Dobro jutro
Bgv…sanjajva skupaj…me tko meče, da že komaj žakam, da se zabrišem v slano morje in iznorim ali pa umirim tam pod vodo… do konca…jao meni…ne vem kam teče vse to…ta nemir v meni…gre ena pesem,hihihicmoka!
Uh … Sonček … si ne moreš niti predstavljat, kako bi bila sedaj najraje nekje ob morju … se vlegla lepo na plažico (sedaj ko je še lepo hladno) … si nadela očala … in zaspala za kake dve – tri – štiri urice … :))))))
Lp, Bgv
Ma kakii srala neki … Smo šli v Ljubljano na zbor … jaz in miško, pa en kolega z svojo punco in smo bili edini iz našega konca … že to je rahlo zatežilo .. Pol pa so se še eni spravli na nas, tako da je bilo v zraku da se bliža barufa (pač … eni iz kluba, ki hodijo na zbore samo zato da razbijajo glave) in smo ob 10h zvečer pospravli šotore in odšli …
:)))) Smo se pa zato mimogrede ustavli v Ajdušni, k’je bla Ajdušna v maju … in … ja no … Povem zadosti če povem, da smo prišli ob 2h zjutraj domov … :))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Angel varuh, ja … :)))) … pa še kaj … :)))))
Bomo vidli kako me bo varval ta vikend … pa ne samo pred unim dečkotom … ampak … … … no … sej bom odprla tekom dneva eno novo temo, ker potrebujem vaš nasvet!
Lp, Bgv
???? Aaaa? … Kaj? …
Ma ja, no … sej bom pol napisala kaj je narobe … Recimo, da bo v soboto ena zelo zelo zelo zelo kočljiva situacija … oz. po domače … jebena situacija … :(((( … ki mi lahko pokvari cel vikend … pa tega ne bi rada … :(((((((((
Lp, Bgv