Dobro bi vložila nekaj tisočakov, kam?
Ja sem zainteresiran.
Lahko se zmenimo samo za 10% letni donos, samo garancija je hipoteka na vašo nepremičnino.
Dva procenta lahko obdržite.
OK[/quote]
Avstrijsko podjetje ECG(european capital group) je v sodelovanju s podjetjem solar9580 http://www.solar9580.de/ ,ki je investitor za igradnjo sončnih elektrarn po Evropi,pripravil finančni produkt,ki strankam omogoča zakup solarnega panela (1Kw) po ceni 5200€ za dobo 12 let. Stranka nato 12 let prejema mesečno 86€ mesečne najemnine za ta zakupljeni solarni panel.Preprost izračun 86€x12mesecev= 1032€ letno x 12let = 12384€ .Solar9580 jamči z vsem svojim premoženjem.Lastništvo solarnega panela je zapisano v zemljiški knjigi.Vse je nadzirano s strani ugledne odvetniške pisarne v Nemčiji.
Ja sem zainteresiran.
Lahko se zmenimo samo za 10% letni donos, samo garancija je hipoteka na vašo nepremičnino.
Dva procenta lahko obdržite.
OK[/quote]
Avstrijsko podjetje ECG(european capital group) je v sodelovanju s podjetjem solar9580 http://www.solar9580.de/ ,ki je investitor za igradnjo sončnih elektrarn po Evropi,pripravil finančni produkt,ki strankam omogoča zakup solarnega panela (1Kw) po ceni 5200€ za dobo 12 let. Stranka nato 12 let prejema mesečno 86€ mesečne najemnine za ta zakupljeni solarni panel.Preprost izračun 86€x12mesecev= 1032€ letno x 12let = 12384€ .Solar9580 jamči z vsem svojim premoženjem.Lastništvo solarnega panela je zapisano v zemljiški knjigi.Vse je nadzirano s strani ugledne odvetniške pisarne v Nemčiji.[/quote]
Ne jaz dam vam 30.000 eur za 10% letno. Garancija hipoteka vaše nepremičnine.
A velja?
Če je vse garantirano vas ne sme skrbeti in boste to naredili?
Spoštovani mp25,
Osebno imam sklenjenih kar nekaj različnih naložb(delnice,skladi,življensko zavarovanje,zlato in solar energy).Ponudba različnih investicijskih možnosti na slovenskem trgu je velika in zelo različna.Zato sem pred vsako investicijo vse skrbno pregledal in preveril ter o vsem dobro premislil preden sem jo sklenil.Toda za vsako investicijo sem tudi prevzel odgovornost ali je dobra ali slaba in nisem od nikogar,ki mi jo je omenil zahteval kakršnekoli garancije ampak sem sam preveril riziko posamezne investicije.Delal sem za različne slovenske zavarovalnice in finančne družbe z različnimi finančnimi produkti in posredoval pri sklepanju le teh.Posredoval sem pri sklepanju preko 1000 različnih pogodb in vsaka od mojih strank je sama preverila mojo ponudbo in se šele nato odločila in sama prevzela odgovornost ali je ponudba dobra ali slaba.Osebno sem brez kreditov,lizingov in nimam nobene hipoteke ter svoje premoženje plemenitim z več kot 12% letno obrestno mero.Torej čas bi bil,da sami začnete prevzemati odgovornost za svoja dejanja,jaz vam ponudbo le pokažem, obrazložim toda končna odločitev je pa vaša.
Država naj bi 100% garantirala bančne vsote do 100 000€,toda s čim,ko pa vidimo kako gospodarno ravna s svojim premoženjem in denarjem davkoplačevalcev.Včeraj so bili bankomati NLB v Zasavju prazni,nedelujoči,samo vprašanje časa je še, kdaj bodo prazni po celi Sloveniji.Če želim dvigniti 50 000€ moram na denar čakati vsaj 10 dni,da ga zberejo.Zato prej zaupam skupini uspešnih zasebnih podjetij,ki jim je cilj še večja uspešnost in prepoznavnost na evropskem trgu ter ustvarjanje čim večjega dobička.Nisem pa eden tistih bedakov,ki prodajajo nepremičnine in se zakreditirajo za takoimenovane enkratne priložnosti s katerimi mislijo čez noč obogateti.