Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOBRO JUTRO!!!!!

DOBRO JUTRO!!!!!

Jutro dekleta!

Je katera že vstala? Jst ja……ne morem spati in tako sem prišla pokukat malce na forum.
Se bom lotila kar kuhe……govejo juhico, naredila bom filane paprike, krompir bo še počakal:)
Za sladico pa tiramisu…..mnjam:))))

Vsem želim lepo soboto in uživajte v kuhi tudi ve……………kakor jst!

Bye-bye!!!

Jest vstala.Mal prej.Dela čez glavo.Kuhala bom mal kasnej 🙂

Glavno, da vse postoriš ,kar si se namenila:)

Lepo delaj, pa ne se pretegnit preveč.

lp

Ne morem verjet, da nekdo vstane ob tej uri in se spravi za štedilnk.:)Pridna:)

:))))

Hvala!

Tudi ti si pridna, če tako zgodaj vstaneš……kaj boš pa delala?

pokonci:-)))

lepo dobro jutro!!!!!

Nisem še začela delat, moram pa eno recenzijo narest, pa licitacijo, tko da dela je čez glavo dovolj.
Verjamem, da boš dobro skuhala, bi se kar povabla na kosilo, hehe 🙂

Kako lepo, nas je že več pokonci:)))

Zmeraj več nas je….hihihii

Dobro jutro s čisto drugega konca, kjer smo otroke spravli v šolo, zame pa se nadaljuje bo čisto običajen dan gospodinje 😉

Lep dan vam želim.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pozdravljena Vladka, lep dan tudi tebi….čeprav vsakdanji:)

lp

dobro jutro 🙂

jaz pa nisem šla še spat.. heheh…

se bom mogoče sedaj spravila, ampak to itak govorim že tri ure 🙂

pozdravljena Vladka!

pogosto berem tvoje odgovore in večkrat omenjaš, da si v tujini… kje pa si točno? če ni skrivnost 🙂

če malo sklepam… otroke si poslala v šolo, se pravi mora biti ura pri vas ene dve uri kasneje… se motim? 🙂

Kakadu, ja, ura pri nas je skoraj 8 in smo dve uri narazen, vendar samo še danes, saj boste pri vas ure danes prestavili na poletni čas, tu pa zaenkrat ure še ne prestavljajo. Smo pa v Kuvajtu.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Kuvajt. Kako je ziveti v Kuvajtu? Ste ze dolgo tam?

Tudi jaz sem že celo uro auf. Jutro.

Nekaj sem študirala. Zdaj grem čistit, pa tudi govejo juhico bom kuhala, sem kupila že včeraj vse.

Prijeten dan vsem.

Dobro jutro 🙂

Ma zakaj pa vstajate sredi noči? he he

Ja, jaz se tudi sprašujem , kitty, hehe, dobro jutro! :))))

Kako zgodnje ste, jooooj:-).

Dobro jutro, jaz sem vstala pred pol ure.

Še nikoli v življenju nisem spala tako dolgo, tudi če sem žurala do zjutraj. Pa bi se včasih prileglo. Kako vam to uspe?

Ko se zbudiš se obrneš na drugo stran in spiš naprej 🙂

hiperaktivke!

Res svaka čast. Jaz sem se zbudla ob sedmih, v bistvu me je ta mali zbudu, pa sem bla čist zalimana. Zgleda, da nisem genij. 🙂

Ampak tole kosilo ste ziher že pojedli. MMM, kako je moglo biti dobro.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Hehe, točno tako.

New Report

Close