Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro

dobro jutro

čeprav nam ga spet svira vreme. Bom morala na intenziven plavalni tečaj.

Ste gledali morda sinoči neko soočenje o vstopu v Nato?
Saj ne, da bi debatirali o politiki…ampak vseeno me zanima, ste za ali proti..debatirati o tem, pa se mi zdi..no, je več bolj zanimivih tem..

Dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!

Z menoj boš bolj malo o politiki. Me ne zanima, pa tudi nimam časa za TV. Ta čas raje zabijem z branjem, računalnikom in meni najljubšim spanjem.

Se mi samo zdi ali res z vašega konca prihaja sonce?!?!?!?

Yessssss :)))))))))))))))))))))

Jutro Gaia !
Sem gledala oddajo, ja . ( Imam občutek, da smo slovenci res sami butalci )

Ps. Mail

Jutro.. Lara prespi vse večerne zadeve, pa naj so še tako napete….Po 4 urah se pa naspi in zbudi in gleda kozlarije do nezavesti in lika :))))
V glavnem eno lepo lepo lepo lepo jutro!!!!!!!!!!(bljak kava je bila grenka… zmanjkalo je sladkorja)

O, pupce zlate…
Dobila napeštan poštni predal..hvala , hvala…odgovorim, ko sem mi sprostijo malo prstki od dela…

Mimogrede, tana, ringišpil se obeta že ta vikend!!
Alo, eurote skupaj, pa sončka na veselje!!

Tvoji soimenjakinji se obeta obisk pri zdravniku (boli jo grlo). Tako da bo vikend spet namenjen certanju, čajčku…. Upam da bo zvozila..Je bilo včeraj že bolje, danes zjutraj smo pa spet nekaj cmokali…Tako da Andrejev semenj skoraj 99 procentov odpade….

Ajej,ajej..
Potolaži mojo soimenjakinjo :o)) v mojem imenu.

Mimogrede, a veš, kaj pomeni to najino ime?

Osebno sem proti.

kaj pa je to nato? matr sem blond :))))))

Jani je en malo nezainteresiran za politiko. Že moramo bit tud taki ne da :)))

Ta politika ti je kot mehiška nadaljevanka. 500 delov spustiš, enga spet pogledaš, pa vse spet veš ha ha ha

Ne glih točno… v smeri enih boginj???

Jutrček oziroma daaaaan:))
vreme ga mora svirat ker vreme potli BO – jaap

sem pa malce žalostna ker v Butalah
smo res sami pacifisti in anarhisti in fajtarji
in ne štekamo dobro kaj je to NATO
zajček bi pa tud moral vedet (da ni spet divji)
da bomo v butalah enkrat tud klever ratali- se ve

Torej mamo izbiro : al greš pol NA TO al pa na kej druzga ne de

in jest bi pol ponavadi raje NA kej druzga…doniš..
naaa pa smo spet pri sek.anju :)))

In jest pravim da je treba tudi biti samo svoj (sorči čbelca ampak jest sm
tud za samo svojost jaap kli.c pa plagiat ne de)

se ve čgava severnjakinja TKO

Torej..ime izhaja iz hebrejščine (da ne bo pomote, ponavadi ga pripisujejo drugam :o)),..tudi v bibliji se pojavlja ena taka…zlo nabrita oseba..pomen je pa: datljeva palma.
Ej, sladkoooooooooo.

Aha zato je naš ata izbral tako ime, ker je nor na datlje… ))
Čeprav je v bistu iz une pesmi saj veš…

blond se ve rnjak ne de:)))
kva smo eni radi tkoo blond
CMOKA

To si pa kar sebe opisala a :o)))))

hahahahahaha, ja sje se mi je zdel ja :))) Ampak, res.. jest o politiki vem samo to… da nič ne vem :))))

aha, blond je ziher kul.. mislim, je kul bit blond.. kaj sem pa zdej hotu povedat…… ziher blond :))))))

cmoka!

tko je:)))
cmoka

Uff ste se pa razpisali o NATU ej :))))))))))))))))

SAŠKO JE PROTI Z GLAVO IN RITJO

Zakaj?

– v Pivki smo že enkrat imeli število vojske večje od prebivalstva…in nikakor si tega spet ne želim.

– vojaško zaprto območje Poček ali Bile ki se nahaja pri nas je za nas sam bad news. Če drugega ne….če se “gonim” z avtom po makadamu po gozdu me lahko kak Puch na sredi ceste preseneti. In če te naše še lahko napizdim ali vsaj ogovorim, se bojim, da če bom nabasal na kakega dvakrat pečenega, da bom šel direkt v Guantanamo na Kubo.

– poleg tega da bojo imeli v zaprtih območjih vse svoje…hrano, pijačo in da topogledno ne bo nič nucalo, recimo, da bi vsaj kak mesar ali trgovec imel več prometa….bodo za njimi samo smeti, razrito okolje, mamilje, kriminal in podobne reči….ki se VEDNO pojavljajo ob takih bazah….kot pa vemo, niso za to nikoli obsojeni. Kot ni bil uni kurac, ki je z avionom sklatil 22 ljudi z vlečnice.

– Poleg tega pa…koji kurac bi morali tja rinit?
A ne bi bilo bolje, da bi razvijali lastno vojsko, dasiravno je to res dražje, tega ne zanikam, a….če bi kak top napravili v STO Ravne, če bi obleko šivali v Muri, vozila bi delal TAM ali Štore, Sava vso gumo in plastiko, Fotona merilno lasersko opremo ipd…bi kej ostalo tudi v Sloveniji. Keš mislim.
Tako se bojo samo v rit udinjali Ameriki.
In to je končno tudi ZAKAJ nas sploh hočejo.
Poleg te kao strateške lege.

Pa še nekaj vprašanj.

Kdo nas bo pa branil, če nas kao napade ena država ki je v Natu ?
Kot je to slučaj med Turčijo in Grčijo naprimer?

Za konec pa še moralni del.

V prejšnji Iraški vojni, je na vprašanje novinarke, ali je smiselna vojna, kjer je umrlo 500.000 Iraških otrok……!!!!!!!!!!!!
Meddelaine Allbraith al kako se že napiše….rekla:

TO JE CENA, KI JO JE VREDNO PLAČATI.

No…..s takimi jaz nočem niti pod razno imeti opravka.
Še vedno sem namreč prepričan, da je bilo zanje cena ki jo je bilo vredno plačati tudi to, da so skrivaj SAMI zrihtali dogodke 11 septembra.

New Report

Close