Dobro jutro…..
Nekaj ti bom zdajle napisala tukaj.
Pazi na nekaj !
KO MISLIŠ, DA ŽE NEKOGA DOBRO POZNAŠ , KO MISLIŠ, DA LAHKO VANJ VERJAMEŠ ALI VANJO RECIVA TEMU TAKO , SE LAHKO ZGODI , DA UGOTOVIŠ DA TEMU NI TAKO !
zato ti dam prav , včasih je treba biti žleht ampak to je treba imeti v sebi. Tega jaz nimam..kot tudi ti ne..
Nekdo mi je rekel dan nazaj , da sem preveč iskrena , odkrita…in da to ni dobro..
toda tudi to moraš imeti v sebi , da si lahko drugačen…
zvezdica , meni si draga..
Ne…saj tudi jaz ne morem biti žleht….recimo tako….ko bi resnično morala bit na nekoga jezna… ne morem…preprosto ne morem……… Me tako stiska v srčku, da ti ne znam povedat. Tudi če se mi kdo zameri…….ne bom rekla….mi ni vseeno ampak mi je hudo, če potem ne bi več govorila. Taka sem….kaj si čem? In še nekaj……najrajši imam take ljudi, kot si ti sama…odkrite, iskrene………brez dlake na jeziku. Tudi če nekaj naredim narobe……..povej mi v fris….ne delaj se pred mano tak, v resnici pa drugačen……to me boli. Da se nekdo pred mano smejčka, pa to……za mojim hrbtom pa govori laži in neresnice……..
Ti zajček moj, ti si pa ena srčica…. moja, moja……..
prijateljstvo je zame takole:
da ti pove recimo kadar vidi, da ti ne delaš nekaj prav…
prijatelj ni tisti , ki s tabo skupaj le kima , daleč od tega..
prijatelj je tisti , ki ti pove kar ti v danem trenutku gre…tko ti lahko pomaga, to je iskrenost in jaz to cenim..
saj je težko požreti kritiko , ampak je veličastna ker okrepi prijateljstvo , tebi razširi obzorje , ker nihče ni sam dovolj pameten in drugi saj veš vidijo marsikdaj kako stvar drugače in ti s tem samo pomagajo.
Hehe, kaj sem pomodrovala..
je pa tako , prijatelje moraš znat izbrati !
Oh, zvezdica , na koncu take kot smo me zato trpimo , bemti…
cmočka zvezdica , pa saj nas življenje samo tudi sčasoma utrjuje..
moja, moja ***