Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobre gostilne na Gorenjskem

dobre gostilne na Gorenjskem

v bodoče imamo namen naredit eno slavje, pa me zanima, kje na Gorenjskem se dobro je – domača hrana in pa kul ambient.

Nam zelo dobra je Pr Drinovc v Dvorjah ( Cerklje). Lastnik je tudi kuhar in ima dobre domače jedi. Z njim se da vse zmenit. Ambient je v redu. Po potrebi – glede na število – spreminja obliko sobe.

Jaz sem bila zadnjič na Bledu in sem se med sprehodom okrog jezera ustavila na pijačo v restavraciji, ki je locirana ob tik blejskem kampu v Zaki. V delno ločenem delu restavracije so imeli ravno takrat poročno slavje in sem pomislila – kako fajn lokacija, takoj zraven jezero. Kakšna je hrana, ne vem, je bilo pa polno, predvsem tujih gostov.

V vsaki gostilni se najprej vprašam, kdaj so nazadnje menjali olje za praženje! Koliko krat operejo solato in paraddiž, preden ga dajo gostu na mizo? Itd.

Avsenik – Begunje, Lectar – Radovljica, Oštarija – Bled, Grajska gostilnica – Radovljica.
Lp

Včasih (20 let in še malo več nazaj) so bile na Gorenjskem gostilne, kamor sem rada zahajala:
Prva je bila Knafel v Žirovnici, druga Letctar v Radovljici, tretja Teksas pri Lescah, četrta Sova v Lescah, peta Oaza na Jesenicah…te so mi ostale v zelo lepem spominu—in še kar nekaj jih je bilo.

Že dolga leta živim v tujini, pa me zanima, če te gostilne še obratujejo?

Lep pozdrav vsem Gorenjcem in Gorenjkam!!!

Včasih (20 let in še malo več nazaj) so bile na Gorenjskem gostilne, kamor sem rada zahajala:
Prva je bila Knafel v Žirovnici, druga Letctar v Radovljici, tretja Teksas pri Lescah, četrta Sova v Lescah, peta Oaza na Jesenicah…te so mi ostale v zelo lepem spominu—in še kar nekaj jih je bilo.

Že dolga leta živim v tujini, pa me zanima, če te gostilne še obratujejo?

Lep pozdrav vsem Gorenjcem in Gorenjkam!!!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Avgušin v Radovljici, Tavčar v Begunjah, Tulipan v Lescah

Knafel se je preimenoval v Kašarja, ne vem, kao je tam, nikoli ne grem
Lectar zelo drago
Teksas je sedaj Gala, obupno zanič hrana
Sova ne vem, če še obstaja
Oaza je za jest OK, ampak umazano.

Gostilna pri Rekarju na Orehku pri Kranju.Hrana odlična (znana po domači hrani) pa tudi cene so sprejemljive.

Pri Alešu, Breg pri kranju, sprejemljive cene, hrana da dol padeš dobra

Se ne strinjam, meni je dobro.

Za Galo mi je ravno danes en znanec omenil, da res ni vredu. Da čakaš na hrano, da te mine.

Enkrat sem bila v eni gostilni, ko smo se peljali iz Jesenic, proti Lj. Ne vem, kako se imenuje, se pa spomnim, da so imeli zunaj za ograjo medvedka. Morda kdo ve, kako se imenuje gostilna? Bilo je malo umaknjeno iz glavne ceste. Hrana je bila odlična, cene solidne.

Gre za gostilno v Završnici. Dom pod Stolom, nekaj takega 🙂

Dobrih gostiln je kar nekaj…
Vila Bella, Gostilna Krištof Kranj, Ančka Šenčur, Gostilna Pri Danilu, Restavracija Tabor, Pr’ Bizjak… aja pa Peglezn na Bledu.

Drugače pa jaz [b][u]tukaj[/u][/b] iščem gostilne, če sem kje na poti ali vem, da bom kam šel.

New Report

Close