Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dobro jutro

Dobro jutro

…………bom dala tatrde na stran…………
:)))))))))))))

Vidiš , tako to je….

A danes pa ne bo nič rajcanja …..:)?

Vsi samo o delu……..

Dajmo se malo raznežit……

Take naj bojo da se prehitr ne razpacajo,je užitek boljši,in za dalj so uporabne,pa sej ti že veš. ;)))))))))

:)))

Ne zdržim več in te potegnem nase…..hočem te v sebi!!! Primem te za utripajočega korenjaka in si ga prislonim na mokro muco…..

No,
tako kot drugi tudi jaz tu in tam vsaj malo pogledam …samo pogledam…pa uživam….:), ko berem zgornje dogajanje…:))))

Cmok!

🙂 Ja, ko bi se vsaj kaj dogajalo! :)))

Se lahko jaz pridružim dogajanju?

seveda, pa pokaži še ti svoje adute…

pozdravljen? -a?

🙂

Sem moški.

ups. odgovor je bil namenjen ljubic@

Z napeto glavico korenjaka zajamem tvoje sokove ki prihajajo iz vlažne muce. prislonim glavico na tvoj ščegetavček in ga začnem nežno drgnit. tvoja glava, ki je naslonejna nazaj me dodatno vzburja…. vedno trdneje drgnem z glavico ob ščegetavček, z prstki druge roke pa te nežno božam po noranji strani stegna. tvoje dihanje postaja vse hitreje, globje, …… nape tkorenjak kar zdrsne v tvojo sočno muco…..

:)))))))))

lušno…in kaj ti je v očke padlo tle gor?*

spremljam že precej časa zadeve, vendar sem se odločil še sam kaj prispevati k tej celoti 😀

RC, pozdravljen. Začel si lepo, samo en problem je. Z neznanci ne sexam. Tako da, malo mi boš moral še zadišati, preden se bova takole zadovoljevala.:)))) Sploh pa, upam, da mi nisi diskretnega prepodil. Mogoče se je pa samo diskretno umaknil.:)))
Drugič srči, prav?

😀
sem že opazila… :)))

😀 težko se je vklopit že v tako izoblikovano druščino. se pravi ko se vsi med seboj “poznate”, ampak poskusit ni greh 🙂

ok, vzamem ga nazaj 😀

Pozdravljen.
Ti se kar priključi.

morem videt kjer se lahko, da ga ne bom spet nazaj jemal 😉

nč narobe…poznamo?! hehehe, na nek način pa res, ja…
ti se kar priklopi, kakorkoli že se to razume… :))))))

je itak že zadnjič diskreten zlo všečno ugotovil, da je tlele moških bistveno manj kot žensk… :)))

Pozdrav tudi tebi.

Pa kot, da moškim to ne paše, da jih toliko čebelic obletava:))))

ok.:)))) Bova drugič preverila, če paše v mojo.:))

potem sem statistično gledano v dobri družbi in bi moralo biti za vsakega dovolj 😀 četudi upoštevamo, da imajo stari mački več kot samo eno dekle 😀

če je že bil note rpotem paše 😀 samo ni dolgo ostal :), tako, da bi lahko rekla da sva probo že naredila

New Report

Close