Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOBRO JUTRO

DOBRO JUTRO

Dobra energija mi je prišepnila na uho, da je za vse nas odprt račun številka 2005 pri Univerzalni banki Sreče. Nanj je položenih 365 dni polnih ljubezni, veselja in sreče. Na nas je samo, da neskončno uživamo v zapravljanju … bo šlo? Lahko začnemo kar takoj in ni limita …

Cmok v prvi prijazni delovni dan tega leta …

:o) Pu

Dobro jutro. Se je vendar kdo zbudil?

Dobro jutro Lucy … pa še kako smo budni … ha, ha …

Naj ti bo dan prijazen …

Pu

Dobro jutro vsem skupaj 🙂
Brez problema bomo lahko zapravljali. Sploh pa ker je brez limita, bomo lahko vse skupaj še delili z ostalimi..

Srečno M*

O, Pu, you’re back. Kok lepo ! Lep dan ti želim.

Zares dober in prijazen dan tudi tebi Kaja … ja se bom medvedje trudila kolikor bom lahko, da bom vsaj kakšno minutko zjutraj v vaši družbi …

Cmok od Puja

Dobro jutro vsem skupaj!
Želim vam lep in uspešen dan!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Prvo letošnje delovno jutro je lepše.
Hvala, Pu!
In lepo, da si spet tu. Je manjkal prijazen dotik tvojih šapic.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Pu, šapico v pozdrav tudi tebi. MOj mali vitez ti sporoča, da se z medvedkom sreče najbolje spi 🙂
T.

Ej drago dekle, povej tvojemu zlatemu vitezu, da tudi Pu naslajše spi z medvedki sreče, pa naj si bodo v kakšnikoli obliki … ha, ha – ja izgleda je tisti dobro poslušal kašno je njegovo poslanstvo pri njegovem lastniku – me zelooooooo vseliiiiiii …

Cmok družinici Vile Špranjice od PUja

Medvedek Pu, pozdravček tudi od mene. Dan je še lepši :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close