Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro….

dobro jutro….

Vsem skupaj 🙂
Ne morem spat , ku kak upokojenc madona :))
Ko bi vedela , da neki ni oki..
Ajde vstanemo , ura je ma dost da se vstane :))
Pa mau bi rabila tuki kako lepo misel , besedo , stih , verz..
tkole , mau me ne bo..bi zajček rad nekomu neki pojasnil…

aja , verze , stihe in lepe besede mi narolite kr tle pod moj post :)) danes rabim to še posebi 🙂 oki ? Pa da vidimo …

Vse dobiš, kar češ, sam povej, za kakšno priliko, dušica draga!
Aja, pa dobro jutro tudi, sej, sej, sej sem tudi sama kukar en upokojenec!
Glavo sem še gori pustila, pol trupla je tuki, pol se ga sprehaja nekje drugje. Mam pa že navijalke v glavi, da saj ni tako prazna!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe , jutrčka moja , moja..
zdejle ti bom spesnila kratek mail :))) da se ti zjocem :))

Priliko aja :))
Eh a veš od ljubezni ne bi zdejle verzov , ker sem se odločila , da ne verjamem več vanjo kr tko ):

Bi ti meni malo o prijateljstvu pa to ??
To vsaj traja če je tapravo in traja lahko dolg časa…

Uh , jaz zdajle moram še ven it…mal…

a maš pol o koncu viklarjenja lepo frizuro , mm….boš lepa anede..
He, he če sem spomnim kako si mene napizdila , ko sem mela mau predolge lase :))))
Zdej mam lepo fizuro …na lepem mojem ksihtu :)))))))))))hahah

Tako je prav, lepa frizura za LEPO ŽENSKO !!! bemu sunce! Ja, bom pisala, ko stu mater, bom pisala, vse sorte bom napisala, knjižico ti bom prepisala, sam šele ob osmih, bo to pravočasno?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:))))))))))))))))))))))))))))))
ja bo še glih ta prau čas…..lupčka hehe si me nasmejala…
Sam , da ne pozabiš….

težko pozabljam, tako dobro, kot tudi slabo. A zgodi se. Vendar ne danes!
Čauči!
Grem u banjo, veš, pol pa fasado popravljat! Da mi prej, kot greš ven, tudi ti to storiš!

Le kam sta jo pomaknili muca in niobči? Pogrešam njun kafe, bemu sunce!

He , he bom se mau uštimala ja :)) sej mi ne manjka dost :)) sem lepa tko al tko :))))))
Aja , kje je mačka ne vem neki se dela gluho…jo bom..
Niobči pa mora prec men en kufe gor dat…

U bano greš zdejle..
sem sam nos pomolila ven, pa je tko mrzlo…uhuhu…
sam morm it :))

Pa se bereva potli anede ? :))

Oh ja :))))))

Pa cmoka muci :)))))

Evo ti, zajček, za začetek le tole:

Šele molčečnost ustvari resničen pogovor med prijatelji. Ne govorjenje, temveč dejstov, da ni treba nikoli govoriti, je največ vredno. /Margaret Lee Runbeck/

“Le zakaj imam prijatelje? Ne zaradi domislic, ki jih povedo, saj jih pozabim že čez pol ure. Kar je zame v njih bistveno, ostaja neizgovorljivo in nezavedno.” /M.Ruhterford – 1831-1913/

Prijatelj sliši pesem v mojem srcu in mi jo zapoje, kadar me zapusti spomin.” /iz Priročnika za skavtinje/

“… to je najboljše – da se z nekom smejiš, ker se obema zdi smešna ista stva.” /Glroia Vanderbilt, roj. 1924/

“Veselje, ki ga deliš, se podvoji.” /Goethe – 1749-1832/

“Zdi se, da je sreča zato, da jo delimo.” /Jean Racine – 1639-1699/

“Nič ni vredno trajno pridobiti, razen smeha in ljubezni prijateljev.” /Hilarie Bellock 1870-1953/

“Žalost lahko poskrbi sam azase, toda da razumeš vrednost veselja, moraš imeti koga, s komer si ga deliš.” /Mark Twain 1835-1910/

Pravega prijatelja se drži z obema rokama.- Nigerijski pregovor.

S prijatelji ravnaj tako kot s slikami, postavi jih v njihovo najboljšo luč. /Jennie Jerome Churchill 1854-1921/

Prijateljstvo ima različne namene. Kamorkoli se obrneš, vedno te spremlja. Nobena ovira ga ne more preprečiti. Zanj ni nikoli nepravega trenutka; nikoli ni napoti. Prijateljstvo porebujemo nenehno, tako kot ogenj in vodo. /Cicero 106-43 pr.n.št./

“Mladenič je prosil: Govori nam o prijateljstvu. In on je odgovoril: Tvoj prijatelj je izpolnitev tovjih potreb. Tisti je tvoj prijatelj,ki ga zaseješ z ljubeznijo in žanješ s hvaležnostjo. On je tvoja miza in tvoje ognjišče. Kajti k njemu prideš, ko si lačen in iščeš mir.” /Kahlil Gibran 1833-1931/

Potem pa imaš tukaj še link, kje je možno dobiti tudi polno raznih citatov:

http.//najdi.si.CITATI/

Pol ti izpišem pa še kakšno misel, prav?

ej, ej

‘jutro

Ej, ej, cmoka in objemčka, altiček!

hej ljubezen kje si mi ti ?

mhmmmm

prečudovito tole…….

nekaj teh mi je tko blizu…….zelo sem vesela , predstavila si mi lepe misli….
tako zelo si moja !!!!!

New Report

Close