Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dobra Vila Maja

Dobra Vila Maja

No MPT tudi služi. Oba z Majo sta pa zgolj ogledali njunih kritikov. To so ljudje, ki so posebni in gre vse skoz nje in ljudje se pač odločijo, da jim bodo plačali karto.
No prijateljica je pač vzela knjigo ali predavanja. Tudi proizvajalci vrvi niso krivi za samomor, če se kdo obesi.

Tudi proizvajalci kruha niso krivi, če se na jeste plesnivega kruha in umrete. Nekateri pa takega namenoma kupite.

[/quote]
[/quote]

Ta pa res ni bogata. Je pa srečna s tistim kar naredi. Samo jaz mislim, da bi ta ženska bolj spadala v otroški vrtec za vzgojiteljico.

Se vedno ne vem, Denise Dame ali Dobra Vila. katera mi je boljsa

Bolj v kaksno gledalisce da bi lahk vloge in igre menjavala. Otroka ji pa jaz ne bi zaupala v varstvo.

Ja ona je posebna. Njena dusa je iz atlantide 😂😂 moja je pa z drugega planeta, pa se zato ne kurcim pred drugimi.

Haha. Ja njena duša je iz nekega planeta plenilcev. Zakaj ni pri nas nobene inšpekcije ki bi omejila tako kurcenje, saj ji nasedajo Kar dela je poslovna goljufija.

Moja dusa prihaja iz zlatega planeta, kjer so res same visoke energije. Kdor zeli prejeti informacije teh visokih energij, naj se mi javi. Kanaliziram za 100 eur za 45 min. Ampak to delam samo v posebnem krogu ljudi, tistim, ki jaz zaupam 😂

Ha ha ha faca si

Poceni si. Moraš se naučit se bolj cenit. Poskus s kako knjižico informacij iz zlatega planeta. Spromoviras jo lahko v oddaji Klepet ob kavi, Zvezdani…. . in imaš pol marketinga že narejenega. Te živijo samo od medijskega kesa promocije duhovnih promotorjev ali od korupcije skorumpiranih.

Ooo hvala za nasvet. Bom poskusila 😂
Bom se Denisu pisala, midva sva v prejsnjem zivljenju skupaj v Spaniji zivela in se od tam poznava. Sva ze takrat pogodbo podpisala in naju se v tem zivljenju ta pogodba povezuje

Ne pozab zahtevat se popust iz prejšnjega lifa. Je sicer že prebujen prebujen do vrha penisa, sam vseeno ga spomni.

Mogoce se pa je ona nasla v drugih. In vidi vse povsod sebe 😆

Ha ha to pa je dober izraz. Mogoce pa tudi otrokom kdaj kej kupi

Mogoc pa spara za sadike zelja hihih
Drgac bo mogla drugod vzet
Zelje je drago hihihihi

A njej sploh se kdo sledi???
Pod svojimi objavami dobi se kaksen like to pa je tudi vse. “Clanki” so tako bogi, pusti da res ne ves kdo to pise. Par milih jer ji komentira ko jih ona prej na finto vrze da se morjo izpostavit. Zakaj? Da ji sploh se kdo komentira.

Saj ta Maja ji verjetno ni rekla, naj pusti službo in gre potovat. Ona samo piše o svoji izkušnji. Kako pa je nekdo razume in kake odločitve sprejema, je pa na njemu samem. Daj času čas in pusti prijateljico da dela, kar želi, saj je dovolj stara da sama odloča. Si mar njena mama?
[/quote]

Dobra vila Maja svetuje, namesto da delate – lahko uporabite pičke, joške vse kar mate da vam ni treba plačevat položnic z delom v proizvodnji/pisarni. Naj vas vozi na potovanja itd. Samo dobr morte izgledat vsaj tko kot da malo telovadite in se znate zrihtat. Če pač tega ne znate boste ostale brez šihta, brez dnarja verjetn nekje na kakem otoku. Torej pod 30 ne bo uspel nobeni. HAHAHAHAH luda kuča kva to vse babe verjamete. Za crknt, pol se pa še sprašujemo zakaj vsi misljo da smo vse glupe medtem ko pa take kokoši kokodakajo po zemlji.

Tocno to. Zaradi taksnih kokosi zgubljajo na vrednosti tudi tiste ki se nam ne gre sam za denar in posteno zivimo.

Za otroke naj raje skbi kot pa da obremenjuje bogo tasco in je pol se nesramna do nje! V javnosti se pa kaze kot ena pocukrano prijazna. Sram jo je lahko

Mislim da ko bo dojela da je njena zgodba ze koncana bo pristala na psihiatriji. Ker je odvisna od obcinstva in poskanja in lajkanja in biti center sveta. Glejte me, a nimam lepe majcke, ful je bla draga, sem jo kupila pa tudi ce ne bom imela kaj jesti sej me bodo drugi ziveli. Poglejte me a nimam super frizure, zastonj me sfrizirajo. Poglejte me kaj sem naredila v 25 letih. – nic! Se vedno sem ista sam sedaj se bolj zvito zivim. Poglej me a nisem lepa to je zaradi tega ker se mi ficka za cel
Svet. Verjetno pomanjkanje iz otrostva. So jo ocitno premalo hvalili.

Boga tasca ne da mora prezivljati njena otroka, mora tudi njo in se njene starse! Gospa zivi v njeni hisi in ima obraz biti se nesramna do nje in se v njeni hisi upa dreti na njo. Smrklja nevzgojena.
Tezko si ji je prigarala vse kar ima, da je lahko gospa s svojimi starsi celo poletje na morju, v njeni hisi. Bezobrazna do konca!

Zenski, ki jo mora oci pripeljati pa za rokico drzati, ko pripelje otroka k zdravniku, res ne bom dajala svojega zivljenja na pladenj. Ce pri 40+ letih ni sposobna sama poskrbeti samostojno za otroka, je to dovolj dober primer, da je totalno nesamostojna oseba in taksna oseba mi pa ze ne bo pametovala o zivljenju. Saj sama niti osnov nima osvojenih pa se gre eno svetovalko.

Zenski, ki jo mora oci pripeljati pa za rokico drzati, ko pripelje otroka k zdravniku, res ne bom dajala svojega zivljenja na pladenj. Ce pri 40+ letih ni sposobna sama poskrbeti samostojno za otroka, je to dovolj dober primer, da je totalno nesamostojna oseba in taksna oseba mi pa ze ne bo pametovala o zivljenju. Saj sama niti osnov nima osvojenih pa se gre eno svetovalko.

To se jo pa jaz spomnm z se z rtv-ja k je z mami skoz hodila hihi pa nismo nikoli vedl kje je tu kec. Mami ji je bundo drzala ona je pa govorila. Pa smo se pol posmihali mami d butler.

New Report

Close