dobre gostilne na Gorenjskem
Jaz sem bila zadnjič na Bledu in sem se med sprehodom okrog jezera ustavila na pijačo v restavraciji, ki je locirana ob tik blejskem kampu v Zaki. V delno ločenem delu restavracije so imeli ravno takrat poročno slavje in sem pomislila – kako fajn lokacija, takoj zraven jezero. Kakšna je hrana, ne vem, je bilo pa polno, predvsem tujih gostov.
Včasih (20 let in še malo več nazaj) so bile na Gorenjskem gostilne, kamor sem rada zahajala:
Prva je bila Knafel v Žirovnici, druga Letctar v Radovljici, tretja Teksas pri Lescah, četrta Sova v Lescah, peta Oaza na Jesenicah…te so mi ostale v zelo lepem spominu—in še kar nekaj jih je bilo.
Že dolga leta živim v tujini, pa me zanima, če te gostilne še obratujejo?
Lep pozdrav vsem Gorenjcem in Gorenjkam!!!
Včasih (20 let in še malo več nazaj) so bile na Gorenjskem gostilne, kamor sem rada zahajala:
Prva je bila Knafel v Žirovnici, druga Letctar v Radovljici, tretja Teksas pri Lescah, četrta Sova v Lescah, peta Oaza na Jesenicah…te so mi ostale v zelo lepem spominu—in še kar nekaj jih je bilo.
Že dolga leta živim v tujini, pa me zanima, če te gostilne še obratujejo?
Lep pozdrav vsem Gorenjcem in Gorenjkam!!!
Dobrih gostiln je kar nekaj…
Vila Bella, Gostilna Krištof Kranj, Ančka Šenčur, Gostilna Pri Danilu, Restavracija Tabor, Pr’ Bizjak… aja pa Peglezn na Bledu.
Drugače pa jaz [b][u]tukaj[/u][/b] iščem gostilne, če sem kje na poti ali vem, da bom kam šel.