice iz CE? Prejšnjo telefonsko številko 041/284-477 ima namreč izključeno. Nujno bi jo potrebovala, ker se je ena zadeva izkazala za resnično pa nisem verjela. Hvala vam.

Tudi jaz poznam zelo dobro vedeževalko v Celju, ga. Dragico. Moram povedati da mi je za nazaj povedala stvari, ki jih nobenemu nisem zaupala in pač niso vsakodnevne – no me je zmrazilo, ko mi je pričela razlagati o tem. Se pravi, da sem že bila od vsega začetka naježena. Tudi za naprej mi je povedala v nulo, kar lahko potrdim, ker se mi je zgodilo. Poleg tega gospa uklanja uroke in magijo. Nočem delati reklame a sem ji hvaležna, ker se stvari pri meni zopet normalizirajo. Moram še dodati, da pred časom je bil to za mene sam larifari in sem bolj zaradi firbca šla k njej a sedaj?.hehehe imam pa drugačno mnenje. Kar pa je najvažnejše; ne šloga na minute in ne za visoke zneske kot nekateri po 100€ in več. Opazila sem tudi to, da ima stranke iz cele Slovenije, ki hodijo k njej, celo podjetniki za tako imenovano ´čiščenje´ svoje firme. Eh zdej pa že res delam reklamo. No v glavnem za mene je ga. Dragica pravi naslov. Če se hoče še kdo drug prepričati je tole njen telefon 041/284-477

pozdravljena,
a si mogoče dobila številko od dragice iz ce? Prejšnjo ima namreč izkljopljeno. Bi jo nujno potrebovala, ker se je uresničilo nekaj o čemur nisem verjela. Hvala ti.

New Report

Close