Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobri notarji v LJ.

Dobri notarji v LJ.

Kdo pozna dobrega, “poštenega” notarja v Lj in okolici?

LP

Notar Miro Košak. Preverjeno dobr.

Joj kje si njega našla???

Sem ga že rabila, pa mi je bil kul.

zakaj pa ne?
mi smo imeli z njim same dobre izkušnje, z njegovo notarsko kandidatko pa slabe

sploh nič ne komplicira in se da z njim pogovort

Aha OK, jaz sem ga tudi rabila pa so vsi vedeli zakaj???? Tako da lojalnost do klienta (vsaj do nas) ni bila ravno najboljša oz. je sploh ni bilo!!!

Za kaj pa rabiš?
Pri nepremičninah precej komplicira notar na Vrhniki (na Stari cesti, se ne spomnim njegovega priimka), komplicira “v korist” kupcev, tako da se kar splača iti k njemu, če kupuješ nepremičnino 🙂

radovedna, mal predolg jezik ima na mestih kjer naj bi bil tiho!!

kako, da so vsi vedeli, a v njegovi pisarni? ( znotraj pisarne) ali tud ostali

pri nas je tud on vedel kaj jej delala sodelavka, zato je on prevzel primer , ker je ona preveč komplicirala

itak pa je sedaj sin , ker se je on upokojil ( starejši)

Ja, sin se še malo lovi, mu pa tastar še kar precej pomaga, tako da…

Ne prodajam in dajem nepremičnino, poznam pa enega notarja iz Vrhnike pa se tudi jaz sedaj ne spomnim njegovega priimka, svetoval pa mi ga odvetnik iz Vrhnike.

LP

Če rabiš samo overovitev podpisa na pogodbi je res vseeno kam greš.

Notar Meze, sicer je pa na Vrhniki itak samo eden.

Uh, ja sem ga že klicala, ne gre pa samo za overitev, temveč za veliko več.

metuljčica, kako pa kaj cene storitev, računa točno po notarskih cenah?

LP

Tudi ostali, ki naj nebi nič vedeli!!!!!!

Uh, zdaj si me pa našla…. Mislim, da ima normalne cene. Za overovitev kp pogodbe za nepremičnino smo predlani odšteli slabih 10.000 (mislim, da celo s še eno overovljeno kopijo vred), s tem da je človek pogodbo dejansko prebral in jo tudi dopolnil ter popravil…. Glede na to, da je tako blizu LJ, mora najbrž imeti kar normalne cene, sicer bi mu vse stranke ušle v LJ.

Pozna kdo primer, da na sodišču ne bi obveljal Notarski zapis sporazumne razdelitve premoženja? Notarski zapis je naredil g.Meze.

Razlog?

Nasprotna stranka se naenkrat ne strinja s tem, kar je podpisala v prisotnosti notarja.

Hm, samo to pač ni kriv notar ali kako?

Daj si preberi bistvo vprašanja!

Res dober in pošten notar, ki je začel delati tudi v Ljubljani je Andrej Rozman iz Idrije.
Dobite ga na 041733233
Sicer ima pa tudi internetno stran. Le da sedaj dela v Lj in sem res zadovoljna.

Sicer sem iz Lj., do notarja pa grem (če je le možno) vedno v Kamnik k notarki Komatar. Redki so taki, ki ti tudi po telefonu ali mejlu dajo kakšen info, kaj šele o ceni storitev.
Aja sej res … tema ja samo o Lj. notarjih …. sam kaj ko so ti najdražji 🙂

New Report

Close