Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobri filmi

dobri filmi

A MI PRIPOROČA KDO KAKŠEN RES DOBER FILM.
KATERI SO VAM OSTALI V SPOMINU?

Šesti čut, Čudoviti um, Vsiljivci (je bil prejšnji teden po TV), Hudičev odvetnik. Vsi ti me niso pustili hladne in sem še kar nekaj časa razmišljala o njih. Mogoče se pa kakšnega še spomnim, ki ga sedaj nisem omenila.

The big blue! Najboljši zame!

Zelena milja, Brodolom, Pianist …

Globoka modrina, Prebujenja, Šesti čut, Vsiljivci, Življenje je lepo, Poštar, Amelie, Contact, Rainman, Lepa sela lepo gore, Nikogaršnja zemlja, Arizona dream, Schindlerjev seznam, American beauty… za razmišljat.
Ko jagenčki obmolknejo, Sedem, Fight club, Refugee, Pelikanovo poročilo… za napeto gledat, občasno s kocinami pokonci.
Ko to tamo pjeva, Maratonci, Bela mačka črn mačkon, Grace… za nasmejat.

To mi trenutno pade iz spomina.

Čokolada
Legenda z imenom 1900
Eksperiment

Ti so šli do kostnega mozga. Pod kožo pa jih je zlezlo še kaj…

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Gone in 60 seconds
The Rock (Alcatraz)
Thirteen
Johny English
Pearl Harbour
Signs

Coctail
Sestre Magdalenke

Na svoj seznam dajem še Sedem in Lepota po ameriško.

Odličen izbor , se pridružujem temu mnenju!!!

Dodal bi pa še Mediteraneo, Pasja ljubezen,American beauty,21 gramov,Cinema paradiso,…..pa še kaj bi se našlo!!

Meni je bil strašno smešen Amarican Pie 1. 🙂

zadnji ki sem ga gledala Sahara-res dober

Kaznilnica odrešitve – The Shawshank Redemptition

Krog 1. Sem ga gledala v soboto čist budna do enih ponoči. Ko me ponavadi že bo pol enajstih zmanjka.
Drugače pa na seznam prilagam še Sideways oz. Stran pota.
Od komedij pa Nori na Mary.

Dvojno Veronikino življenje, Krog 1, La vita e bella, Mediteraneo, Kot voda za čokolado, Ženske na robu živčnega zloma, Pulp fiction, Briljantina

Hotel Rwanda
Memento
Zvesti vrtnar
Cidade de Deus (City of God)
Beyond borders

Nekaj filmov, za katere mislim, da še niso bili naštet, pa so tidi dobri:
Tanka rdeča črta, Tistega lepega dne, Pirati s Karibov, Analiza pa taka, Red dragon, Believer, Peti element, Das experiment, National lampoons christmas vacation, National security, Hero, Training day, Usual suspects, Mystic river, Mindhunters, Les sous doues, Periskope dol, Seven years in Tibet, Primal fear,…

Dejmo še malo zgodovine: Zgodilo se je neke noči, V vrtincu, Bulvar somraka, Plavi vojak, Mačka na vroči pločevinasti strehi, Najdaljši dan, Dolgo vroče poletje, Ubiti ptico oponašalko, Dvanajst jeznih mož, Boter, Lasje, Kabaret, Maska, Let nad kukavičjim gnezdom in še in še in še.

My big fat greek wedding, francoska Krvava romanca, od slovenskih pa To so gadi.

New Report

Close