Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro

Dobro jutro

Ehm … ja … kaj? Nč … sam na hitro vam zaželim eno dobro jutro, pa grem spet v domovino sanj … kar tu … za računalnikom … na delovnem mestu …

:)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bgv…sanjajva skupaj…me tko meče, da že komaj žakam, da se zabrišem v slano morje in iznorim ali pa umirim tam pod vodo… do konca…jao meni…ne vem kam teče vse to…ta nemir v meni…gre ena pesem,hihihicmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uh … Sonček … si ne moreš niti predstavljat, kako bi bila sedaj najraje nekje ob morju … se vlegla lepo na plažico (sedaj ko je še lepo hladno) … si nadela očala … in zaspala za kake dve – tri – štiri urice … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bgv…pejva…v petek potujem…kaj cakas…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pol bi imela pa rit vso osmojeno!
Cmoka v GO!
Si ga kej srala čez vikend?
😉
Sp

Ma kakii srala neki … Smo šli v Ljubljano na zbor … jaz in miško, pa en kolega z svojo punco in smo bili edini iz našega konca … že to je rahlo zatežilo .. Pol pa so se še eni spravli na nas, tako da je bilo v zraku da se bliža barufa (pač … eni iz kluba, ki hodijo na zbore samo zato da razbijajo glave) in smo ob 10h zvečer pospravli šotore in odšli …

:)))) Smo se pa zato mimogrede ustavli v Ajdušni, k’je bla Ajdušna v maju … in … ja no … Povem zadosti če povem, da smo prišli ob 2h zjutraj domov … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Temu bi jaz rekel angel varuh!
;-)))
Sp

Angel varuh, ja … :)))) … pa še kaj … :)))))

Bomo vidli kako me bo varval ta vikend … pa ne samo pred unim dečkotom … ampak … … … no … sej bom odprla tekom dneva eno novo temo, ker potrebujem vaš nasvet!

Lp, Bgv

V kake težave pa zdej siliš?
😉
Sp

Eh … težave iščejo mene … :((((

Lp, Bgv

Ti rečem tko,kakor sem razumel mulca s Siola prej,ko sem ga vprašal zakaj mi pošta ne dela:
Vse je v redu,ko je narobe!
🙂
Sp

???? Aaaa? … Kaj? …

Ma ja, no … sej bom pol napisala kaj je narobe … Recimo, da bo v soboto ena zelo zelo zelo zelo kočljiva situacija … oz. po domače … jebena situacija … :(((( … ki mi lahko pokvari cel vikend … pa tega ne bi rada … :(((((((((

Lp, Bgv

BGV…….cmoka………..Kaj praviš, da je oz. da bo narobe? Upam, da ni preveč hudo………

Sej bom pol napisala kaj je … oz. kaj bo …

Lp, Bgv

mislim ………………….dober…………………………..dan :))))))))

cmoka za ………….hehehee

/

Zame bo kmal večer!Pa vseeno Vitki…dobrodošel!
Sp

ja a ti si se tud zbudil hehehehehe

ja lep dan ti zelim

/

Ufa zbudil…se mi zdi,da je bilo že lani!
Zdaj čakam,da mi župca zavre…pol grem pa trpotec nabirat,da ne bomo kašljali pozimi.
Ni nobene ta prave zgovornosti niti danes tukaj…daj razturaj malo to gajbo!
😉
Sp

ja sej bi pa ni nobenga odziva

/

Provokativno temo lansiraj…pa prlezejo ku ščurki!
;-)))
Sp

P.s.: jaz moram it zdaj v naravo nabirat zelišča…se klikamo kasneje

mah sej bom eno uspisu pol pa da vidimo hehehehe

sam mal počak da se spomnim

/

New Report

Close