Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro …

Dobro jutro …

Uh … najlepše je ko si mal v rožcah … pa ko se svet mal zadondola … kot pravi Mlakar … :))) … A ni res? :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja … sej ne vem kaj je danes …Tudi Sprevržko neki štrajka … :((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja…..ampak čisto malo v rožicah……..toliko, da se bolj smeješ in si fajn sproščen………ne pa tisto……prav KOMA!!

Ja…..mislim, da smo čisto same…………..

Hm … prav KOMA sem bila samo enkrat v življenju .. tko da pač zase nisem vedla … in … hm … ne ne … ni blo fajn … :((((( …

lp, Bgv

Hm … hm … hm … to pa ni v redu … …. … … … … … … … …

Kaj se dogaja?????????????? .. Kletka je čist šla … sam še dve žvalce sta not … :((((((((((

Lp, Bgv

hihihii

pa dva sestradana lakotnika, ki prežita na pupike….

no začnimo……

pozvonim in odpreš mi…..hmmmmm…saj veš, čisto………….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Vse mi je jasno Bugi!
sam še vprašanje časa(ur!) je,kdaj bo tisto prelepo dekletce,ki tudi gleda zaljubljeno…padlo pod kolesa kombajna!
;-)))
Sp

… Odprem vrata in pred seboj zagledam Razo-ta. Tako je sramežljiv, da si me ne upa pogledati niti v oči … kolena se mu tresejo in v obraz je čisto bled …

Povabim ga v hišo … in mu pripravim vitaminski napitek, da pride vsaj malo k sebi … ;)))) :))))

lp, Bgv

Kje sem v vrsti pa jaz!!!!!!???????
Mater,a moram res iz vsake svinjske procesije ven past!
:-((
Sp

Ma kaki zaljubljeno, da gledam … :))))))))))))) … Bolj pijano bi rekla … saj sem bla tisti večer pijana ku žolna … :)))))))))))))))))))))

Ko je šel miško spat … se ostala jaz še z ostalimi zunaj … in smo toliko skakali, da sva se z enim prijateljem zrušila potleh … eden na drugega … in sem imela čist krvave komolce … :))))))))))))) …

Ne … sam res … Verjami ali ne … sploh se ne spomnem, da sem ga takrat spoznala … In ko sem videla tisto sliko, me je kar na rit vrglo … :))) ..

A me ne gleda lepo?????? A???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

Na kome smo pozabli…tisto se dogaja tam okrog 20 let…zdaj pa ko pijemo,tudi obupno veliko lahko spijemo,ampak z glavo(možgani) in ne z usti!
In po tistem se vsem tolk hoče seksat,ni res?Moški zdržijo dalje,ženske pa levinje postanete!
;-))
Sp

Pismo in glih fešto boš mela v Kobaridu!sranje!To rundo še ne bo nič,razen če dečko nima kompleksov!
😉
Sp

Ah,počasi laufa danes net…pa v glavi tud nimam vse poštimano(še vedno)…bo že boljš…en sex,pa bi bil spet ta pravi!
;-)))
Sp

Big Father is watching You!!!!
😉
Sp

Evo………BGV in Razo začenjata pisat roman……..

Razo,ne bo nič!
Ta ima fešto!
🙁
Sp

sem vedno pravila, prepolna glava povzroča težave….:-)))

Izgleda, da je vseeno, a gre za spodnjo ali zgornjo… ja, ja, tako bo to….:-)))

Sp … sej sem ti povedala, da ne bo nič … … … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Sam kaj ko je Razo mrknu … :)))))))))))))

Lp, Bgv

Sej bo … srce … 🙂 … Mal z nami poklepetaj … pa bo prec boljše …

Lp, Bgv

Se je ustrašil……he, he, he……..sej ga bo pa Sprevržko nadomeščal…:)))

Narobe!
Ženska,ki reče da bo…….potem zanesljivo ne bo nič!
Ženska,ki reče,da ne bo nič……….zanesljivo bo!
Take ste,pa brez olepšavanja stvari.
Bom malo zoprn danes!
😉
Sp

nič se nisem ustršu….pupike nedolžne…….samo po vitamine sem šel……da bom malo barve povrnil…..

no sedim ob mizi, pijem kozarček vitaminčkov……bgv pa stoji čisto ob meni in se me kao nehotee dotika s kolečkom ob moje stegno ter se naslanja nad mizo, tako, da ……………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ti spulim rep…sem ti že obljubu vrabec mali!
Hud!
Sp

New Report

Close