Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro

dobro jutro

gmajna

dobrooooooooo jutroooooooo

dobro jutro !!
a koga zebe v noge?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

niti ne, a je tolk mrzlo pri tebi

je že bolje .-)))
takoj se pogrejem, ko se zapletem v kakšen fajn pogovor .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

vidiš za nekaj pa je dober čvek ;o)
sam zgleda, da danes nobenega ne zebe

jutro sebi!

PO MOJE SO VSI SREDI DEBATE O VOLITVAH…
pa jih ne brigajo niti moje hladne noge, niti čvek :-))))))))))))))

jutro Barbi

Seba leta za literatuto za seminarsko

tut tep

ne.

o čem pa jo pišeš

V zvezi zajemnajna digitalnih podatkov min prenos digitalnih podatkov

mala malca zate ;o)

.-))
imaš vso ustavno pravico, da rečeš NE :-))

Oja, mene briga prov vse ! Tudi tvoje
mrzle noge! Živjo vidve ???? Še zebe?
Mene zebe tam okrog …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

NE ;o)))))))))))))))))))))

veš da ;o)))))))))))))))))). Znoru bom

no saj ni tak hudo, kot zgleda, samo zraven se moraš spravit pa bo :o)

sej se že dve uri, pa ni efekta. Problem je v tem, da nikoli nisem delal seminarskih

jaz pa sem to delala najrajši, sam da se nisem rabla kaj piflat ;o)

hehehe, dejnodej……….
kadar moški reče NE, se to sliši JA

;o))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sej pravim nikoli nisem delal seminarskih in je kar hudič, verjemi. Ampak sedaj mi je veliko bolj jasno

ehhh, seba!!
Jaz nisem noben politik , zato mi moraš verjeti !¨!

New Report

Close