Dobra Vila Maja
Saj ta Maja ji verjetno ni rekla, naj pusti službo in gre potovat. Ona samo piše o svoji izkušnji. Kako pa je nekdo razume in kake odločitve sprejema, je pa na njemu samem. Daj času čas in pusti prijateljico da dela, kar želi, saj je dovolj stara da sama odloča. Si mar njena mama?
[/quote]
Dobra vila Maja svetuje, namesto da delate – lahko uporabite pičke, joške vse kar mate da vam ni treba plačevat položnic z delom v proizvodnji/pisarni. Naj vas vozi na potovanja itd. Samo dobr morte izgledat vsaj tko kot da malo telovadite in se znate zrihtat. Če pač tega ne znate boste ostale brez šihta, brez dnarja verjetn nekje na kakem otoku. Torej pod 30 ne bo uspel nobeni. HAHAHAHAH luda kuča kva to vse babe verjamete. Za crknt, pol se pa še sprašujemo zakaj vsi misljo da smo vse glupe medtem ko pa take kokoši kokodakajo po zemlji.
Mislim da ko bo dojela da je njena zgodba ze koncana bo pristala na psihiatriji. Ker je odvisna od obcinstva in poskanja in lajkanja in biti center sveta. Glejte me, a nimam lepe majcke, ful je bla draga, sem jo kupila pa tudi ce ne bom imela kaj jesti sej me bodo drugi ziveli. Poglejte me a nimam super frizure, zastonj me sfrizirajo. Poglejte me kaj sem naredila v 25 letih. – nic! Se vedno sem ista sam sedaj se bolj zvito zivim. Poglej me a nisem lepa to je zaradi tega ker se mi ficka za cel
Svet. Verjetno pomanjkanje iz otrostva. So jo ocitno premalo hvalili.
Boga tasca ne da mora prezivljati njena otroka, mora tudi njo in se njene starse! Gospa zivi v njeni hisi in ima obraz biti se nesramna do nje in se v njeni hisi upa dreti na njo. Smrklja nevzgojena.
Tezko si ji je prigarala vse kar ima, da je lahko gospa s svojimi starsi celo poletje na morju, v njeni hisi. Bezobrazna do konca!
Zenski, ki jo mora oci pripeljati pa za rokico drzati, ko pripelje otroka k zdravniku, res ne bom dajala svojega zivljenja na pladenj. Ce pri 40+ letih ni sposobna sama poskrbeti samostojno za otroka, je to dovolj dober primer, da je totalno nesamostojna oseba in taksna oseba mi pa ze ne bo pametovala o zivljenju. Saj sama niti osnov nima osvojenih pa se gre eno svetovalko.
Zenski, ki jo mora oci pripeljati pa za rokico drzati, ko pripelje otroka k zdravniku, res ne bom dajala svojega zivljenja na pladenj. Ce pri 40+ letih ni sposobna sama poskrbeti samostojno za otroka, je to dovolj dober primer, da je totalno nesamostojna oseba in taksna oseba mi pa ze ne bo pametovala o zivljenju. Saj sama niti osnov nima osvojenih pa se gre eno svetovalko.