Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro !

Dobro jutro !

Sem spet tu – in hkrati nisem , ker moram nujno na neke celodnevne seminarje :(((

Ampak bi rada nekoga poklicala , tistega , ki me je enkrat te dni klical domov , pa me ni bilo !
A lahko pokličem in kdaj ?
Javi na SMS .

…. in seveda lupčke ….

Nikita

Glede na to da nisem jaz, ampak vseeno

Dober dan Niki

lupčka na primorsko !

Poljubček, objemček…v mislih sem bila s teboj…pa čeprav ti tega ne veš…je pač tako…da imamo vsi nekaj…in nekaj, smo zasedeni in če ne kličemo, pišemo…to še ne pomeni, da nismo s teboj…Cmoka draga moja, lep dan, predvsem miren!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hojla Nikitka :))) matr.. mam tud jest še en puf pr tebi… mapak, ne vem če bo kej pred koncem tedna 🙂 upam, da se najde cajt no :)))

lep teden in… čim manj sitnih seminarjev :)))

Niki!
Čaki,saj klical sem te…pa tudi dobil….torej to nisem jaz?
Preživi moro brezveznih seminarjev čimbolj lahkotno!
Sp

hehehehe a si se zalimal :))))

Zalimal?Ne kapiram!Dolga lajtnga,pač!
LP
sp

zalimal na moj post :))))))))))))9

Ti moraš pa res vse zrefarirati…jojojojoj…si hujš ko neka baba;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Drimči , hehe :)))

… ja , še zmeraj nekaj čakam …povej , kdaj …

Oprosti Sonček…..imamo pač vsak svoj stil….zato smo si različni!
Hvala bogu!
In tudi jaz bi lahko kaj špiknil,kajne?
😉
Sp

lahko lahko hehehehehehehe :)))))))))))) mislim.. k si muško, da ne bo kakšnih dvoumnosti :))))

Ma špikaj…brez tvojega špikanja mi živeti ni,hahaha…ti kar daj…saj vem da ne gre brez tega…uživaj!;))

No, pa sem te dobil. špikal bi te pa tudi jaz ;o)))))

Če jo boš kot jaz…..boš kmalu neprebavljiva hrana v njenem želodcu..zato previdno!
;-)))
Sp

Bom bolj pazljiv ;o))))

Tebi to dovolim…ker si moj špičon…eni pa si sami jemljejo to pravico;))…pa naj uživajo!;))

Špičon moj…zna to na lep-nežen način..zato nič bat!

To mi deli…jajaja;)))))

Pa še več

Aha…naj paše in zadane;)), ti že veš kako…znaš …obvladaš,hihihi

Hvala na komplimentu. Tudi ti se znajdeš hehehe ;o)))))

ja…to je to..špičona sva oba…hihihi

Ma ja ej , ne reci mi da ti niso rekle , da nisi dobila sms…allora kaj se dogaja ?
zdajle me ne bo…
se ti javim
lupčka

New Report

Close