Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro

dobro jutro

Vsem skupaj eno dobro, lepo jutro, čeprav je zunaj mrzlo kot satan. Pa še nekaj pada, pa sneg na 600 m obljubljajo.

Bo že. Lep dan.

Tudi jaz želim vsem eno lepo dobro jutro in prijeten dan ter čimveč sončka v vaših srcih!

Dobro jutro in prijeten dan, kljub mrzlemu in vlažnemu vremenu.

Lp, Maja

Dobro jutro tudi s toplega juga in naj se tudi vam “vremena zjasnijo” :o)

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

No zdaj pa še od mene dobro jutro. pa čim manj padavin….

lp

Dobro jutro ter prijeten dan!

Dobro? jutro! Danes pa je en turoben dan; dež, oblaki, mrzlo… fej! Lani ob takem času je bilo pa tako lepo, sončno vreme!

Dobro jutro!

Dobro jutro…..pri nas se kaže sonček in piha…….brr.

Lep dan vsem. Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Jutro=)

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

O, si se le zbudila!?

Danes je zame res eno lepo dobro jutro. Včeraj zvečer smo stestirali clearblue in pokazali sta se dve črtici. Veselje do stropa. Res je vse še zelo zgodaj, ampak smo pa kljub temu zelooooo srečni .

LP Maja

Lep pozdrav !

;-))))))))))))))))))))))))))

ĆESTITKE!

To je pa res lepo jutro, ki ga ne boš pozabila! Vso srečo!!!!!!

Čestitke. Sem prav vesela za te. Če me spomin ne vara imaš lani eno nelepo izkušnjo za seboj. Ko sva se ravno isti čas brali. Al pa me spomin vara?

Ne spomin te ne vara. Če bi lani uspelo, bi letos maja že pestovali. Tako pa upamo, da se bo letošnji obdržal. Pravzaprav je lani šlo za “slepo jajce”, kar me tolaži, da je šlo zgolj za nesrečno naključje narave.

LP Maja

Lep pozdrav !

Torej bo to junijsko dete, kot moj Žigec :-))))

Pazi nase in se še kaj oglasi, da me ne bo skrbelo in da se veselim s teboj.

New Report

Close