Dobro jutro
Bradavički, ki nikakor nista prišli na vrsto se svaljkasto izgubljata med rahlo prprtimi zobmi. Otrdela čepka sta lepo hrapava in prijetno velika. Kolobarčka se izgubljata v ustih, medtem ko ti z dlanmi masiram rtko. Prijetno čvrsta je. (je?) Nogici, ki me objemata preko beder in se z gležnji križata na križu me s suvanjem proti tebi prijetno stimulirata. …
hmm, ta_pravi, poznaš sex po prepiru?
no, nekaj takega me zdajle daje…ko se oba dobr zavedava, da boli, tam nekje pri srčku in se spušča proti trebuhu…metuljčki jeze…in je dovolj samo dotik, jezen pogled, našobljene ustnice ki so od jeze vse napete in pordele – naslednji trenutek pa explozija…
jezen pogled v oči in poljub, ne poljub, grizenje, sesanje, divje prepletanje jezikov in stoki…ugodja in adrenalina…
in ko ti s hripavim glasom zašepetam na uho “pacek moj”, nogo prepletem med tvojo, boke pa tesno stisnem ob tebe, hja, od tle naprej pa je samo še njaaaaaaaami…
približno tko ja…
sladek moj, boli me…težko diham, vzburjena sem, bradavičke mi štrlijo, želijo si tvojih dotikov, ustnic, jezička…ti me pa jeziš…mmm, saj veš, da imam rada pestro predigro, ampak tale je že boleča…se strinjaš?…
veš, z rokami objamem tvoj obraz, z jezikom poližem ustnice in zastokam…čutim te, vsega trdega ob sebi, medtem ko tvoje roke divje lovijo mojo rito…ne, umiri se…ponovno te pogledam, se z jezikom dotaknem tvojih ustnic in kako že?!, tako tesno stisnjena, da sva zopet eno medtem ko ritem mojega srca ponovno ujame ritem tvojega srca…čutiš, kako se jeza spreminja v strast in še nekaj drugega?…in ko se zariješ vame, ko se moje noge tesno prepletejo s tvojimi, ko mi jemlješ dih z ustnic in v močnem nabijanju tvojih bokov riješ po moji vlažni muci, mmm, saj veš kajne?, najlepši občutek je, ko naju zalije topla vlažnost – moja in tvoja…
ja, sladek moj, od tu naprej se ljubiva…v vsej kombinaciji jeze in zadajanja bolečine, se na koncu vedno ljubiva…
ujemi ritem, ljubezen…
zelo dobro “maščevanje”:
nora predigra, jezik obletava tvojo sočno muco, roke drsijo po vsem tvojem telsu, jezik se zaletava v tvojo luknjico, prsa kličejo po gnetenju, ampak ti se me ne moreš dotakniti, vsak tvoj poskus je zaman. strast te obliva nujno hočeš več, še bolj divje, še bolj mokro ampak ne dobiš zlahka.
ko pa dobiš ni ovir, ni razmišljanja, je samo strast in nora akcija na pragu bolečine, ki p prija obema