Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro!

Dobro jutro!

Helček…evo…lepo jutro ti želim, ker sva očitno sami tule…želim ti lep, ne prevroč dan…in seveda…naj bo tak..kakrsnega si sama želiš. No vse to želim tudi ostalim.

Evo…sedaj pa bom šla počas po kofetija…še danes sem med vami..nato bo spet mir do konca mesca….greskala vas bom..aha!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Evo mene iza vogla.

Otroci so prezgodaj fstali, jaz sem šel malo počivat za PC :(((

Glih da vas pozdravim.
Čau Sonči….cmoka.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Dobro jutro, SončeK, tudi tebi…… te cmokam tudi tebe za dobro jutro….. pr nas že lepo siješ…….a veš?

pa hvala za dobre želje……. tudi jaz tebi želim lep lep dan… jah, jutri se pa lepo vrni tjadol, če že moraš……… smrk, smrk, spet te ne bo en mesc……… smotka si, ko nas tako same puščaš v kletki………

….. hihi, no pa če kej mojega Cvetkota tam spodi srečaš……… mu daj še enga cmokca v mojem imenu………… a boš? hihi…….

pridna bodi, kjerkoli že si……… te že greškam!

Ej, Sašk, pismo, sej sem ob sapo, tako letam za tabo in te lovim, bandit ušivi! Poslušaj, ljubček moj zlati, bog ti polončkaj za uno pismo tam gori, ampak …. saj se razumeva, kajne, da ni bilo tega potrebno, da nisi ti razumel, kot da sem jaz kaj užaljena, ali kaj podobnega, bemti vraga. Samo tako zelo zelo sem pogrešala tiste reči, o katerih sem pisala. Jasno da ti ne bi bilo potrebno meni odgovarjat, kdo pa sem jaz, a ??! In še nekaj, prijatelj moj mili, saj se me ne izogibaš, kajne da ne ???????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jaja valda Marija, sej sem tako razumel kot praviš.

Včasih še sam sebe pogrešam v resni izvedbi res.
Cmoka.

Jutro……..lepooooooooooooooooooo jutro!!!!!!!!!! Stelči se je za fruštek tako dobro napapcala……..njami……….paninček, pa krofek, pa kofetek, pa sokec………..O madona…………Mene bo razneslo!!!!!!!:)))))))))))))) Bušček se počasi veča………………… He, he, he……….

Kako ste??? Tudi danes bo vročina….bi spet pašala kakšna nevihtica od včeraj…………

Ti boha ej….sej si ku enu majhnu prjesku :))))))))))))))

Oki doki, sam da se zastopeva !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Čmočka

Nje, nje…………ena mikena kukica:)))))))))))

Hojla Zvezdica, tudi naš bušček je že kar velik, lep, okrogel, pa tako prisrčno cortkan!!! joj, joj, joj, kako bi te zdajle pobožala, čisto narahlo, pa uho bi …. eh, sanjam! sorči! Ampak, danes sem se dala na likanje malih cunjic in pleničk …

Ni lepše je lepote, kot lepota, ki sijez obraza ženske, ki pričakuje …… ta lepota še manj lepo žensko naredi svetniško lepo! In gospa, vi ste zelo lepi! Taka lepota mora v miru prispeti na svoj cilj.

Tako mi je pred davnimi davnimi leti dejal na avtobusu en starejši gospod, ko mi je odstopil sedež. Čeprav mi danes zveni malo zafrkantsko, pa sem se takrat resnično tudi sama počutila …. lepo!

Drgači pa, zvezdica, tudi ta ugotovitev, ki jo je podal Dante, je lepa in primerna za tvoj čas, kajne:

Kar sem videl, je bilo enakovredno popolnemu zanosu:
en sam nasmeh je objemal vse reči.(Dante)”

Opa..sam mal u Gmajno stopim..pa tule vsi na kupu…poljubcke popam ..vsem!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No s tem se pa še kako strinjam

Tak si kot jaz…vse tiho oko mene;)),jaz pa pocitek za tipkovnico

Oj Mariči…….Ja veš…zadnjih par dni tudi meni pravijo, da sem se full spremenila, da kolk sem “lepčkana” v obraz….. He, he, he….pa take stvari….CMOKA…Kako si kaj?

Johanka moja..moja..ej ablubm..bom medija klicala in ce je se dol..ni hudic..da ne bova lizala…haha…k je z njim to tko lepo…pa sladko…ihaaa…Bo ze polej on porocu al sva..al nisva prsla do konca.

Ne resno…ga klicem..in ce bo se dol..ga pocmokam namesto tebe…ti bos pa SP..u Bcu..namest mene..pa sva naredili kupcijo..haha.

Ja..Helcek..se tole bitko dam skozi..pa je poletja konec;))..pa se tudi jaz en mal umirirm..in bom spet velik vec vasa…greskam tudi jaz tebe..moja..moja..pazi nse;))..ej..ma saj sem dons se tle..bemti cel dan..tko!

Gre, gre, počasi gre, en dan bolje, drugi manj dobro, a kljub vsemu …. voz šiba dalje !!! Sicer s preveliko hitrostjo, a šiba, ne morem ga ustavljati … Hvala za skrb ! Smo pa, kot pri vas, seveda v pričakovanju.

Enkrat me je Sašk, ej Sašk, to je tudi zate …. zapozneli odgovor …. sorry ….. takrat nisem mogla …. sem imela kendl v grlu …. ja, enkrat me je Saško vprašal in se, tako se je vsaj zdelo, veselil temu…. če je res! Seveda je res, a človek v začetku tako z bojaznijo čaka, da gre tisti del skozi, ko je še …. bolj vprašljivo, kajne ??? In zdaj … vsi veselo in z veliko pozornosti mamici čakamo na ta dogodek ! Novembra bo !

Bravo Mariči, ti čestitam in vam vsem in sem iskreno vesel temu.

Sploh ker bo mali škorpijonček kot jaz :)))))))))))

A pri vas pa novembra??? OOOOOOOOOOOOOOOO Lepo………………..Jaz pa oktobra. In je res ja…tiste prve mesece, ko čakaš, da bo šlo vse srečno skozi…..In sedaj pa veselo srečnemu koncu naproti:))))))))

CMOKA…pa pazi na svojo hčerkico…

Vesela sem za vse…za babičko..in za mamičko…se mal..aha!

Spominjaš starih časov Sonči? CMOKCA….. Kako si ka?

Ej..lumpica..starih casov..no..Na zadnje je to bilo pred 4 leti..ejjjj…saj vem kako si to mislila..ja je res ze kar nekaj cajta…haha.

Ma jaz sem okej..kot vedno…jutri letim spet nazaj na morje…in se vrnem u septembru..no mal pred solo..polej..pa se umirim..se tem letenjem…poljubcek tebi..na licka..in soncku..na busija;))…pazi nase…

O srečkica………..spet na morje…………..

In ja…….stari časi sem mislila tako, kot si ti napisala…………Madona sem smotka!!! In Sonči…..pa bi še obnovila kakšne take čase??:))))

New Report

Close