Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro…..

Dobro jutro…..

Seveda ga ne bom jedla , ma mi je že slabo ko pomislim…
sicer pa s tabo tko al tko ne grem.

Once upon a time……

………And they live……

kokolo moj 🙂

Ohhhhh Seba moj…..Glede na to, da vem, da imaš neke »košarkaške« mere, tudi če bi bil zadnji v vrsti, bi te bilo vedno najbolj videt…

Ampak zame si lahko tudi prvi……..

Super!!!

Kako že pravijo na cesti: “sem prvi v koloni, zato bom hiter prišel, draga moja” he he he

kokolinka moja

Pa nič. Sem mislil, da bi šla na pizzo. Ampak kar si rekla si rekla. Bom šel pa sam, ha

Pejt !
Da bi se ti zataknila 🙂

Sebi , a grem lahko s tabo na pizzo ?
cmokca

sanjaj me sonček 🙂

ja veš , nekateri ljudje znajo najti prostor v srčku drugih..ti znaš .

u azurčka ? saj bom pridna hahahahahahahahahahahahahaha…please…

čak, da mrak na oči pade hehehe

Nene. Se mi že zatika

al pa da se zjutri u grozi zbudiš :))))))))))))

to si ti rekla

Ja menda res :))))

Naj ti bo…..če si že v vrsti prvi, pa bodi tudi v koloni……..ampak da mi ne boš preveč prednosti izsiljeval…….he,he,he……..

Uffffffffffff zajči…………..hvala………..ampak taka sem……..jaz ne znam bit žleh, čeprav bi včasih morala malček bit……..

P.S. Tudi ti si srce moje……..

Kdo, jaz? Ne,ne, nisem tak ;o)))

Nekaj ti bom zdajle napisala tukaj.
Pazi na nekaj !

KO MISLIŠ, DA ŽE NEKOGA DOBRO POZNAŠ , KO MISLIŠ, DA LAHKO VANJ VERJAMEŠ ALI VANJO RECIVA TEMU TAKO , SE LAHKO ZGODI , DA UGOTOVIŠ DA TEMU NI TAKO !

zato ti dam prav , včasih je treba biti žleht ampak to je treba imeti v sebi. Tega jaz nimam..kot tudi ti ne..
Nekdo mi je rekel dan nazaj , da sem preveč iskrena , odkrita…in da to ni dobro..
toda tudi to moraš imeti v sebi , da si lahko drugačen…

zvezdica , meni si draga..

Ne…saj tudi jaz ne morem biti žleht….recimo tako….ko bi resnično morala bit na nekoga jezna… ne morem…preprosto ne morem……… Me tako stiska v srčku, da ti ne znam povedat. Tudi če se mi kdo zameri…….ne bom rekla….mi ni vseeno ampak mi je hudo, če potem ne bi več govorila. Taka sem….kaj si čem? In še nekaj……najrajši imam take ljudi, kot si ti sama…odkrite, iskrene………brez dlake na jeziku. Tudi če nekaj naredim narobe……..povej mi v fris….ne delaj se pred mano tak, v resnici pa drugačen……to me boli. Da se nekdo pred mano smejčka, pa to……za mojim hrbtom pa govori laži in neresnice……..

Ti zajček moj, ti si pa ena srčica…. moja, moja……..

prijateljstvo je zame takole:

da ti pove recimo kadar vidi, da ti ne delaš nekaj prav…
prijatelj ni tisti , ki s tabo skupaj le kima , daleč od tega..
prijatelj je tisti , ki ti pove kar ti v danem trenutku gre…tko ti lahko pomaga, to je iskrenost in jaz to cenim..
saj je težko požreti kritiko , ampak je veličastna ker okrepi prijateljstvo , tebi razširi obzorje , ker nihče ni sam dovolj pameten in drugi saj veš vidijo marsikdaj kako stvar drugače in ti s tem samo pomagajo.

Hehe, kaj sem pomodrovala..
je pa tako , prijatelje moraš znat izbrati !

Oh, zvezdica , na koncu take kot smo me zato trpimo , bemti…

cmočka zvezdica , pa saj nas življenje samo tudi sčasoma utrjuje..
moja, moja ***

V vsem ti dam prav……..prijatelj ni tisti, ki se s tabo samo smeje, ampak tisti, ki s tabo tudi joče……….takih zlata moja…….malo jih je……. In ja…. uboge me, ki smo včasih preveč dobre… potem te pa po glavi tolče…. Nimaš kaj…….življenje je tako… CMOKA

cmoka nazaj z željo , da ostaneš taka še naprej !

New Report

Close