dobre knjige za branje
Meni pa je prišla v roke knjiga Vitomila Zupana z naslovom Igra s hudičevim repom.
To je tako izmišljena, izprijena, bizarna zgodba, da se mi zdi prav grozljivo, če to bere, recimo najstnik ali najstnica.
Take knjige je za sežgati na grmadi, ne pa pustiti na knjižničnem pultu.
Pokvarjen avtor in grda zgodba.
Tako, da pazite kaj berete med leposlovjem je veliko šund literature.
ni vse za vsakogar, 20.08.2021 ob 06:40
Meni pa je prišla v roke knjiga Vitomila Zupana z naslovom Igra s hudičevim repom.
To je tako izmišljena, izprijena, bizarna zgodba, da se mi zdi prav grozljivo, če to bere, recimo najstnik ali najstnica.
Take knjige je za sežgati na grmadi, ne pa pustiti na knjižničnem pultu.
Pokvarjen avtor in grda zgodba.
Tako, da pazite kaj berete med leposlovjem je veliko šund literature.
Ta knjiga pred 40 leti ni veljala za nagravžno, mladci smo jo z veseljem brali.
A danes, praviš, je pa ravno to?
Na odgovor načitane komentatorke pišoče pod vzdevkom “saj se šališ?” še vedno čakam…
“Prve knjige pa nisem komentirala, ker knjiga “Mojih prvih sto” je knjiga s povzetkom stotih knjig Ivana Sivca, ne pa znanega podjetnika.”
No, res me zanima ali so zagreta bralka že doumeli za kaj gre?
Dve knjigi imata namreč enak naslov, kdo pa je avtor tiste, ki sem jo imel v mislih bi pa gospodična že lahko razbrali… ali pa tudi ne.
Kakorkoli preljube monklje, preden komentirate preverite, da vas lastne besede kasneje ne ujamejo v intelektualno past…
In vzela sem si čas za moje najboljše prijateljice. Vsekakor so to knjige. Berem brez omejitve, vendar le tisto, kar me zanima, ne pa “obvezno” branje kot v šoli.
In ni mi treba o mojem branju ne pisati, ne pripovedovati, res pa je, da si nekatere odlomke rada napišem in jih večkrat preberem.
Di Morrisey-Opalna puščava