Dobro jutro,
Dobro jutro, lepo jutro vsem! Jaz sem vedno poredna, nagajiva, saj ves žarki delajo svoje.
Ste dobro spali, imate kavico pred seboj, in kaksen klepet bomo usekali danes?
Sprevržko, žverčka zna, saj veš ko je najlepše odhaja, da je potem vedno lepo, je lumpa ja. Tudi jaz bi z veseljem poklepetala z njo tam proti veceru.
Pa lump si tudi ti, kar tiho bodi, imel si možnost za klepet z menoj, pa si jo stisnil! Ali pa ti mogoče moji žarki prevec nagajajo in me ne preneses?
Kaj bom ušpičila? He he … Imam eno tak fajn idejo, kako osrat eno mojo sodelavko pred direktorco … ona mi namreč visi za vratom že en lep čas … Milo za drago … milo za drago … :)))) He he he he … kok sem žleht …
Lp, Bgv
Hm … sej vem, da se sliši svinjsko .. in tudi je … Samo tako, kot je ona delala z mano … me žalila, kričala na mene, kot da sem zadnja smet na tem svet …. hah … ne bom ji ostala dolžna … Bgv pa ni tiho … in nikoli ne bo … ha …
Lp, Bgv
Sem opazila, da sta se imela lepo, ja pa saj ti je nekaj lepega obljubila, počakaj, saj bo izpolnila obljubo, potem pa ne boš več nepotešen.
Drugače pa itak veš, da ne bomo dovolile, da boš žalosten hodil okoli.
Pa ne, jaz sem hotela priklicati Razočaranega, ta nama šele ogreje srce, saj veš kočica čaka, pa vse kar zraven spada, ampak njega ni in ni!
Kaj bova naredili, da ga prikličeva?