dobre knjige za branje
v poletnem času, 17.08.2021 ob 19:36
Dragi bralci, napišite katere knjige so dobre za razvedrilo, sprostitev in dobro počutje v tem poletnem času.
Meni so všeč knjige z duhovno vsebino, življenjepisi, ljubezenske zgodbe, potopisi in zgodovinske knjige.
Hvala vsem za nasvete.
“Mojih prvih sto” napisana s strani znanega podjetnika, pravzaprav gre za zbirko kolumen iz Lady.
Knjoge od Sparksa, npr. Beležnica, Vrnitev,…
Petdeset odtenkov, trilogija v kateri glavno vlogo zastopa medijski mogotec Christian Grey, ki se močno zaljubi v malenkost mlajšo Anastasio Steele…
Morda najdem še kaj…
donporleone, 17.08.2021 ob 19:41
“Mojih prvih sto” napisana s strani znanega podjetnika, pravzaprav gre za zbirko kolumen iz Lady.
Knjoge od Sparksa, npr. Beležnica, Vrnitev,…
Petdeset odtenkov, trilogija v kateri glavno vlogo zastopa medijski mogotec Christian Grey, ki se močno zaljubi v malenkost mlajšo Anastasio Steele…
Morda najdem še kaj…
Petdeset odtenkov so dobre knjige?
Pa limonade od Sparksa?
Saj se šališ…
saj se šališ?, 18.08.2021 ob 13:54
Petdeset odtenkov so dobre knjige?
Pa limonade od Sparksa?
Saj se šališ…
Začuda se ne obregneš še ob prvo knjigo…
Glede ostalih pa je tako, da glede na to, da se sprašuje po naslovih knjig za razvedrilo in dobro počutje, po možnosti z ljubezensko tematiko, mislim, da sem napisal kar prave. Sicer pa kakorkoli obračaš so sploh Nicholasove knjige precej hitro razprodne, zanimivo kaj?
donporleone, 18.08.2021 ob 14:57
Začuda se ne obregneš še ob prvo knjigo…
Glede ostalih pa je tako, da glede na to, da se sprašuje po naslovih knjig za razvedrilo in dobro počutje, po možnosti z ljubezensko tematiko, mislim, da sem napisal kar prave. Sicer pa kakorkoli obračaš so sploh Nicholasove knjige precej hitro razprodne, zanimivo kaj?
Ja, tudi mehiške in turške limonade na TV so gledane, pa razne kmetije in iskanje ženinov tudi.
Bruh!
Prve knjige pa nisem komentirala, ker knjiga “Mojih prvih sto” je knjiga s povzetkom stotih knjig Ivana Sivca, ne pa znanega podjetnika.
saj se šališ?, 18.08.2021 ob 15:01
Ja, tudi mehiške in turške limonade na TV so gledane, pa razne kmetije in iskanje ženinov tudi.
Bruh!
Prve knjige pa nisem komentirala, ker knjiga “Mojih prvih sto” je knjiga s povzetkom stotih knjig Ivana Sivca, ne pa znanega podjetnika.
Poskusi še z nadaljevanjem “Mojih drugi sto”… pa ti bo morda jasno o čem je govora.
Zadnje prebrane:
H. Moriss: Tetovator iz Auschwitza
H. Moriss: Cilkina zgodba
L. Colombani: Kita
L. Schroff: Nevidna nit
J. Green: Neskončen stolp želv
A. Gavalda: 35 kil upanja
S. Rooney: Normalni ljudje
T. Umrigar: Skrivnosti med nama
T. Westover: Osvobojena
E. Ferrante: Dnevi zavrženosti
M. Sullivan: Pod škrlatnim nebom
C. Lackberg: Zlata kletka
C. Lackberg: Srebrna krila
E. Ferrante: Genialna prijateljica
E. Ferrante: O novem priimku
Meni pa ene najljubših sploh od Diane Gabaldon TUJKA 1 in 2, nadaljevanje je KAČJI PASTIR V JANTARJU, tudi v dveh knjigah. Sicer zdaj čakamo na izid 9 knjige nekje v novembru, ampak vmes so samo neprevedene (angleške). Je pa krasna zgodba, zgodovina, ljubezen, fantastika…. Snemajo tudi serije, ki pa meni niso tako izjemne kot knjige.
Zame ni lepše stvari na svetu kot branje knjige na plaživ žgočem soncu, ko morje pljuska ob obalo in sepočutim kot v raju.
Knjige so kot popotovanja, kot raziskovanja, kot spoznavanja, kot zatočišče.
Popeljejo me v drugi svet, kjer je vse lepo, dobro in prijazno, seveda mi pomagajo rešiti marsikatero krizo.