Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro

dobro jutro

Spet sem zgodnja in voščim dobro jutro. Danes sicer ne bo glih sonca, bo pa vsaj za ven. Komaj čakam, mala najbrž tud. včeraj ko je bla cel dan notr, je bla prav nesrečna in sploh ni mogla spat.
no skratka lep dan želim.

Tudi jaz želim dobro jutro in lep dan!

Drobno jutro.

Ja danes popoldne naj bi dež ponehal, v četrtek pa pravijo da bo zelo hladno. Kaj to pomeni, ne vem, če bo že danes samo do 9 stopinj.

Sicer pa malo za sline pocedit: v Dubrovniku je tole jutro 22 stopinj:-))

Dobro jutro tudi iz goriškega konca…….tu že malo piha burja,tako da je verjetno kar hladno.

Lep dan vsem in tiste ki delate……ne preveč delat 🙂

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Dobro jutro tudi midve želima z našo malo alarmico, sva se že previle mleka spile in se že igrava, no mami z računalnikom hčera pa z žogo, se pa tudi midve veselima suhega dne da lahko greva na pohod sva že skoraj ven padle iz toka dogajanja, odkar je ta dež zoprni , saj veste ženske kot ženske obe radovedne, no pa lep dan se pišemo ko bo alarmica spet utrujena

Dobro jutro tudi s štajerskega konca.

lep dan in uspešen začetek tedna, Maja

Dobro jutro!
Danes sem ful zgodaj v službi, ker se je najmlajši zbudil že ob 4.30 – in smo imeli časa za jutranje opravke čez glavo 🙂

Lep dan!

Dobro jutro.

Lepo jutro vse, kaj ko bi skupaj spile vročo dišečo kavico in se pripravile na prijeten začetek tedna?

Lp M*

New Report

Close