Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobrega jutrčka …

Dobrega jutrčka …

Uuuuu … kletka moja zlata!!!!! Pa kaj je zadnje čase … Nič se ne dogaja … nič se ne piše čez dan … Pa kje ste vsi skriti, oštja???

No … jst sem pa to jutro toooook dobre volje … uf uf uf … Kar za verjet ni … :)))))) Ja ben … po taki noči bi redko kdo bil zjutraj slabe volje … :))) ;))))

No … še enkrat … dooooobrega jutrčka vsem … v to … hm … sivo jutro … Je pa prav prijetno sveže … se vam ne zdi??? Kako je lepo … … … oooo … kako je lepo bit živ … a ne? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

tudi tebi, Bugi!
Ej, sem se namenila spremeniti spol, da bi ti podarila en glasek, pa ni več tvoje slikce gor…. madona, kam si jo ucvrla??? :-))))))

Ojla žverči … tebe a že dolgo nisem brala tu … :)))

Včeraj sem dala novo slikco gor pa jo mora administrator najprej pregledat … tko da … Danes sem spet na sceni … :)))) ;))))

No … he he …pa sej boste vse pupe s foruma kmalu spremenile spol sam zato, da boste zame glesovale … :)))) … Hvala hvala hvala … :-****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

tud jaz..dobre volje za popizdit..tko je lepo..ma res je lepo zivet..bugica, zvercka..lubcka ke..k nam pase;))…joj..se mi rola…jao..jao..jesen je tu..jupiiiii

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))))))))))))))))))))))))) Sonči … … a ni to krasno, a? :))))))

Lp, Bgv

in tako po noči vstanem spet sam
z željo v srcu, čakam nov dan .
novo jutro-nov dan in
ponovno krenem brez cilja ali
z željo na srečam lubi mojo in izpolnim dušo v srečo tvojo…

umrl bom v tihi nočii,
al nihče to vedel ne bo
smrt mi bo stegnila roke,
namesto tebe in sreče.

ko ležal bom mrtev v nočii,
ko plamen bo gorel,
a v mojem srcu slišal se bo šepet:
” SAMO TEBE SEM LJUBIL”.

zakaj ne vidiš, kaj občutim,
zakaj ne vidiš kako me bolii,
ali je to tako težko opazitii,
ko te nekdo iz dna srca ljubi.

Ljubim te, sanjam te, želim te
toda vse so besede zaman
ko vem, da nimam te …………………

leta letijo - iščem stevardeso.....

hihiihihihi zverćika….lepo jutro…hiihihih

hmmmmm mala, kak misliš pa to narediti..mislim spol spremeniti???????????

c*

a se še nisi zbudila…..heheheheheh

Hm … hm … hm … še dobro, da to ni moj primer … :))))

Zvečer se vležem poleg mojega miškota … se stisnem k njemu in začutiti je ljubezen med nama … In zjutraj se zbudim v nov dan ob njemu … in srečna, da ga imam … :))))

Lp, Bgv

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR…..NI PRAVICE NA TEM NOREM SVETU!!!!!!!!!!!!!!!1
pa pravijo da obstaja bog…heheheheheh…samo za nekatere!!??hihihiih

bugi kak pa v novi pisarnici….

Uh … Razo … ko bi ti vedel kaka carica sem v ta novi pisarni … :)))))

He he … … cela pisarna samo zame … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) … iiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa ..

Pa kok je velika … :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

jaz jo bom tudi hmali mejla……. novo pisarnico…….. ampak bomo v dveh, ma še zmerej boljš kot v treh…… pa šefica bo deleč proč……… hihi………

jupajdi…….. se že veselim….. in kumi čakam!

ej, Bugi, a tud pr vas teku nagravžnu dežuje? ;(((

Ma niti ne dežuje … Zdej se celo neki jasni tam proti Italiji .. :)))

Lp, Bgv

ej..bugi..je tko lepo, da ni za povedat..ni besed..ampak si tam nad oblaki..kot v pravljici..ej..daj me uscipn..da hudica ne sanjam;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sem..sem tule..grrrrrr..me ma da bi te…mmmmmmmmmmmmmm

Ščip ščip ščip … (SončeK pa: “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu … si nora?”)

Sonči … ne sanjaš … ;)))) :))))))) hehehe

Lp, Bgv

auuuuuuuu..bom plava po moji riti..bemti Bugi..si hujsa k dec…haha..ma vem, da ne sanjm..ampak lebdim pa..nad oblaki..ves to;))..ma je tko lepo..pase in zadane..lubcka..pa drugic bod mal bolj nezna z mano..sem nezna dusa…;))

No … Sonči zlata … pol se bova pa srečale nekje tam gori … ;))) … pa bova šle na eno kafe nad oblaki … :))))

Hm … bom pa probala bit drugič bolj nežna … obljubim … :))))

Lp, Bgv

ej..ej..sam dons ne vec kafeta..bemti..je bil un dopoldne prevec hot..bom res hotla se nadaljevanje..no al pa sem ga ze mela..haha

Kaj ne naredi eno kafe, a? :))))

Lp, Bgv

New Report

Close