Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro

dobro jutro

al jest sanjam,,,al se vse skupi tole tuka res dogaja?!!

Ojla Perlica….Kako si? Kaj bolje danes? Upam, da ja….
Jaz sem bolje….neprespana zaradi tamalga….ampak bo že….zdej se moram za ta druzga tamalga ahtat:)))) hi, hi, hi…. (ali tamalo???)

Pa upam, da danes ne boš marmelade kuhala…:))) razen če si kaj boljšega zdravja…

CMOK

The best in life is free

Ma nisem bolje,zanimivo..Pa sem mislila da bom.Očitno tako hitro ne gre.Mi je pa še huje ratalo,ko sem šla v kuhinjo pogledat.Sama svinjarija!!!! Še tablet sem pozabila vzet.Obup,pa sem prijela za stvari in poštimala..uhhh groza ti rečem…..
Vse je živčno,k so mal delal…he kako bi le bilo,če bi vloge trajno zamenjali..Mislim eni desci si pa res ne zaslužijo,da bi jih žene tako crkljale…grrrrr jezna sem…..

Hm ja……………res je tako….da moški, ko morajo včasih kakšno žensko opravilo nardit….postanejo toooooooooooooooooooolk ubogi in živčni, da se nit ne da povedat:))))) hi, hi, hi…..

No….edino Sprevržkotu pa dam en velik +, ker je vedno tako priden za kuhat kosilo……

He, he, he……………….

No…pa sej moj se je včeraj tudi lotil večerjico delat….pa tud posodico mi je pomil…pa pometel po hiši…pa…..no…..Je bil priden včeraj…. Hm…moram bit mal tiho…da danes ne bo slabše….:)))

Ti pa kar lepo počivaj…..pa naj se moški del ubada s kuhinjo…. Saj si zaslužiš malo počitka….

CMOKA

The best in life is free

Mislim…….ne mislim vem…..kdo……si zasluži……………

drgač pa,ja se bom ulegla,ko bom malo v red dala stanovanje….drgač bo nevzdržno….že glava boli,ko sam vpije…

Pa nam jamral..tak da…bomo že a ne?

Pohvale tvojemu,ni kaj če se le da ga kar treniraj še..nikol ne bo preveč….

lep dan izkoristite sonce zunaj,jaz bi ga..ampak žal:((((((se moram orenk na noge vržt,če hočem bit v ponedeljek dobra..))) In moram bit:)))))

New Report

Close