Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro.

Dobro jutro.

Zaenkrat samo toliko!
Nekdo mi je polepšal to jutro….upam,da vam ga je tudi vam.
A gremo v hribe?Nebeški dnevi so pred nami!
Rad vas imam!
:-)))))))))))

OJLA FREND…HEHHEHE

a si še živ….hahahhahahahahah

ti a bova kaj žicala dans…..boš vidu, kak bodo dans mehke, ko so videle vse tiste “grdobe” včeraj na TV…….

ej, kje pa si bil v petek????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ojla sotrpin!

Živ živ sem!(zaenkrat še,čeprav me že malo jetra jebajo…;-)))

Tistih jajc (čem reč pičk) pa načeloma ne gledam…….ker take so še pri 25 letih device….ker se jih noben tip ne upa lotit……pa imajo pravzaprav med nogami samo…khmmmmm,kako naj napišem……pa naj bo:scalo!!!!

Drugače sem pa jaz kot slana: pridem tiho…..za mano pa vse krepano!
😉

Počakava…pa,da vidiva kaj bo!
LP

Ej, ej
Dan

Blagor se tebi.

Jaz imam razgovor za službo danes.

Jutro Alti!
A še vedno trapaš o tisti službi?
😉

uuuuuuuuuuuuuuuuu…da ne boš prveč ponižen…hihiih

Ej, ej
Jih gram poslušat kaj imajo za ponudit.

Orko ladro!Si pa srečko,da oni tebe vabijo!
Vso srečo,če jih upaš nategnit!
😉

ki bova čakala???????????

jih je treba sofort podret…ker drugače hitrejši pelenčki naskočijo in midva bova spet…samo se slinila…hihihiihih

hehehh a bova dans tud šla kaj na kavico?????’hihihihi

Hmmm?Tko nekako!
Sem,kot toaletni papir.Ko je v rolci je čvrst in trden…..ko ga pa podrajsaš tja kamor je pač namenjen…pa veš kak rata!
;-))))

Bomo videli koliko se bodo pustili

lepo jutro dragi..le kdo je tisti, ki ti lepsa jutra..le kdo..uzivaj;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej, ej

Me oni vabijo.

jebes aaa..da ne napisem kaj..hahaha..le cak se, da ne bos uspilal spet kaksenga hudica..le cak se ti mene..da te ne razkrinkam..kaksen lump si;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

UUU..Alt..vso sreco…smo s teboj…drzimo pesti, da se obrne tebi v prid..no tisto kar zelis..poljubcek..saj booo..ker mora bit!!!

Ej, ej

Hvala. Bom poročal ko pridem. Držte pesti ob 13:00

Okej..drzim…in cakam da porocas…;))

uffffffffffff……saj te samo na kofika vabim???

heheh mala, a ti bi kar lumpkala……hihiihihi…….pa saj itak že veš, kako to midva počneva..hehheh

a si se mogoče kaj novega naučila…??????

vauuuuuuuuu…komaj čakam, da mi…….to narediš…hihihi

sonči..zakaj pa lepe pupike ljubite barabe?????hehehhe

sonči, daj me malo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
posijčkaj in pobožkaj…

“Lepa dekleta ljubijo barabe”….mas prov ja..sam se sreca da jaz nisem lepa..kao;))..haha! Razo a bi ti mene ze nehu rajcat..in pejva zeeeee

In?

Vikend? Kaj ste počel?

Jaz mam sobo na zahod….torej ugibaj,kdo bi to lahko bil!?
;-))))

lump:))

Ni bil lump(a)!
😉

New Report

Close