Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobro jutro

Dobro jutro

No, srčki moji! Nov dan, bolj zaspan, ampak zato nič manj primeren za packarije na monu!
cmok, cmok

Dobro jutro.
Pa še kako zaspan. Očitno je moški del še na toplem pod odejami:))
Lep dan želim tebi in vsem ostalim.

Ti bom dala packarije; takoj delat!
:))

:)) Saj zmoremo oboje hkrati. Moški so pa danes resno zastavili.:)))

Mmmmmmmmmmmm. Nekaj tople sline pustim v tvojih ustih … Se vrnem.

Dobro jutro.

Dobro jutro…..
se strinjam, da je bolj zaspan…..ampak, smo za akcijo….
Cmok!

Dobro jutro!
Če bi še povedal na kakšen načun si mi jo v usta spravil, bi ti pa lahko povedala, če mi paše ali ne. :))) Ampak mislim, da bi mi.
cmok

Dobro jutro!
Lepo, lepo.
Cmok tudi tebi.

Dobro jutro.
Akcijo? Kakšno že? :)))
Mogoče so vsi ostali imeli čez vikend dovolj akcije in okrevajo:)))
Kako si?
Cmok

S toplima in velikima dlanema bi ti objel obraz, se približal ustnicam in te rahlo potegnil k sebi. S prsti, ki bi se ustavili v laseh bi ti prekril ušesi in ju nežno premaknil. Priprl bi oči, te rahlo obliznil po spodnji ustnici in s konico jezika odprl usta. Poiskal bi tvoj jezik in se ga večkrat dotaknil, polizal preko vse površine in užival v okusu tvoje sline. Mokrih ust sva. (predvsem zdaj. jaz) Jezika bi krožila vedno odločneje a še vedno počasi. Z vso površino bi se dotikala in krožila v ustih drug drugega. Iztegnil bi mesnat jezik in ti ga nastavil. Z vršičkom bi se dotaknila in dovolila, da ti moja slina spolzi v usta. Nato bi igro prepustil tebi.

Nežno bi posesala tvojo zgornjo ustnico in čisto malo ugriznila, potem bi spustila ustnico in spet iztegnila jeziček in se prepustila ritmu, ki bi ga ustvarjala skupaj,….mmmm vedno bolj strastno, globoko,…

Jezik bi ti porinil nazaj v usta in poslušal tvoje polglasno predenje.

Roki prestavim na ritnici, ju čvrsto zagrabim in razširjene privzdignem. Zdaj s sredincem potegnem preko ritnega zgiba in roki za trenutek preselim na svoje kavbojke. Čvrsto potegnem preko območja z gumbi, popravim položaj vedno tršega mednožja in ti posesam jezik. Liževa ti slino s kotičkov ust…

Najine ustnice so še vedno zlepljene, jezička divjata….. Odlepiš se od mene in mi poljubljaš vrat in se spuščaš vedno nižje, medtem ko mi odpenjaš srajco…..držim te vrat in se prepuščam tvojim poljubom,…..z odpeto srajco sedim pred teboj,…ogleduješ si me, me božaš po prsih, trebuščku,…..čakam, da me spet začneš poljubljati……..

Bila je akcija že na vse zgodaj zjutraj,mmmmmmm,in do sedaj že delavno,hehehe.A akcija mora trajati,zato smo tu

Mi imamo tudi Akcijo…..v trgovini…….hahaha

Dobro jutro, Bea!
Seveda smo moški za akcijo…normalno….

Majči,

sicer dela je dovolj, ampak zate si pa vzamem čas………:))))))
Cmok!

Klečim med tvojima nogama in z jezikom drsim proti popku. Z rokama odstiram srajco in jo od zadaj izvlečem iz hlač. Prste, ki so še ravnokar drseli po topli koži tvojega telesa prenesem na krilo (?) in ga od strani odpnem. Še vedno sediš. Gledam te v oči izpod obrvi. Tvoj pogled se mi je vklesal v spomin. Razmrščenih las mi držiš glavo in me približaš mednožju. Dvignem krilo in se zatopim v mehki bedri, ki si ju rahlo razširila. Še vedno te gledam. Glavo si usločila in zaječala. Dotik mokrega jezika na bedru povzroči kurjo polt. Tudi sam nisem ravnodušen. Hlače so vedno bolj napete, jezik drsi po tebi, z rokama pa najdem joškici in ju previdno a čvrsto objamem …

A banane mate v akciji,al delaš v kakšnem sex šopu,če to slednje potem povej da se zglasim tam.

:)))))))))).tudi banane, meddrugim…….hahaha

Še vedno te vlečem k sebi, zopet si zaželim tvojih poljubov in jezička, medtem ti odpnem hlače in jih spustim nižje,….lažje zadihaš in se prek joškic in trebuha spustiš nižje……….

Lepo! Saj, najprej vas izzivam, potem se pa sama kopljem v delu.:(

:))))))))))))))))

Jezik potegnem preko piz*dovja. Hlačke, ki sem jih odstrl z na črtico depiliranega sramja z desnim palcem zadržim ob strani in se še enkrat približam rožnatemu mesu. Totalno premočena rahlo privzdigneš ritko in mi nabiješ muco na nos. S široko iztegnjenim jezikom potegnem preko vse muce in te ves čas gledam v oči. Najbolj me razvname tvoj pogled, ko se nagnjena naprej in s piz*do dvignjeno navzgor trudiš gledati kako ti jo ližem. Jezik potuje preko bedra in vedno konča na sramju. Zagrabim hlačke, meni ljube brazilke in ti jih potegnem do gležnjev. S prsti razširim meso in si ga ponudim. Z ustnicama se prisesam vate in cuzam toplo sladkobno sluz. Ščegetavček je trd in izstopajoč in rad ga pritisnem med zobmi. Previdno ga pocuzam in grizljam, z rokama pa poiščem joškici. Široke dlani ti potujejo po vsem telesu. Ustavim ju v višini bokov na ledjih in te povlečem na svoj obraz. S premikanjem glave sem čisto v tebi, tako da ne čutiš samo jezika s katerim dr*kljam ščegija, temveč tudi nos ki se drgne ob sramno kost …

Super,bom nune poslal ponje,če so res v akciji???

kam pa ???????????

New Report

Close