Dobrega jutrčka …
Uuuuu … kletka moja zlata!!!!! Pa kaj je zadnje čase … Nič se ne dogaja … nič se ne piše čez dan … Pa kje ste vsi skriti, oštja???
No … jst sem pa to jutro toooook dobre volje … uf uf uf … Kar za verjet ni … :)))))) Ja ben … po taki noči bi redko kdo bil zjutraj slabe volje … :))) ;))))
No … še enkrat … dooooobrega jutrčka vsem … v to … hm … sivo jutro … Je pa prav prijetno sveže … se vam ne zdi??? Kako je lepo … … … oooo … kako je lepo bit živ … a ne? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Ojla žverči … tebe a že dolgo nisem brala tu … :)))
Včeraj sem dala novo slikco gor pa jo mora administrator najprej pregledat … tko da … Danes sem spet na sceni … :)))) ;))))
No … he he …pa sej boste vse pupe s foruma kmalu spremenile spol sam zato, da boste zame glesovale … :)))) … Hvala hvala hvala … :-****
Lp, Bgv
in tako po noči vstanem spet sam
z željo v srcu, čakam nov dan .
novo jutro-nov dan in
ponovno krenem brez cilja ali
z željo na srečam lubi mojo in izpolnim dušo v srečo tvojo…
umrl bom v tihi nočii,
al nihče to vedel ne bo
smrt mi bo stegnila roke,
namesto tebe in sreče.
ko ležal bom mrtev v nočii,
ko plamen bo gorel,
a v mojem srcu slišal se bo šepet:
” SAMO TEBE SEM LJUBIL”.
zakaj ne vidiš, kaj občutim,
zakaj ne vidiš kako me bolii,
ali je to tako težko opazitii,
ko te nekdo iz dna srca ljubi.
Ljubim te, sanjam te, želim te
toda vse so besede zaman
ko vem, da nimam te …………………
Hm … hm … hm … še dobro, da to ni moj primer … :))))
Zvečer se vležem poleg mojega miškota … se stisnem k njemu in začutiti je ljubezen med nama … In zjutraj se zbudim v nov dan ob njemu … in srečna, da ga imam … :))))
Lp, Bgv
Uh … Razo … ko bi ti vedel kaka carica sem v ta novi pisarni … :)))))
He he … … cela pisarna samo zame … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) … iiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa ..
Pa kok je velika … :)))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
auuuuuuuu..bom plava po moji riti..bemti Bugi..si hujsa k dec…haha..ma vem, da ne sanjm..ampak lebdim pa..nad oblaki..ves to;))..ma je tko lepo..pase in zadane..lubcka..pa drugic bod mal bolj nezna z mano..sem nezna dusa…;))