Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro …

Dobro jutro …

… in enga cmooooooooooooooooooooka za najlepši dan … :))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Čau muca………Kako si kaj danes? Je bolje? upam, da ja….Si si privoščila sladoled? :)))))))

:))))))))))))))))) … jaaaaaaaaaaa … sem boljše, sem … :)))) … kot nova … :)))))

Uh … sladoled sem si pa kar dvakrat privoščila … najprej eno kepico čokolade, eno kepico vanilije, pa eno kepico yogurt z marelico … … … pol pa čez nekaj časa … ko sem prebavila ta prvo rundo … še tri kepice yogurta z marelico … mmmmmmmmmmmmmmm … :))))))))))))))))) … Ja ja … hehe … sem se razvajala … :))))))))))))))))))))))))))))))

Pol pa me je še miško zvečer presenetil z slikami iz treh zborov (mu jih je prinesel prijatelj na CD-ju) … dveh letošnjih in enem lanskem … in … glej ga zlomka … na slikah je jasno videt, da sva se že lani spoznala z “mojim motoristom” (čisto sem ga pozabila) in na eni slikci me takoooooo lepo gleda … da mi je kar kri zamrznila v žilah … :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Evo………cvetni prah spet deluje:))))))))))))))

Me veseli, da si boljše volje………Jaz se pa tukaj “packam” s čokoladnimi piškotki……..

Cvetni prah spet zadeva, jaaaaaaaaaaaa … :))))))))))) … ha ha ha … Pojutrišnjem bo verjetno še toliko bolj … zdej je dež malo umiril zadeve … ;)))))))))))))))

Uh … zdej si grem tut jst po eno kafe … pa en … krooooooooooooooooooooooooooooooooofff … :)))))))))))))))

lp, Bgv

Zakaj pojutrišnjem? Aja………….imaste tisti motoristični shod a ne?

Pa dober tek BGV……..tudi jaz nisem ostala samo pri piškotkih ampak sem že pri banani……..njam!!!!

Ja ja … zbor … :)))) … Po dveh tednih bom spet vidla … njega … :))))))))))))))))))) … he he … Me prav zanima kako bo … :))))))))))

Uh … kok je bil dober krofek … in zdej še počasi srkam kafečko … :)))))) … mmmmmm … kok je dobro …

No … ti pa kar pridno papcaj, ja … da bo sonček sit … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

Ja, ja………bom morala malo več jest…….tudi meska….pa čeprav ga precej jem….mi je rekla ginekologinja, da imam premalo železa in moram jesti puhno mesa……..

Dober dan Bugi In Zvezdi!
Kako sta kej good girls?
Sp

Če ti dve babnici ne bosta čez deset let širši,kot višji…dam glih zdaj neki proč….saj itak skor ne rabim več.
😉
Sp

Cmokija vsem trem!

Dobre djevojke, one idu u raj, baš sve……..

Good girls, ja……..kaj pa ti bad boy??:)))))))))) He, he, he…

CMOKA Sprevržko………..Jaz sem super………

Hej!!!!!!! A ti nič ne papcaš???

Vedno manj!
Imam zaloge za 30 let naprej!
Cmoka obema
Sp

Papcaj papcaj … ker če ne boš, bom prišla jst gor … pa ti bom vsaaaaaaaaaaaaaaaaak dan naredila tako večerjico … ta pravo … Pa pršutka dosti, da boš močna … pa pol kozarčka pravega domačega terana vsake toliko tudi ne more škodit … ;)))) … he he …

Lp, Bgv

He he … :)))))))))))))))) … no … ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … hahahah … :)))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Čist pridne midve … :)))) … kot vedno … ;))))))))

Lp, Bgv

In tko naj bo tudi naprej!
V Kobaridu kaže za soboto super vreme…..tko,da te pridem pogledat…pod pogojem,če boš dol s sebe kaj metala….;-)))))
Sp

Ko smo ravno pri teranu…..mojga strašno skrbi….” Ma ne vem, če lahko piješ…” Pa sem rekla…normalno, da ne smem….ampak tako za vzorec pa čisto nič ne škodi….Potem je pa delal “reklamo” za Cabernet….ker pri njih doma imajo trte in med drugim tudi Cabernet…. da saj je tudi dober za kri….Pa normalno!! Prinesi, pa ga pijemo….pol pa še tebe BGV povabim…

??? Pa ja, da ne boš štrajkal zdaj……..

Pridne ja, dokler ne bomo začele spet kakšnega romana pisat…:)))

JA ja jaaaaa … ni problema … Če se pije, pridem takoj … :))))))))))))))))))))))))))))))))

Mater ej … kaki kronik sem ratala … :))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No … Sp … upam, da prideš res kaj mimo … :))) … Sicer … glede vremena … mislim, da bo tam vzdušje tako vroče, da bi nam še pasala kaka poletna nevhtica, da nam mal ohladi teleščka … :)))) … in pol ko bomo vsi namočeni, premočeni … se bo treba začet slačit … Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :)))

Uh … Sp … mene že rahlo trže … :)))) … Ti pošljem po mailu eno fotko, ki me je včeraj čisto s tira vrgla … Od enega zbora lani … :))))) … Sej ti bo takoj jasno za kaj se gre …

Lp, Bgv

Hi hi … a si kej na volji … Meni se že en roman odvija v glavi … :))))))))))))))))))))))) … Uh uh uh … je videt, da se bliža sobota … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Kaj ko je pa tako lepo……….a ni res?

Lahko začnemo kaj pisat ja…..ampak upam, da pri meni ne bo preveč kakšnih “odmorčkov”….ker sem sama in ko pridejo stranke….saj veš…

New Report

Close