dobro jutro
Jutrček oziroma daaaaan:))
vreme ga mora svirat ker vreme potli BO – jaap
sem pa malce žalostna ker v Butalah
smo res sami pacifisti in anarhisti in fajtarji
in ne štekamo dobro kaj je to NATO
zajček bi pa tud moral vedet (da ni spet divji)
da bomo v butalah enkrat tud klever ratali- se ve
Torej mamo izbiro : al greš pol NA TO al pa na kej druzga ne de
in jest bi pol ponavadi raje NA kej druzga…doniš..
naaa pa smo spet pri sek.anju :)))
In jest pravim da je treba tudi biti samo svoj (sorči čbelca ampak jest sm
tud za samo svojost jaap kli.c pa plagiat ne de)
se ve čgava severnjakinja TKO
Uff ste se pa razpisali o NATU ej :))))))))))))))))
SAŠKO JE PROTI Z GLAVO IN RITJO
Zakaj?
– v Pivki smo že enkrat imeli število vojske večje od prebivalstva…in nikakor si tega spet ne želim.
– vojaško zaprto območje Poček ali Bile ki se nahaja pri nas je za nas sam bad news. Če drugega ne….če se “gonim” z avtom po makadamu po gozdu me lahko kak Puch na sredi ceste preseneti. In če te naše še lahko napizdim ali vsaj ogovorim, se bojim, da če bom nabasal na kakega dvakrat pečenega, da bom šel direkt v Guantanamo na Kubo.
– poleg tega da bojo imeli v zaprtih območjih vse svoje…hrano, pijačo in da topogledno ne bo nič nucalo, recimo, da bi vsaj kak mesar ali trgovec imel več prometa….bodo za njimi samo smeti, razrito okolje, mamilje, kriminal in podobne reči….ki se VEDNO pojavljajo ob takih bazah….kot pa vemo, niso za to nikoli obsojeni. Kot ni bil uni kurac, ki je z avionom sklatil 22 ljudi z vlečnice.
– Poleg tega pa…koji kurac bi morali tja rinit?
A ne bi bilo bolje, da bi razvijali lastno vojsko, dasiravno je to res dražje, tega ne zanikam, a….če bi kak top napravili v STO Ravne, če bi obleko šivali v Muri, vozila bi delal TAM ali Štore, Sava vso gumo in plastiko, Fotona merilno lasersko opremo ipd…bi kej ostalo tudi v Sloveniji. Keš mislim.
Tako se bojo samo v rit udinjali Ameriki.
In to je končno tudi ZAKAJ nas sploh hočejo.
Poleg te kao strateške lege.
Pa še nekaj vprašanj.
Kdo nas bo pa branil, če nas kao napade ena država ki je v Natu ?
Kot je to slučaj med Turčijo in Grčijo naprimer?
Za konec pa še moralni del.
V prejšnji Iraški vojni, je na vprašanje novinarke, ali je smiselna vojna, kjer je umrlo 500.000 Iraških otrok……!!!!!!!!!!!!
Meddelaine Allbraith al kako se že napiše….rekla:
TO JE CENA, KI JO JE VREDNO PLAČATI.
No…..s takimi jaz nočem niti pod razno imeti opravka.
Še vedno sem namreč prepričan, da je bilo zanje cena ki jo je bilo vredno plačati tudi to, da so skrivaj SAMI zrihtali dogodke 11 septembra.