Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobre kozmetičarke?

Dobre kozmetičarke?

Ali pozna kdo kakšne dobre kozmetičarke v Mariboru, ki imajo izkušnje in vedo kaj delajo?? Imam težave s kožo zelo in bi potrebovala strokovno pomoč.

za Maribor ne vem, v Ljubljani so dobre kozmetičarke v salonu Fanči…

V Mariboru ne poznam..poznam kozmeticarko..nekoc delala v Lj…

Zdaj ima svoj salon v Gornji Radgoni..

Bila sem pri treh kozmeticarkah, opevanih in priporocanih.

Vsakic je bil rezultat izbruh mozoljev in to pri 50ih!

Sem odnehala. Bom sama skrbela za svojo kozo.

Odgovor na objavo uporabnika
ne poznam, 18.09.2023 ob 16:57

Bila sem pri treh kozmeticarkah, opevanih in priporocanih.

Vsakic je bil rezultat izbruh mozoljev in to pri 50ih!

Sem odnehala. Bom sama skrbela za svojo kozo.

Oh wow. Sem sama tudi mislila na čiščenje obraza, pa imam pomisleke, ker ne želim, da bi se stanje poslabšalo…

Odvisno kake imaš težave s kožo, ampak večinoma se da vse doma urediti s pravimi izdelki, če se malo poučiš. Jaz sem več let hodila k svoji zaradi gub, ampak mi ni nič pomagalo dokler nisem začela uporabljati Retinol in jemati od Cemiota kolagen. Tako da sem čisto preveč denarja zmetala za storitve, ki niso nič spremenile. Raje malo Googlaj, kaj ti lahko pomaga, pa boš hitreje in ceneje čez prišla.

torta, 18.09.2023 ob 13:27

Ali pozna kdo kakšne dobre kozmetičarke v Mariboru, ki imajo izkušnje in vedo kaj delajo?? Imam težave s kožo zelo in bi potrebovala strokovno pomoč.

Hja, najdit dobro kozmetičarko je precej težko, ker so tipi kož tako različni in večinoma njihove storitve niso baš obstojne. Ti raje priporočam, da si doma ustvariš rutino. Npr. The Ordinary in The Inkey List imajo dobre izdelke za nego obraza, ki zelo dobro delujejo. Imajo tudi kvize na spletni strani, ki ti pomagajo izbrati izdelke. Tako sem jaz naredila, ko se nisem več želela voziti na tretmaje za trepalnice in obrvi, ker mi je bilo predrago. In sem z Googlom našla od Lux Factorja serum, od takrat naprej ne hodim več do kozmetičark. Tudi za kožo ne, zaradi The Ordinaryja in Inkeya. Škoda časa in denarja.

Mayby, 01.10.2023 ob 23:42

Hja, najdit dobro kozmetičarko je precej težko, ker so tipi kož tako različni in večinoma njihove storitve niso baš obstojne. Ti raje priporočam, da si doma ustvariš rutino. Npr. The Ordinary in The Inkey List imajo dobre izdelke za nego obraza, ki zelo dobro delujejo. Imajo tudi kvize na spletni strani, ki ti pomagajo izbrati izdelke. Tako sem jaz naredila, ko se nisem več želela voziti na tretmaje za trepalnice in obrvi, ker mi je bilo predrago. In sem z Googlom našla od Lux Factorja serum, od takrat naprej ne hodim več do kozmetičark. Tudi za kožo ne, zaradi The Ordinaryja in Inkeya. Škoda časa in denarja.

Moja koža je poškodovana od sonca, ker je tako očitno občutljiva, da se sama ne zna zaščititi pred sončnimi žarki in sem še zelo mlada. Kako lahko to popravim? Uporabljam Cicaplast baume b5+, da bi se deli, kjer me je sonce opeklo zacelilo.

A ta serum k si ga omenila je tist za trepalnice in obrvi? Kakšen je? Sem ga že stokrat vidla v reklamah, ampak skos odlašam z naročilom. Je res tok dober, kot vse govorijo?

Leiv, 08.10.2023 ob 17:49

A ta serum k si ga omenila je tist za trepalnice in obrvi? Kakšen je? Sem ga že stokrat vidla v reklamah, ampak skos odlašam z naročilom. Je res tok dober, kot vse govorijo?

Ne vem, kateri si pisala, ampak ne najdem nobene druge omembe seruma, zato ti kar jaz odgovarjam. 😃 Je za oboje, ja. Za trepalnice in obrvi. Jaz ga sicer veliko bolj pogosto uporabljam na trepkah, ker imam obrvi OK, ampak to je od posameznika odvisno. Meni je top in nimam pritožb.

New Report

Close