Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro…

dobro jutro…

hejla,hejlo…zunaj spet en lep čarobno deževni dan..juhej!
Dežek pada……hmm trava raste……vsem en lep dan! Ja danes bo posebno lep dan….aha..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

muca :))) dobro jutro :))))

Jutro mačka

Zauh Jani. Kva dogaja?

Jani…ti želim takšno ..nagajivo jutro in ne deževno…poljubček;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Špičon moj, tudi zate velja enako, imej lepo in nagajivo jutro in ne deževno;))!! Poljubček…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček, kje si? Sami oblaki so tam gor.

Jutro

Špičonka!!!!!! Se je že uscalo mal

Pa ne zaradi mene…ejjjjj, jaz sem tko pridkana,hihihi, ti si kriv…špičonko, si že preveč špičil…al…pa premal…

Zaradi koga pa? Sončka ni

Špičonko moj…preberi si moj slogan spodaj…to je to…saj bo sijalo, saj že sije, poglej z srcem in videl boš!!!

Zaradi …nekoga….!

Koga?

Pa če je dežek

Jutro…….
try to connect me ! again please..

dež BO!!!

NOKIA; connecting people

aja 🙂 zauh seba :))))

Zauh Jani. Dež je že bil, pa še bo

si lepo napisala.. naj bo dež ali sonce…. ma pri nas je vedno .. skoraj 😉 vedno sonce tko da…

ampak.. ko pada dež.. pa si tko lepo na toplem in… ko poslušaš šumenje dežja… SončeK, tud to je lepo a ne :)))

dobro jutro še enkrat in ja… cmoka!!

no pri nas je zdej… temno kot v rogu … piha…. torej, bo nevihta 🙂

Tut pri nas. Nekaj bo že

ma ja da bo…
ej
cmoka
obema ..
UH

mmmmm
ej
sori

ampak